Irti surusta

Irti surusta verkkokurssi

Tuntuuko siltä, että Sinun maailmasi on pysähtynyt, vaikka muut vain jatkavat elämäänsä? Suru voi pysäyttää maailmasi, mutta sille pysäkille ei kannata ainiaaksi jäädä. Tämä on lempeä reitti eteenpäin.

Verkkokurssi, jonka avulla jatkat jälleen tarinaasi.

Mistä on kyse?

Irti surusta on neljän viikon terapeuttinen verkkokurssi, jonka avulla työstät suruasi. Vapaudut elämään tässä hetkessä sekä uskallat katsoa tulevaisuuteen luottamuksella.

Kenelle kurssi on tarkoitettu?

Kaikille surun kohdanneille. Surusi voi olla esimerkiksi avioero, läheisen menetys tai mikä tahansa asia, joka tuo sinulle surua, josta haluat päästä eteenpäin. Toisinaan surua, surumielisyyttä ja alakuloisuutta on vaikea määritellä. Kurssin aikana kartoitamme juurisyitä, joista suru ja alakuloisuus kumpuavat.

Kurssin avulla

✅ Päästät irti itseäsi rajoittavasta surusta, menetyksestä ja kaipauksesta

✅ Opit tuntemaan kiitollisuutta ja elämäniloa – surusi muuttuu osaksi tarinaasi, mutta ei rajoita sinua

✅ Kasvatat resilienssiä, itsearvostusta ja optimismia

✅ Opit kohtaamaan maailman uusin silmin

Vapaudu taakastasi

Saatat tuntea surua, pettymystä, katkeruutta, jopa vihaa. Kaikki nämä tunteet lamaannuttavat ja estävät elämästä täyttä elämää – elämää, jossa nautitaan tästä hetkestä ja katsotaan avoimin mielin tulevaisuuteen.

Irti surusta on verkkokurssi, jonka avulla opit ottamaan uuden askeleen elämässäsi.

Kurssilla saat neljän viikon terapeuttisen ohjauksen oman surusi työstämiseen. Opit päästämään irti taakastasi ja katsomaan jälleen luottavaisesti tulevaisuuteen. Saat lisää optimismia, itsearvostusta ja luottamusta – ohjat omaan elämääsi.

Suruja ei voi verrata, koska me kaikki itse kannamme omat taakkaamme. Surusi voi siis olla suuri tai ”pikku juttu”, jota et kehtaa tuoda edes julki.

Surusi voi olla esimerkiksi avioero, läheisen menetys tai ihan mikä tahansa asia, josta et ole päässyt yli. Sillä ei ole merkitystä, että koska surusi on syntynyt. Pääasia, että Sinulla on halu siirtyä eteenpäin – työkalut surusi työstämiseen saat kurssilta.

Kurssin voit käydä täysin omassa tahdissasi, kiireidesi ja voimavarojesi mukaan läpi. Mikäli otat kurssin asiaksesi ja käytät siihen noin 20 minuuttia päivässä, niin erittäin hyviä tuloksia voit saavuttaa 3-4 viikon aikana.

Kurssi on terapian ammattilaisen laatima ja kurssilla käytetään testattuja harjoituksia, jotka lisäävät voimavaroja, itsearvostusta, kiitollisuuden ja merkityksellisyyden tunnetta.

Ota askel eteenpäin ja muuta tarinasi.

~ Jonna Närhi

PS.

Vinkkaa tästä kurssista myös ystävillesi, joiden arvelisit hyötyvän tästä.

Tämä kurssi sisältää

✅ Toimivat työkalut, joita tarvitset työstääksesi itseäsi eteenpäin surustasi

✅ Tutkitut ja testatut harjoitukset

✅ 30 videota (voit myös kuunnella osiot) terapeutti Jonna Närhen ohjeistuksilla

Tämä kurssi ei sisällä

❌ Henkilökohtaista terapiaa

Tämä kurssi sopii sinulle, jos…

✅ Olet valmis tekemään päätöksen, että haluat käsitellä surusi ja astua eteenpäin elämässäsi

✅ Olet valmis panostamaan itseesi ja omaan hyvinvointiisi

✅ Olet valmis käyttämään kurssin tehtäviin aikaasi noin 20 minuuttia / harjoitus

Tämä kurssi ei sovi sinulle, mikäli…

❌ Et ole valmis sitoutumaan kurssin tavoitteeseen

❌ Et ole valmis käsittelemään suruasi aktiivisesti tietoisten menetelmien avulla  – tekemällä annettuja harjoituksia

Tule mukaan etuhintaan

Pelkästään yksi käyntikerta terapeutilla maksaa noin 150 euroa. Irti surusta verkkokurssi on huomattavasti huokeampi tapa työstää omia lukkojaan terapeutin askelmerkeillä. Kurssi on suunniteltu ratkaisukeskeiseksi itseavuksi ja hyödyntää tutkittuja menetelmiä.

