Palauttakaa intohimo välillenne kolmessa päivässä!

3 päivän parisuhdehaaste logo

3 PÄIVÄN PARISUHDEHAASTE on verkkovalmennuksena toteutettava parisuhdekurssi, jonka avulla päivitätte suhteenne tähän päivään vanhoista kaavoista ja tottumuksista. Lisäksi saatte positiivista kipinää suhteeseenne. Haasteen valmentajana toimii parisuhde- ja seksuaaliterapeutti, seksologi Jonna Närhi.

Hehkua petipuuhiin on seksuaaliterapeutti Jonnan Närhen valmentama lyhytkurssi, joka sisältää kirjan "Pikaopas parempaan seksiin"

Bonus: Pikaopas parempaan lempeen kaupan päälle!

Saat tähän parisuhdepakettiin Hehkua petipuuhiin verkkokurssin ja Pikaopas parempiin petipuuhiin oppaamme. Opas pelastaa nuutuneemmankin parisuhdelemmen. Pikaopas parempiin lemmenpuuhiin on käytännönläheinen harjoituskirja omien mieltymysten pohtimiseen ja keskustelun avaamiseen.

Tämä opas on pareille, jotka kaipaavat piristystä lemmenelämäänsä. Opas sisältää Intohimon huoltotestin, jonka avulla voitte kulkea kohti omanlaistanne, nautinnollista lemmiskelyä. Lemmenopas avaa mm. naisen hekuman salaisuuden, kertoo miksi petipuuhat ovat parantavia, paljastaa 16 tapaa harjoittaa lempeä parisuhteessa.

Oppaan kysely piirtää teille rajat ja kannustaa tulemaan pari pykälää kumppanin haluja kohti, mikäli halut osoittautuvat eriparisiksi.

Hehkua petipuuhiin (verkkokurssi ja ladattava PDF) edun arvo on 49 €. Latauslinkki oppaaseen lisätään automaattisesti tilaukseen.

3 Päivän parisuhdehaaste
Turvallinen maksu ja 100% tyytyväisyystakuu
3 päivän parisuhdehaaste logo
Intohimohuoltamo

Vastaanotollani kuulen päivittäin erilaisten ihmisten parisuhteen ongelmista. Minulla on selkeä käsitys siitä mikä saa parisuhteen tuntumaan arkiselta, sekä miksi suhteessa riidellään ja mistä innostuksen puute toista ihmistä kohtaan johtuu.

Lupaan, että jos otat asiaksesi nämä kolme hyvin ohjeistettua haastetta, niin tulette kumppaninne kanssa löytämään toisistanne uusia puolia ja sen ihmisen joka olette nyt.

Tämän 3 PÄIVÄN PARISUHDEHAASTEEN tein juuri sitä varten, että se hoitaa parisuhteen yleisimmät kipukohdat. Parhaat tulokset saatte aikaan positiivisuuden ja osallistumisen kautta. 3 PÄIVÄN PARISUHDEHAASTEESEEN olen koostanut kolme tärkeää askelta selkeine pohjustuksineen, joilla päivitetään parisuhteeseen intohimoa ja keskinäistä vuorovaikutusta.

3 PÄIVÄN PARISUHDEHAASTEEN avulla opit tunnistamaan, niin omat, kuin kumppanisi tarpeet paremmin. Kurssin avulla opitte kommunikoimaan rakentavasti (sekä flirttailemaan) ja luomaan yhteyttä pelkän kosketuksen avulla.

3 PÄIVÄN PARISUHDEHAASTE sopii sinulle, joka haluat saada “pölyt pois” parisuhteestasi ja parantaa yhteyttä kumppaniisi, vaikka parisuhteelle ei tuntuisi jäävän riittävästi aikaa. Haaste toimii herättäjänä arjessa nuhjaantuneeseen parisuhteeseen ja sytyttää välillenne positiivista kipinää. Arjessa parisuhde on tärkein voimavaramme, jonka laatu peilautuu mielialaamme ja kaikkeen muuhun mitä teemme. Haasteen avulla voit kehittää elämäsi tärkeintä voimavaraa helpolla ja mukavalla tavalla.

3 PÄIVÄN PARISUHDEHAASTE toimii nettialustalla (sitä on sujuva käyttää myös älypuhelimissa). Hyvien tulosten saavuttaminen vaatii 30-45 minuutin panostamista, kolmen päivän ajan haasteen sisältöihin ja harjoituksiin. Lupaan, että parisuhteesi saa lisää syvyyttä, jos otat haasteen harjoitteet asiaksesi.

