Eroottinen sidonta

Keho ja köydet sidontakurssi

Opi kehollista ja henkistä vuorovaikutusta köysien avulla. Sidonnan avulla luot yhteyttä omaan kehoon ja mieleesi, sekä omaan sidontakumppaniisi.

Kurssilla opittavien taitojen avulla voimme muuttaa vuorovaikutustamme merkittävästi – saamme rohkeutta ilmaista omia tarpeitamme, opimme lukemaan kehoa ja mieltä. Sitominen antaa mahdollisuuden tutkailla ja laajentaa omia rajojaan, ottaa tilanteet hallintaan tai vaihtoehtoisesti antaa oma valta pois.

Järjestämme tämän sidontakurssityöpajan Lahdessa 20.5.2023

Sidonnan kautta opimme ymmärtämään omia ja muiden tarpeita. Elementtinä köydet antavat mahdollisuuden parempaan keho- ja itsetuntemukseen, sekä vuorovaikutukseen. Nimittäin, tutkimusten mukaan vain 7% kommunikaatiostamme on sanallista! Loput 93% ovat kehon kieltä.

Köydet tuovat uuden työkalun kommunikaatioon ja vuorovaikutukseen. Mikäli esimerkiksi sanallisesti asioiden ja halujen kertominen on vaikeaa, niin köysien avulla on mahdollisuus löytää aivan uusia ulottuvuuksia vuorovaikutukseen – milloin tulee löysätä, milloin taas kiristää, milloin toinen kaipaa turvaa ja milloin täytyy ottaa ohjat.

Kurssilla opetellaan teknisesti alkeistason sidontoja. Kurssilla sidonnat opetetaan sinulle niin hyvin, että voit turvallisesti jatkaa sidontaharjoituksia myös kotona. Kurssin sidontatyyli on Kinbakua, joka on vuorovaikutteinen ja esteettinen tapa sitoa.

Lue lisää siitä mistä Kinbakussa on kyse tästä artikkelista.

Kenelle kurssi sopii?

Kurssi sopii kaikille aikuisille, jotka ovat kiinnostuneita sidonnasta ja heille, jotka haluavat opetella uuden vuorovaikutuksen työkalun. Kurssi sopii kaikille, jotka haluavat oppia tuntemaan itsensä kokonaisvaltaisesti.

Kattavimman kokemuksen saat kurssista parin kanssa, koska silloin pääset tulkitsemaan myös toista ihmistä ja saat laajemman kuvan siitä mitä kaikkea sidonta voi antaa.

Tervetuloa mukaan kehittämään itseäsi ja uudenlaisia vuorovaikutustapoja sidonnan avulla.

Varaa paikkasi nyt tälle ainutlaatuiselle sidontakurssille

Kurssi järjestetään Lahdessa Askonkatu 9 A, 20.5.2023, klo: 10-16.

Paikkoja on rajoitetusti (yhteensä 8 kpl) ja ne menevät nopeasti. Paikalle on hyvät kulkuyhteydet. Askonkadulle on lyhyt kävelymatka Lahden matkakeskuksesta. Pihalla on myös parkkipaikkoja.

195 € / osallistuja

Maksu verkkokaupan kautta tai Smartum liikuntasetelillä

 • Turvallinen maksu
 • Käytössäsi lähes kaikki maksutavat, myös Smartum (mikäli haluat maksaa liikuntaseteleillä, niin olethan yhteydessä jonna@intohimohuoltamo.com) ja osamaksu
 • Saat lipun ja kuitin sähköpostiisi automaattisesti
 • Mikäli osallistut kurssille parisi kanssa, niin varaathan 2 lippua

Kurssille ei tarvitse tuoda omia köysiä – voit lainata köydet paikan päällä. Halutessasi voit myös ostaa köysipaketin omaksi (sis. orgaaninen luomu sidontaköysi 8 metriä, materiaalina juutti X 2 ja turvasakset, 39 €).

Ilmoittautuminen on sitova.

Kurssin valmentajat:

Jonna Närhi, seksuaaliterapeutti

Jonna Närhi – parisuhde- ja seksuaaliterapeutti, vuorovaikutusvalmentaja

Isolle yleisölle olen tuttu asiantuntijana parisuhde- ja seksuaaliaiheisista iltapäivälehtien artikkeleista, sekä suositusta TikTok tilistäni, jossa samoja aiheita käydään suoralla otteella läpi. Olen järjestänyt myös paljon kursseja parisuhteeseen ja vuorovaikutukseen liittyen.