Kurssin hinta sisältää arvonlisäveron 24 %

Irti surusta kurssi sisältää 30 osaa. Kurssille olet tervetullut sellaisena, kuin olet.

✅ Turvallinen maksu ja lähes kaikki maksutavat (myös osamaksu)

✅ Saat automaattisesti tunnukset ja ohjeet kurssille sähköpostiisi tehtyäsi tilauksen

✅ Pääset aloittamaan kurssin heti

✅ Osta täysin riskittä, sinulla on 14 päivän rahat takaisin takuu

Kurssikuvaus

Kurssi on lempeä polku itsensä kohtaamiseen ja opit näkemään itsesi monessa eri perspektiivissä – olet paljon enemmän, kuin surusi. Kurssi on terapian ammattilaisen laatima ja kurssilla käytetään testattuja harjoituksia, jotka lisäävät voimavaroja, itsearvostusta, kiitollisuuden ja merkityksellisyyden tunnetta.

Kurssin yksi keskeinen työkalu on kirjoittaminen, jota teemme läpi kurssin. Kirjoitamme itsellemme, emme kenellekään muulle. Kurssi sopii siis aivan kaiken tasoisille kirjoittajille. Kirjoittamalla kohtaamme surumme ja reflektoimme itseämme.

Kurssilla käytetään erilaisia kirjoitustekniikoita, mm. ekspressiivistä kirjoittamista (tämä ei vaadi sinulta kaunokirjallisia taitoja, vaan minkä tahansa tasoinen kirjoittaja voi hyödyntää menetelmiä). Ekspressiivistä kirjoittamista on tutkittu tieteellisesti jo yli 30 vuoden ajan ja se on todettu erittäin tehokkaaksi menetelmäksi käsitellä mieltä painavia vaikeitakin asioita.

Lisäksi kurssilla on erilaisia mielikuva- ja tietoisuusharjoituksia. Harjoitukset perustuvat kognitiiviseen psykologiaan ja ne ovat tutkitusti hyvin tehokas tapa itsensä kehittämiseeen. Harjoitukset kohentavat itsetuntoa sekä itsetuntemusta, auttavat nauttimaan paremmin hetkestä ja hallitsemaan stressiä paremmin. Lisäksi tulemme tietoisemmiksi omasta itsestämme ja ympäristöstämme, joka auttaa meitä keskittymään tähän hetkeen ja tulevaisuuteen.

Kurssi on suunniteltu siten, että voit käydä sen osana arkeasi.

Kurssilla pyrimme konkreettisuuteen. Eli pyrimme aidosti saavuttamaan tavoitteesi elämästä, jossa suru ei ole enää hallitseva elementti.

Kurssia voit käyttää myös mobiililaitteilla. Lisäksi saat kaikki kurssiosiot myös äänitiedostoina, joten voit kuunnella ne halutessasi. Harjoitukset löydät PDF-tiedostoina, joita voit vapaasti tulostaa ja ladata omaan yksityiseen käyttöösi.

Valmentajan esittely

Parisuhdeterapia Jonna Närhi

Jonna Närhi

Ihmissuhdeterapeutti, NLP- ja Mindfulness-valmentaja

Esittely pidemmillä puheilla…

Olen äiti, yrittäjä, ihmissuhdeterapeutti (mm. parisuhde, seksuaalisuus ja omat voimavarat) ja vuorovaikutusvalmentajana.

Lisäksi olen kouluttautunut mm. NLP-valmentajaksi (neurolingvistinen ohjelmointi on toimintamalli, jonka avulla muutetaan ajattelutapaa, jotta voidaan toimia eri tilanteissa parhaalla mahdollisella tavalla) ja mindfulness-valmentajaksi. Pohjakoulutukseltani olen sairaanhoitaja (AMK), seksuaaliterapeutti ja seksologi.

Olet saattanut lukea ihmissuhteisiin- ja itsetuntemukseen liittyviä asiantuntijahaastatteluitani eri medioista (mm. Ilta-Sanomat, Iltalehti, Me Naiset, Trendi-lehti).