 Haasteen valmentajana toimii parisuhde- ja seksuaaliterapeutti , seksologi Jonna Närhi

Parisuhde- ja seksuaalineuvoja, seksologi Jonna Närhi

Olen yrittäjä, puhuja, parisuhde- ja seksuaaliterapeutti ja seksologi. Lisäksi olen kouluttautunut mm. NLP-valmentajaksi (neurolingvistinen ohjelmointi on toimintamalli, jonka avulla muutetaan ajattelutapaa, jotta voidaan toimia eri tilanteissa parhaalla mahdollisella tavalla). Valmentamisen, kouluttamisen ja terapiapalveluiden lisäksi olet saattanut lukea parisuhteeseen- ja seksiin liittyviä asiantuntijahaastatteluitani eri medioista (mm. Ilta-Sanomat, Iltalehti, Me Naiset). Lisäksi minulla on suosittu TikTok kanava “Se rohkeampi tili”.

Yksi tärkeimmistä taidoistani on kyky kertoa asioista selkeästi ja inspiroivasti niin, että siitä saa konkreettisia työkaluja asioiden työstämiseen, kuin myös innostuksen niiden toteuttamiseen.

Parisuhdetaidot ovat yksinkertaisempia, kuin yleensä kuvittelemme. Nämä taidot, joilla saat parisuhteesi vuorovaikutuksen ja läheisyyden kukoistamaan, ovat myös täysin opeteltavissa olevia asioita.

Jokaisella meistä on oikeus hyvään ihmissuhteeseen. Meidän kaikkien oma velvollisuutemme on tuoda paras panoksemme sen eteen.

3 Päivän parisuhdehaaste

Palautetta 3 PÄIVÄN PARISUHDEHAASTEESTA:

Kiitos ♥️♥️♥️

Ruuhkavuosien aikana parisuhteen hoitaminen jää helposti. Tämän haasteen avulla päästiin tärkeiden asioiden pariin, joita molemmat kaipasivat kipeästi.

Meillä oli tosi hauskaa tämän kanssa! Nauran edelleen kippurassa toisen päivän haasteen kommelluksia. Ehdottomasti tämä antoi paljon parisuhteelle! Kiitos Jonna.

Tämän jaksoi käydä hyvin läpi.

Me oltiin jotenkin unohdettu mitä haluamme parisuhteeltamme. Meidän suhde kirkastui heti, kun molemmat joutuivat pohtimaan tätäkin. Annan 5/5 tähteä tälle!

Moi Jonna! Halusin kiittää sinua 3 päivän parisuhdehaasteesta. Meillä oli mennyt kaikki jotenkin ihan väärään suuntaan, eikä osattu kumpikaan kertoa asioita oikein. Otettiin tämä haaste päällimmäiseksi asiaksi, kuten pyysit ja tehtiin kaikki tehtävät. Arvaa mitä kävi? Rakkauden määrä on lisääntynyt meillä ihan mielettömästi. Oon ihan fiiliksissä tästä ♥️

Tämä oli hyvä hengähdystauko. Otettiin vähän aikaa ja päivitettiin, että mitä haluamme. Ei näitä asioita tule arjessa mietittyä.

En saanut miestäni parisuhdekurssille, mutta tähän hän suostui. Päästiin eteenpäin asiassa. Mies suostuu jo harkitsemaan sitä kurssiakin.

Toisen päivän aktiivisen kuuntelun pitäisi olla pakollinen osio käydä läpi kaikille ihmisille ennen ensimmäistäkään parisuhdetta!

Haasteen avulla…

💚 Pääset kurkistamaan siihen mitä itse haluat suhteeltasi, siinä missä arvoitamme myös kumppanisi arvot.

💚 “Rikot kaavat” parisuhteessasi heittäytymällä kolmena päivänä. Välillä asiat tarvitsevat ravistelua, jotta ne jälleen maistuvat.

💚 Lisäät flirttiä parisuhteeseesi.

💚 Molemmat parisuhteesi osapuolet tulevat kuulluksi ja huomioiduksi harjoituksissa.

💚 Tiimihenkenne kantaa teitä ja teidän on helpompi kohdata asiat yhdessä.

💚 Parisuhteestasi alkaa kasvamaan voimavara!

Rohkeasti rakkaudessa parisuhdekurssi

Haaste sopii sinulle, jos…

💚 Haluat kehittää parisuhdettasi ottamalla haasteen vastaan!

💚 Elät ruuhkavuosia, eikä sinulla ole liikaa aikaa.

💚 Olet valmis kohtaamaan sekä omasi, että kumppanisi tarpeet.

