sidonta

Seuraava Keho & köydet kurssi järjestetään Helsingissä 24.7.


Opi kehollista ja henkistä vuorovaikutusta köysien avulla. Sidonnan avulla luot yhteyttä kehoosi, mieleesi ja omaan sidontakumppaniisi.

Sain suostuteltua yhden Suomen parhaimmista köysimestareista pitämään köysittelyn intensiivikurssin ja nyt meillä on tarjota uusi kurssipäivä heinäkuun aikana Helsingin Meilahdessa (ke 24.7.2024, klo: 17:00-20:00, Taavetinkuja 8, Wild Little Spiritin tiloissa).

Kurssi tarjoaa henkilökohtaista opetusta pienryhmässä. Aikaisemmat kurssit ovat saaneet erittäin hyvää palautetta ja tämä on kurssi, joka todellakin sytyttää parisuhteen!

Tämä ei ole mikään kellarikurssi, vaan sensuelli ja tyylikäs tapa opetella uutta dynamiikkaa, jota voit hyödyntää myös kumppanisi kanssa. Köydet opettavat milloin tulee löysätä, milloin taas kiristää, milloin toinen kaipaa turvaa ja milloin täytyy ottaa ohjat.

Köysiä voidaan käyttää niin moneen. Itsetunnon parantamiseen, vuorovaikutukseen, yhteyden rakentamiseen, oman kehon ja rajojen tutkimiseen ja aistillisuuteen. Kaiken lisäksi sidonta on todella esteettistä.

Kenelle kurssi sopii?

Kurssi sopii kaikille aikuisille, jotka ovat kiinnostuneita sidonnasta ja heille, jotka haluavat opetella uuden vuorovaikutuksen työkalun. Kurssi sopii kaikille, jotka haluavat oppia tuntemaan itsensä kokonaisvaltaisesti.

Kattavimman kokemuksen saat kurssista parin kanssa, koska silloin pääset tulkitsemaan myös toista ihmistä ja saat laajemman kuvan siitä mitä kaikkea sidonta voi antaa.

Tervetuloa mukaan kehittämään itseäsi ja uudenlaisia vuorovaikutustapoja sidonnan avulla.

Sidontaan pääset tutustumaan myös kuuntelemalla aiheesta tekemämme Podcast jakson!

”Oli kivaa ja rentoa, ei yhtään vaivaannuttavaa vaikka sitä ensin pelkäsin.”

– Kurssipalaute

Sidontatyöpaja Helsingissä 24.7. klo: 17:00

Varaa paikkasi nyt tälle ainutlaatuiselle sidontakurssille

Kurssi järjestetään Kauniissa tilassa Helsingin Meilahdessa, osoitteessa TaavEtinkuja 8 keskiviikkona 24.7.2024, klo: 17-20.

Kurssilla opetellaan teknisesti alkeistason sidontoja. Kurssilla sidonnat opetetaan sinulle niin hyvin, että voit turvallisesti jatkaa sidontaharjoituksia myös kotona. Kurssin sidontatyyli on Kinbakua, joka on vuorovaikutteinen ja esteettinen tapa sitoa. Pidämme ryhmäkoon pienenä (max. 4 paria), joten opetus on yksilöllistä.

Kurssihintaan kuuluu kahvi- ja teetarjoilu, sekä pientä purtavaa.

Paikkoja on rajoitetusti ja ne menevät nopeasti.

Liput myydään vain pareille, jotta kaikki saavat elämyksestä mahdollisimman paljon irti. Mikäli haluat osallistua, mutta sinulta ei löydy omaa paria, niin voimme mahdollisuuksien mukaan etsiä sinulle sidontaparin. Tässä tapauksessa laita minulle viesti jonna@intohimohuoltamo.com. Parilipun hinta on 248 € (sis. alv). Lippu sisältää sisäänpääsyn kahdelle ja tarvittavat välineet paikan päällä.

Lisätiedot Jonna Närhi, jonna@intohimohuoltamo.com tai 050 305 2629 (myös WhatsApp)

3 PARILIPPUA JÄLJELLÄ

Liikuntasetelit:

Näin maksat Smartumilla (tekstiviesti)

Näin maksat Edenredillä (mobiilimaksu)

Näin maksat ePassilla (tekstiviesti)

Edenred, Smartum ja ePassi muut maksutavat

 • Turvallinen maksu
 • Käytössäsi lähes kaikki maksutavat, myös Smartum sekä Edenred ja osamaksu
 • Saat lipun ja kuitin sähköpostiisi automaattisesti

Kurssille ei tarvitse tuoda omia köysiä – voit lainata köydet paikan päällä. Halutessasi voit myös ostaa köysipaketin omaksi (sis. orgaaninen luomu sidontaköysi 8 metriä, materiaalina juutti X 2 ja turvasakset, 39 €).