Yksi tärkeimmistä taidoistani on kyky kertoa asioista selkeästi ja inspiroivasti niin, että siitä saa konkreettisia työkaluja asioiden työstämiseen, kuin myös innostuksen niiden toteuttamiseen.

Aina en ole elämässä päässyt helpoimmalla.

Suurin menetykseni on ollut kahden lapseni menettäminen perinnölliseen sairauteen. Lasten kuolemat saivat elämänarvoni hieman toisenlaisiksi ja halusin tehdä työtä, joka on merkityksellisempää ja jossa voin auttaa muita.

Haluan myös kertoa ihmisille, että vaikka kaikki menisi päin metsää, tulee elämässä silti uusia sivuja – tänä päivänä tunnen tekeväni merkityksellistä työtä ja saan olla myös kolmen eläväisen lapsen äiti.

Olen itse työstänyt aktiivisesti omaa suruani – joka on osa tarinaani (surun ei tarvitse poistua, vaan surullemme on osoitettava oma paikkansa). Nyt haluan jakaa nyt nämä samat työkalut sinulle Irti surusta verkkokurssin myötä.

Koskaan ei ole liian myöhäistä ottaa askelta eteenpäin. Suruun ei tarvitse jäädä.

Palautetta kurssista

Viikko takana. Nyt alkaa tuntua siltä, että värit palailevat pikkuhiljaa elämään.

Nyt löytyi kurssi, jota tarvitsen ❤️

Kurssilla on helpot ohjeet edetä.

Iso kiitos! Kurssi avaa näkemään asioita ihan uudella tavalla.

Jonna osaat kertoa asiat tosi hyvin ja kannustavasti.

Tein ensimmäiset harjoitukset ja pääsin eteenpäin enemmän, kuin kaksi vuotta asiasta keskusteluani.

Mielenkiintoinen kurssi ja hyvin toteutettu. Tuntuu hyvältä saada saada tätä asiaa purettua pois. Minulla tämä toimii todella hyvin.

Irti surusta kurssin sisältö

Kaikki kurssimateriaalit ovat käytössäsi vuoden ajan ostostasi, joten voit käydä kurssin vapaasti omaan tahtiisi. Digitaaliselle kurssialustalle saat automaattisesti tunnukset ja pääsyn heti ostettuasi kurssin.

Kurssi sisältää yli 30 osaa ja runsaasti harjoituksia. Kurssi on jaettu kolmeen askeleeseen, joissa jokaisessa on noin 10 kurssiosaa. Kaikki kurssiosat sisältävät videojohdannon.

Jokaisen osan (yht. 30) työstämiseen tarvitset rauhallisen paikan ja noin kaksikymmentä minuuttia aikaa.


Ensimmäinen askel

Surun työstäminen

Opit kohtaamaan oman tarinasi ja purkamaan painolastisi kehittävällä tavalla. Tällä viikolla työstämme suruamme ja valmistaudumme ottamaan ohjat omiin käsiimme. Opettelemme tärkeimmät työkalut oman painolastin käsittelyyn ja itsereflektointiin. Pääset heti ensimmäisinä päivinä tarkastelemaan suruasi ja tiedostamaan reitit surusta eteenpäin kohti optimismia, kiitollisuutta ja elämänhalua. Kerron teille myös miten pidät motivaatiotasi yllä, jotta kurssista on todella hyötyä ja se tulee käytyä läpi!


Toinen askel

Itsemyötätunnon tuominen omaan elämään

Tämä hetki on tärkeä. Tällä viikolla saat lisää itsearvostusta ja optimistisuutta elämääsi. Opit näkemään itsesi ja ajattelumallisi eri perspektiiveistä. Tämä auttaa sinua kohtaamaan myös muut ihmiset. Opit kohtaamaan itsesi ja myös muut ihmiset empatialla ja armollisuudella. Opit, että et ole uhri, vaan aktiivinen toimija, jolla on kaikki langat omissa käsissään.


Kolmas askel

Ole oman elämäsi ohjaaja ja käsikirjoittaja

Tämä hetki on tärkeä. Sinun elämälläsi on merkitystä, joten elä elämääsi, älä surujasi. Käymme läpi oppimaamme ja vahvistamme itsetuntoa, itsearvostusta ja merkityksellisyyden tunnettamme. Opit näkemään itsesi ja ajattelumallisi eri perspektiiveistä. Tämä auttaa sinua kohtaamaan myös muut ihmiset. Opit kohtaamaan itsesi ja myös muut ihmiset empatialla ja armollisuudella. Opit, että et ole uhri, vaan aktiivinen toimija, jolla on kaikki langat omissa käsissään.

