Current Status
Not Enrolled
Price
118
Get Started
This kurssi is currently closed

Rakkauden kielet

PARISUHDEHAASTE

Lämpimästi tervetuloa mukaan Rakkauden kielet kurssille!

Kurssille ilmestyy joka viikko uusi parisuhdehaaste. Haasteissa keskitymme erilaisiin rakkauden kieliin – sielunyhteyteen, erotiikkaan, hauskanpitoon ja arjen romantiikkaan. Haasteiden avulla parisuhteenne kipinä pysyy elossa ja tällä matkalla opitte uutta itsestänne ja toisistanne.

Suosittelen suorittamaan kaikki haasteet, vaikka arki tuntuisi kiireiseltä. Haasteista voitte tehdä spektaakkeleja, joihin todella panostatte tai tehdä ne spontaanisti lukemalla ohjeet ja alkamalla hommiin! Haasteet on teidän yhteistä parisuhdeaikaanne. Panostakaa erityisesti niihin haasteisiin, jotka puhuttelevat teitä, mutta muistakaa, että on tärkeää kokea myös uusia asioita. Kun kastamme varpaat veteen uuden edessä, niin voimme tykästyä ja löytää aivan uusia sävyjä!

Lähtekää haasteisiin mukaan avoimella mielellä ja pitäkää hauskaa. Tämä ei ole ryppyotsainen parisuhdekurssi, vaan Rakkauden kielten on tarkoitus muistuttaa teitä siitä, että parisuhde on ihana seikkailu, joka on täynnä mahdollisuuksia. Kokeilemalla haasteita löydätte joka tapauksessa uusia tapoja näyttää ja vastaanottaa rakkautta.

Tällä sivulla näette haasteiden aikataulun ja klikkaamalla alla olevia haasteita pääsette viikkohaasteeseen mukaan.

Antakaa siis haasteiden viedä ja nauttikaa parisuhteestanne!

Muistakaa, että se ei ole niin vakavaa, joten pitäkää hauskaa tällä matkalla!

Rakkaudella,

Jonna Närhi,
parisuhde- ja seksuaaliterapeutti

Shopping Cart
Scroll to Top