Ilmoittautuminen on sitova. Lipun voi luovuttaa toiselle henkilölle, mutta ilmoita tästä meille ennen kurssin alkua (jonna@intohimohuoltamo.com).

Kurssin valmentajat:

Jonna Närhi, seksuaaliterapeutti

Jonna Närhi – parisuhde- ja seksuaaliterapeutti, vuorovaikutusvalmentaja

Isolle yleisölle olen tuttu asiantuntijana parisuhde- ja seksuaaliaiheisista iltapäivälehtien artikkeleista, sekä suositusta TikTok tilistäni, jossa samoja aiheita käydään suoralla otteella läpi. Olen järjestänyt myös paljon kursseja parisuhteeseen ja vuorovaikutukseen liittyen.

Juuttisetä

Juuttisetä ja Satu Rauhala

Juuttisetä on tehnyt sidontaa jo toistakymmentä vuotta. Hänelle turvallisuus ja varma tekninen osaaminen kuuluvat pakettiin, mutta tunneyhteys- ja vuorovaikutus nousevat Juuttisedän opeissa erityiseen asemaan. Juuttisetä on äärimmäisen taitava opettaja – tiedän sen, koska olen päässyt seuraamaan hänen opetustaan. Hänen esikuviaan ja oppi-isiään ovat mm lattiasitomisen Grand Old Master Yukimura, Haruki sekä Naka Akira – Semenava, joka tunnetaan erityisen esteettisistä sidonnoista.

Innostava ja empaattinen Satu Rauhala on ratkaisukeskeinen terapeutti ja kohtaamisvalmentaja. Satu toimii kurssilla Juuttisedän sidottavana ja kurssilaisten valmentajana.

Sitominen on herkkä laji, jossa osaamattomuuttaan toisen voi myös hajottaa – tämän tähden mikäli aihe kiinnostaa, niin kannattaa ehdottomasti lähteä tutustumaan lajiin osaavien ammattilaisten kanssa, jotka opettavat samalla myös sen miten näyttävääkin sidontaa voidaan tehdä turvallisesti.

”Nyt kun vähän miettinyt sitä sidontakurssia niin vitsi se oli kyl hyvä. Oli turvallinen olo ja hauskaa.”
– Kurssipalaute

Kurssilla keskitymme kinbakuun, jossa tunneyhteys sitojan ja sidottavan välillä on keskiössä.

Parisuhteessa köysi voi toimia apua kommunikoinnissa – sillä voi ohjastaa, antaa turvan tunnetta, laittaa toinen esille, tehdä toisesta kaunis, ylistää, kontrolloida ja yllättää. Sitojan vallassa on se, miten tunnelma vaihtuu. Eroottinen sidonta vaatii täydellisen keskittymisen parin välillä, eikä sitä voi tehdä puolivillaisesti – vaan hetkessä on oltava koko mielellä ja keholla mukana.

Todellista mindfulnessia siis!

”Oli kyllä mukavaa. Mieheni oli ensin et “ei kyllä yli kahta tuntia jaksa mitään sidontaa” mut sit lähtiessä se oli et “menipä aika nopeasti”

– Kurssipalaute

Kinbakuun tutustuminen oli toki jännittävää mestarin opettaessa sitomista, mutta ei likaista. Köysi luo uskomattoman latauksen sitojan ja sidottavan välille.

Kaikissa sitomisleikeissä tekniikka on hyvä hallita, myös turvallisuuden vuoksi. Varsinkin alussa asiat kannattaa tehdä mahdollisimman yksinkertaisesti, jotta tekniikan sijaan voitte keskittyä yhteiseen hetkeen – mitä siinä tapahtuu, niin tunteen tasolla, kuin miten sidottava reagoi köyteen.

Sitojalla tulee olla tahto antaa toiselle osapuolelle mitä hän tarvitsee. Silloin kun sidontaa aloitetaan – on pakko keskustella. Miltä tämä tuntuu? Mitä haluat?