Elämme nyt, emme eilen, emme huomenna, vaan tässä ja nyt!


Hinta sisältää arvonlisäveron 24%

Näin tilaus toimii!

Lisää tuote ostoskoriin painikkeesta ja mene kassalle (ostoskärryn kuva ylävalikossa). Täytä tietosi ja valitse maksutapa. Heti tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi kirjautumislinkin ja salasanan, josta pääset kurssialueelle.

Kurssialueelle sinulla on vuoden pääsy tehtyäsi oston. Kurssialueen materiaalit voit vapaasti ladata omaan käyttöösi (kaupallinen käyttö kielletty). Käytössäsi ovat yleisimmät maksutavat, kuten verkkopankkimaksu, pankkikortti, mobiilimaksut ja osamaksu. Maksutavan pääset valitsemaan verkkokaupan kassalla.

Kaikissa tilaukseen liittyvissä kysymyksissä voit soittaa meille numeroon 050 305 2629, tai kysyä sähköpostilla info@intohimohuoltamo.com.

Tilausprosessi on suojattu ja turvallinen. Verkkokaupamme maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin.

Visma Pay Intohimohuoltamo

Hinta sisältää arvonlisäveron 24%

Kysymyksiä ja vastauksia

Onko kurssi sidottu aikaan tai paikkaan?

Ei ole. Kurssi toteutetaan nettialustalla ja päätät itse, koska käyt kurssimateriaalit läpi.

miten kurssi toimii?

Tilattuasi kurssin saat automaattisesti käyttäjätunnuksen ja salasanan kurssialustallemme sähköpostiisi. Kurssi käydään digitaalisella alustalla, jossa kaikki 30 osaa ovat pohjustettu videoilla (voit myös kuunnella osiot, mikäli koet sen mieleisemmäksi tavaksi). Tehtävät voit ladata kurssiosiolta myös PDF muodossa.

Kurssi on selkeästi ohjeistettu ja pystyt käymään kurssia itsenäisesti läpi. Kurssin käyttäminen ja kaikki tehtävät ohjeistetaan kurssialustan videoissa.

Kuinka kauan kurssimateriaalit ovat käytössäni?

Kaikki kurssimateriaalit ovat käytössäsi vuoden ajan ostopäivästä.

En tiedä mistä suruni johtuu, kannattaako minun silti tulla kurssille?

Kyllä kannattaa, mikäli koet, että sinulla on halu mennä eteenpäin.

Ihminen on kokonaisuus ja surummekin koostuu monesta eri asiasta. Kurssin aikana kartoitamme näitä juurisyitä, eli sitä mitä me oikeastaan suremme, jotta pääsemme lukkoihimme käsiksi. Tämä on tärkeää siksi, että pääsemme käsittelemään asiat vain, mikäli pystymme kohdistamaan ne aitoihin ongelmakohtiin.

Elämässämme tapahtuvat asiat ovat aina monen asian summa, eikä surukaan johdu vain yhdestä asiasta. Tämä kurssi on hyvä työkalu itsetuntemuksen laajentamiseen. Jokainen meistä tarvitsee työkaluja, jotta pystymme muuttamaan niitä asioita paremmaksi, jotka eivät enää palvele meidän hyvinvointiamme.

Esimerkkinä saatamme toistaa samoja kaavoja, joita vanhempamme ovat toistaneet. Tämän ollessa sokea piste kummastelemme, että miksi asiat päätyvät aina samaan lopputulokseen, vaikka tilanteet ja ihmiset muuttuvat.

Kurssilla käsittelemme suruamme monelta eri kantilta ja harjoituksia voi käyttää useammankin surun työstämiseen siten, että työstämme yhden asian kerrallaan läpi (elefantti on syötävä paloissa).

Sopiiko kurssi minulle?

Mikäli koet, että tämä kurssi saattaisi olla sinun juttusi, niin tule mukaan. Kurssi voi olla ensimmäinen askel uuteen elämääsi, jossa tunnet enemmän merkityksellisyyttä ja optimismia.

Kurssilla työstät itseäsi ja se on meidän jokaisen oikeus. Kurssilla lähdemme siitä, että me itse määrittelemme itsemme ja rakennamme itsestämme parhaan version. Sellaisen version, joka haluamme olla ja lähdemme kulkemaan sitä kohden.

