Rohkeasti rakkaudessa -parisuhdekurssi

Rohkeasti rakkaudessa parisuhdekurssi

Current Status
Not Enrolled
Price
199
Get Started
This kurssi is currently closed

Tervetuloa kurssille!

Onnittelut hyvästä päätöksestä ja tervetuloa mukaan. Olet jo pitkällä, olet tehnyt päätöksen kulkea kohti parempaa kommunikaatiota parisuhteessasi. Voitte aloittaa heti ensimmäisestä kurssiosiosta.

Tasan viikon välein teille aukeaa uusi osio. Kurssin materiaalit ovat käytettävissänne vuoden verran ostopäivästä, mutta suosittelen ottamaan joka viikko säännöllisesti aikaa uudelle osiolle, jotta saatte parhaan hyödyn irti.

Kurssimme on todettu hyvin tehokkaaksi! Kurssilla opettelemme kommunikaatiota, ymmärrystä ja kohtaamista. Ota vastuu ennen kaikkea omasta kasvustasi, sillä se on ainut asia, johon voimme lopulta vaikuttaa itse. Oma kehityksesi peilautuu myös ympäristöösi ja lopulta saat takaisin sitä mitä annat.

Halutessasi voit liittyä mukaan suljettuun Facebook-ryhmäämme (myös kumppanisi on tervetullut)! Parisuhde- ja seksuaaliterapeutti Jonna Närhi osallistuu ryhmässä keskusteluun myös ja voit kysyä omia kysymyksiäsi. Keskusteluryhmä on sisäpiiri, jonka jäsenyys on ikuinen kaikille Rohkeasti rakkaudessa-kurssille osallistujille.

Kiitos, kun liityit mukaan kurssille! Jos sinulla on kysymyksiä, niin saat minut kiinni parhaiten sähköpostilla, jonna@intohimohuoltamo.com.

Nähdään kurssilla (ja Facebookissa)!

Parisuhdeterapeutti Jonna Närhi
Parisuhdeterapeutti Jonna Närhi

~Jonna

Shopping Cart
Scroll to Top