Samalla kun köysi tuo kontrollin, tuo se myös turvan. Kun köysi on tiukalla, niin sidottava tietää, että tilanteessa ollaan läsnä. Kinbakussa köysi on väline keskinäiseen vuorovaikutukseen.

Sidonnalla voidaan tasapainottaa parin dynamiikkaa. Jos toinen päsmää suhteessa, niin narut voidaan antaa hetkeksi toiselle. Tällöin toiseen on luotettava ja tunnusteltava mitä tuntemuksia vallan pois antaminen tuo.

Sitominen voikin olla tapa syventää suhdetta ja tutustua toisiinsa sekä itseensä.

Kurssilla opittavien taitojen avulla voimme muuttaa vuorovaikutustamme merkittävästi – saamme rohkeutta ilmaista omia tarpeitamme, opimme lukemaan kehoa ja mieltä. Sitominen antaa mahdollisuuden tutkailla ja laajentaa omia rajojaan, ottaa tilanteet hallintaan tai vaihtoehtoisesti antaa oma valta pois.

Opi tuntemaan kehosi rajoja ja pystyvyyttä köysien avulla. Harjoitukset ovat turvallisia ja ammattilaisten ohjaamia.

Keho & Köydet työpajojen avulla opit kokemaan kehoasi kokonaisvaltaisemmin ja tutkailemaan omia kehosi ja mielesi tuntemuksia – tulet itsesi kanssa tutummaksi.

Usein kysytyt kysymykset

Onko sidonnasta kehollista hyötyä?

On. Työpajojen avulla opit kokemaan kehoasi kokonaisvaltaisemmin ja tutkailemaan omia kehosi ja mielesi tuntemuksia – tulet itsesi kanssa tutummaksi.

 • Lisää liikkuvuutta
 • Vahvistaa oman kehon tuntemusta
 • Rentouttaa ja rauhoittaa hermostoa
 • Opettaa kehollista hengitystä
 • Opettaa keskittymään
 • Opettaa itsetuntemusta
 • Löydä kehosi rajoja
 • Palauta kehon ja mielen yhteys
 • Voidaan käyttää myös aistiyliherkkyyksien tutkailuun

Voinko osallistua kurssille kumppanini kanssa?

Voit, ilman muuta. Omasta mielestäni kurssilta saa parhaan hyödyn kumppanin kanssa.

Minkälaisia ihmisiä sidontakurssilla käy?

Kurssilla käy tavallisia ihmisiä, jotka haluavat oppia uusia keinoja vuorovaikutukseen ja kehollisuuteen. Sinulla ei tarvitse olla fetissiä köysiin, jotta voit osallistua.

Minkälainen vaatetus on suositeltava kurssille?

Pukeuduthan kurssille rentoihin, mutta ei liian löysiin vaatteisiin. Väljät vaatteet voivat jäädä köysiin kiinni. Kaarituellisten rintaliivien käyttöä ei suositella, joten valitse mieluummin urheiluliivit. Sidonnan jälkeen voi tulla viileä, joten villasukat ja lämpimän paidan, kuten hupparin, voi ottaa kurssille mukaan.

Mitä muuta minun on huomioitava kurssilla?

Tulkaa omana itsenänne. Ottakaa mukaan avoin ja iloinen mieli, se riittää! Mikäli sinulla on kysyttävää, niin varmin tapa on laittaa viestiä minulle (myös WhatsApp) 050 305 2629. Voit myös soittaa. Aina en pääse puhelimeen vastaamaan heti, mutta soitan kyllä takaisin viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Jäikö kysyttävää?

Lisätiedot Jonna Närhi, jonna@intohimohuoltamo.com tai 050 305 2629 (myös WhatsApp)

Shopping Cart

Ilmaisvalmennus:

Tyynnytä tunnemyrsky hipaisulla

 

Opetan teille mindfulness-harjoituksen, joka on kuin taikatemppu!

Harjoituksen avulla voimme pelkällä hipaisulla palauttaa ankkuroidun ihanan tunnetilan itsellemme.

Harjoitus auttaa kohtaamaan minkä tahansa tilanteen, kun tarvitset lämpöä ja rohkaisua negatiivisten tunteiden tilalle.

Kirjoita sähköpostisi alle ja minä lähetän sinulle harjoituksen!

 

Jonna Närhi

Parisuhde- ja seksuaaliterapeutti, ihmissuhdevalmentaja, NLP- ja mindfulness-ohjaaja

Kiitos! Tarkista sähköpostisi päästääksesi mukaan!

Scroll to Top