Juuttisetä

Juuttisetä ja hänen sidottavansa

Juuttisetä on tehnyt sidontaa jo toistakymmentä vuotta ja on yksi harvoista ammattimaisesti toimivista suomalaisista sitojista. Hänelle turvallisuus ja varma tekninen osaaminen kuuluvat pakettiin, mutta tunneyhteys- ja vuorovaikutus nousevat Juuttisedän opeissa erityiseen asemaan. Juuttisetä on äärimmäisen taitava opettaja – tiedän sen, koska olen päässyt seuraamaan hänen opetustaan. Hänen esikuviaan ja oppi-isiään ovat mm lattiasitomisen Grand Old Master Yukimura, Harukumo, sertifioitu Yokimuran oppipoika, Naka Akira – Semenava, joka tunnetaan erityisen esteettisistä sidonnoista.

Sitominen on herkkä laji, jossa osaamattomuuttaan toisen voi myös hajottaa – tämän tähden mikäli aihe kiinnostaa, niin kannattaa ehdottomasti lähteä tutustumaan lajiin osaavien ammattilaisten kanssa, jotka opettavat samalla myös sen miten näyttävääkin sidontaa voidaan tehdä turvallisesti.

Päivän ohjelma

9:30 alkaen kahvi- ja teetarjoilu, vapaamuotoista tutustumista kurssin valmentajiin ja muihin osallistujiin.

10:00 Tervetuloa. Kurssin vetäjät esittäytyvät ja käyvät läpi kurssin yleiset pelisäännöt ja turvallisuusohjeet.

10:30 Opettelemme sidonnan perussolmut.

12:00 Kevyt lounas. Ruokailu sisältyy kurssin hintaan. Ilmoitathan mahdollisista ruoka-aine allergioista etukäteen viimeistään kolme päivää ennen kurssin alkua jonna@intohimohuoltamo.com

13:00 Syvennämme oppimaamme.

15:00 Virallinen ohjelma päättyy. Rentoa yhdessäoloa ja mahdollisuus kysellä kaikkea mitä mieleen tulee. Halukkailla on mahdollisuus jäädä ropejameihin (vapaata sidontaa). Kurssin ohjaajat ovat paikalla ja ohjeistavat tarvittaessa.

16:00 Päivä päättyy

Usein kysytyt kysymykset

Onko sidonnasta kehollista hyötyä?

On. Työpajojen avulla opit kokemaan kehoasi kokonaisvaltaisemmin ja tutkailemaan omia kehosi ja mielesi tuntemuksia – tulet itsesi kanssa tutummaksi.

 • Lisää liikkuvuutta
 • Vahvistaa oman kehon tuntemusta
 • Rentouttaa ja rauhoittaa hermostoa
 • Opettaa kehollista hengitystä
 • Opettaa keskittymään
 • Opettaa itsetuntemusta
 • Löydä kehosi rajoja
 • Palauta kehon ja mielen yhteys
 • Voidaan käyttää myös aistiyliherkkyyksien tutkailuun

Voinko osallistua kurssille kumppanini kanssa?

Voit, ilman muuta. Omasta mielestäni kurssilta saa parhaan hyödyn kumppanin kanssa.

Minkälaisia ihmisiä sidontakurssilla käy?

Kurssilla käy tavallisia ihmisiä, jotka haluavat oppia uusia keinoja vuorovaikutukseen ja kehollisuuteen. Sinulla ei tarvitse olla fetissiä köysiin, jotta voit osallistua.

Minkälainen vaatetus on suositeltava kurssille?

Pukeuduthan kurssille rentoihin, mutta ei liian löysiin vaatteisiin. Väljät vaatteet voivat jäädä köysiin kiinni. Kaarituellisten rintaliivien käyttöä ei suositella, joten valitse mieluummin urheiluliivit. Sidonnan jälkeen voi tulla viileä, joten villasukat ja lämpimän paidan, kuten hupparin, voi ottaa kurssille mukaan.

Haluan käyttää liikuntaseteleitä maksussa

Ota yhteyttä 050 305 2629 (myös WhatsApp) tai jonna@intohimohuoltamo.com ja annan sinulle tarkat ohjeet maksuun.

Mitä muuta minun on huomioitava kurssilla?

Tulkaa omana itsenänne. Ottakaa mukaan avoin ja iloinen mieli, se riittää! Mikäli sinulla on kysyttävää, niin varmin tapa on laittaa viestiä minulle (myös WhatsApp) 050 305 2629. Voit myös soittaa. Aina en pääse puhelimeen vastaamaan heti, mutta soitan kyllä takaisin viimeistään seuraavana arkipäivänä.

~ Jonna Närhi

Shopping Cart

Parisuhteen check-list

 

 Täytä alla olevaan lomakkeeseen nimesi ja sähköpostiosoitteesi ja lähetän sinulle laatimani parisuhteen tarkistuslistan.


~ Jonna Närhi
Parisuhde- ja seksuaaliterapeutti

Kiitos! Lähetän sinulle 30 min sisällä sähköpostiisi linkin parisuhteen Check Listiin!

Scroll to Top