💚 Olet valmis antamaan parisuhteesi kehittämiselle aikaa 30-45 minuuttia, kolmen päivän ajan.

💚 Olet valmis muuttamaan ja ravistelemaan vanhoja tottumuksia.

Tämä haaste taas ei sovi sinulle, jos…

❌ Et ole valmis heittäytymään kolmen päivän ajan ja käyttämään hieman aikaa parisuhteesi eteen.

❌ Et ole valmis ottamaan omaa vastuuta parisuhteestasi ja sen hyvinvoinnista, vaan oletat, että parisuhde pysyy hyvänä ja sen osapuolet tyytyväisinä ilman pientäkään huoltotoimenpidettä.

Mitä 3 päivän parisuhdehaaste sisältää?

UNELMIEN PARISUHDE, päivä 1: 

Tiedätkö, et voi kehittyä jos et tunne itseäsi ja arvojasi. Et voi myöskään antaa toiselle ihmiselle mitä hän kaipaa, jos et tiedä mitä hän arvostaa. Ensimmäisenä päivänä selvitämme oivalluttavan harjoituksen avulla mikä on teille tärkeää parisuhteessanne, jotta voitte tuoda lisää näitä asioita keskinäiseen suhteeseenne. Päivän harjoituksena on “Unelmien parisuhde”.

ROOLIPELI, päivä 2:

Kommunikaatio on avain onneen. Toisen päivän harjoituksessa pääsette pelaamaan leikkimielistä roolipeliä, jota varten opetan teille aktiivista kuuntelua, flirttiä ja small talkia.

LÄHEISYYS, päivä 3:

Ilman kosketusta parisuhteenne voisi olla kuten mikä tahansa ystävyyssuhde. Kolmantena päivänä opetan teille yksinkertaisen harjoituksen, jonka avulla saatte lisää läheisyyttä, hellyyttä ja myötätuntoa parisuhteeseenne. Läheisyys lisää yhteyttä ja luottamusta välillenne.

Haaste sisältää seitsemän videota ja kolme ladattavaa tehtävää. Haaste on tarkoituksella tiivis, vaikkakin hyvin toimiva – näin ollen ei ole mitään syytä olla hyppäämättä mukaan päivittämään parisuhdetta!

Kaikille pareille sopiva 3 PÄIVÄN PARISUHDEHAASTE osoittaa myös, että parisuhteen kehittäminen voi olla hauskaa ja rentoa!

3 PÄIVÄN PARISUHDEHAASTEESEEN saat tunnukset ja ohjeet sähköpostiisi tehtyäsi tilauksen.

Onko haaste hintansa arvoinen?

Aivan takuulla on!

Pariterapeutilla käyminen maksaa keskimäärin 150 euroa / kerta. Jos suhdetta halutaan hoitaa romanttisella illallisella ravintolassa maksaa sekin helposti satasen, tai pari, kahdelta hengeltä.

Tämä parisuhdeterapeutin laatima kolmen päivän intensiivinen haaste aktivoi parisuhdettasi ammattilaisen laatimilla askelmerkeillä  ja maksaa vain murto-osan terapiaistunnosta tai romanttisesta ravintolaillallisesta.

3 PÄIVÄN PARISUHDEHAASTE on terapiaistuntoja huomattavasti huokeampi ja joustavampi ratkaisu. Lisäksi kumppani on helppo saada mukaan leikkimieliseen haasteeseen, jonka harjoitukset kehittävät aidosti parisuhdettanne! Kaikki materiaalit ovat käytössäsi vuoden ajan ostopäivästä. Lisäksi voit ladata ja halutessasi tulostaa itsellesi haasteen harjoitukset. Herätä parisuhteesi kipinä eloon tulemalla mukaan!

 Tee parisuhteestasi voimavara ja tule mukaan nyt!

💚 Saat automaattisesti tunnukset ja ohjeet kurssille sähköpostiisi heti tilauksen tehtyäsi.

💚 Tilausprosessi on suojattu ja turvallinen.

💚 Tilausta tehdessäsi sinulla käytössäsi lähes kaikki maksutavat.

💚 Osta täysin riskittä, sinulla on 14 päivän rahat takaisin -takuun, mikäli et jostain syystä ole tyytyväinen ostokseesi.

Mikäli haluat parisuhteesi lisää myötätuntoa, intohimoa ja läheisyyttä, niin hyppää mukaan täysin uudenlaiseen parisuhdehaasteeseen nyt!

3 Päivän parisuhdehaaste

Näin tilaus toimii!

Lisää tuote ostoskoriin painikkeesta ja mene kassalle (ostoskärryn kuva ylävalikossa). Täytä tietosi ja valitse maksutapa. Heti tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi kirjautumislinkin ja salasanan, josta pääset kurssialueelle ja haasteen pariin.

Haasteen materiaaleihin sinulla on vuoden pääsy ostopäivästä. Kurssialueen materiaalit voit vapaasti ladata omaan käyttöösi. Käytössäsi on yleisimmät maksutavat, kuten verkkopankkimaksu, mobiilimaksut, pankkikortti ja osamaksu. Maksutavan pääset valitsemaan verkkokaupan kassalla.

Kaikissa tilaukseen liittyvissä kysymyksissä voit soittaa meille numeroon 050 305 2629, tai kysyä sähköpostilla info@intohimohuoltamo.com.

Tilausprosessi on suojattu ja turvallinen. Verkkokaupamme maksuvälittäjänä toimii Visma Pay, joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin.

Turvallinen maksu ja 100% tyytyväisyystakuu

Miten kirjaudun kurssille?

Tehtyäsi tilauksen, saat käyttäjätunnuksen ja salasanan sähköpostiisi automaattisesti. Salasanasi löytyy sähköpostista, joka on lähetetty otsikolla:
Sinulle on luotu tili Intohimohuoltamo -sivustolla!

Kurssille pääset kirjautumaan ylävalikon “Oma tili” -kohdasta tai sivujemme alareunasta löytyvästä oikoreitistä “Kirjaudu kurssille”.

Unohtuneen salasanan pääset muuttamaan kirjautumissivulta, kohdasta ”salasana unohtunut”, jolloin löydät ohjeet salasanan palauttamiseksi sähköpostistasi, jonka olet ilmoittanut tilauksen yhteydessä.

100% Tyytyväisyystakuu

Kysymyksiä ja vastauksia

Voiko haasteen  tehdä omassa tahdissa vai onko se käytävä kolmen päivän aikana?
Kaikilla meillä on oma rytmimme ja voit käydä sisällöt ja harjoitukset läpi juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Voitte sopia vaikka kerran viikossa teille sopivan yhteisen hetken haasteen läpikäymiseen, eli haastetta ei tarvitse käydä peräkkäisinä päivinä läpi.

Kuinka pitkään kurssin materiaalit ovat käytössäni?
Kaikki 3 PÄIVÄN PARISUHDEHAASTEEN materiaalit ovat käytössäsi kokonaisen vuoden tilauspäivästä lähtien.

Kuuluuko haasteeseen live-osuuksia?
Ei. Halusimme tehdä 3 PÄIVÄN PARISUHDEHAASTEEN sellaiseksi, että se ei sido sinua/teitä aikaan tai paikkaan.

Miten saan 3 PÄIVÄN PARISUHDEHAASTEESTA parhaan hyödyn irti?
Heittäytymällä! 3 PÄIVÄN PARISUHDEHAASTE syventää varmasti suhdettanne, jos vain teette tehtävät ennakkoluulottomasti. Haasteen tarkoitus on ravistella hieman juurtuneita ajatusmalleja, joita varsinkin pidemmässä parisuhteessa tulee. Tehtävät voi tehdä kotioloissa, tai vaikkapa reissun aikana. Kuten sanottua, haaste ei ole ryppyotsainen, vaan haasteet ovat hauskoja suorittaa! Haasteiden sävy on positiivinen ja tarkoitus onkin saada lisää virtaa keskinäiseen suhteeseenne. 3 PÄIVÄN PARISUHDEHAASTEEN avulla teillä on mahdollisuus oppia lisää kumppanistanne ja itsestänne. Haasteessa vastaatte kysymyksiin, joita harvemmin arjen keskellä tulee mietittyä kovinkaan paljoa.

3 Päivän parisuhdehaaste

Ilmaisvalmennus:

Tyynnytä tunnemyrsky hipaisulla

 

Opetan teille mindfulness-harjoituksen, joka on kuin taikatemppu!

Harjoituksen avulla voimme pelkällä hipaisulla palauttaa ankkuroidun ihanan tunnetilan itsellemme.

Harjoitus auttaa kohtaamaan minkä tahansa tilanteen, kun tarvitset lämpöä ja rohkaisua negatiivisten tunteiden tilalle.

Kirjoita sähköpostisi alle ja minä lähetän sinulle harjoituksen!

 

Jonna Närhi

Parisuhde- ja seksuaaliterapeutti, ihmissuhdevalmentaja, NLP- ja mindfulness-ohjaaja

Kiitos! Tarkista sähköpostisi päästääksesi mukaan!

Scroll to Top