Huomaa kuitenkin, että tämä kurssi on itseopiskelua. Kurssilla saat kannustusta, askelmerkit ja tehtävät, mutta tämä kurssi ei sisällä henkilökohtaista terapiaa.

Onko kurssi hintansa arvoinen?

Kurssi on edullinen ja ratkaisukeskeinen tapa kehittää itseään. Haluamme, että mahdollisimman monella on mahdollisuus edetä itseään rajoittavista suruista ja solmuista mahdollisimman matalan kynnyksen työvälineillä.

Voiko kurssin tehdä lahjatilauksena?

Kyllä voi. Laita meille postia osoitteeseen info@intohimohuoltamo.com otsikolla “Lahjatilaus” ja saat tarkemmat ohjeet tilaustasi varten.

Kurssin tehtäviin kuuluu kirjoittamista. Täytyykö minun olla hyvä kirjoittaja tai näyttää kirjoituksiani muille?

Kurssi sopii kaikentasoisille kirjoittajille. Sinun ei siis tarvitse osata kirjoittaa mitenkään soljuvaa tekstiä tai muutenkaan olla millään tavoin lahjakas kirjoittaja. Käytämme kirjoittamista ajatustemme työstämiseen ja tunteidemme kohtaamiseen. Sinun ei tarvitse näyttää kurssin aikana kirjoituksiasi kenellekään muulle, jos et niin halua.

Miten kirjaudun kurssille?

Tehtyäsi tilauksen, saat käyttäjätunnuksen ja salasanan sähköpostiisi automaattisesti. Salasanasi löytyy sähköpostista, joka on lähetetty otsikolla:
Sinulle on luotu tili Intohimohuoltamo -sivustolla!

Kursseillesi pääset kirjautumaan sivustomme ylävalikon “Oma tili” -kohdasta.

Unohtuneen salasanan pääset muuttamaan kirjautumissivulta, kohdasta ”salasana unohtunut”, jolloin löydät ohjeet salasanan palauttamiseksi sähköpostistasi, jonka olet ilmoittanut tilauksen yhteydessä.

Tule mukaan täysin riskittä

Palaute kursseistamme on ollut todella positiivista ja annamme sinulle 14 päivän tyytyväisyystakuun kurssin ostopäivästä alkaen. Mikäli koet, että kurssista ei ole sinulle hyötyä, saat rahasi takaisin.

Haluamme kuitenkin, että tulet kurssille mukaan vain jos haluat tosissasi muutosta elämääsi ja olet valmis tekemään kurssin harjoituksia. Palautuksen ehtona on, että olet tehnyt kurssin neljä ensimmäistä kirjoitusharjoitusta. Mikäli tästä huolimatta koet, että et ole edistynyt surusi käsittelyssä, niin palautamme maksamasi kurssimaksun kokonaisuudessaan. Siinä tapauksessa laita meille viesti osoitteeseen info@intohimohuoltamo.com ja pyydä palautusta.

Neljä ensimmäistä kirjoitusharjoitusta käydään kurssin aikataulun mukaan ensimmäisen viikon aikana.

Jäikö kysyttävää?

Mikäli sinulla jäi kysyttävää Irti surusta verkkokurssista, voit soittaa minulle numeroon 050 305 2629 (Jonna Närhi) tai kysyä sähköpostilla info@intohimohuoltamo.com.

Parisuhdeterapeutti ja seksuaaliterapeutti Jonna Närhi

Lue lisää Jonnan ajatuksista

Jonna on esiintynyt mediassa suosittuna asiantuntijana ihmissuhteisiin ja vuorovaikutukseen liittyen.

Lue juttuja alta.

50+ neitsyt ja häpeän tunne (Iltasanomat Extra)

Kolmiodraama: Samin käytös pöyristyttää ohjelman katsojia – Pariterapeutti näkee yllättävän tulokulman (Iltalehti)

Näin kosketat naisen pyhintä ja saat hänet kehräämään nautinnosta (Iltalehti Plus)

Tästä syystä huonosti kohteleva kumppani haluaa olla kanssasi (Iltalehti Plus)

Tällaista on introvertin kanssa sängyssä (Iltalehti Plus)

Soolonautintoa miehille (Iltalehti Plus)

Pariterapeutti Jonna Närhi pohtii, millainen Kanye Westin ja Bianca Censorin parisuhdedynamiikka on (Iltalehti)

Mikä on onnellisen suhteen menestysresepti? (Me Naiset)

Parisuhteen alkuvaihe saattaa paljastaa, onko suhde vaarassa päättyä eroon (Me Naiset)

Saako parisuhteessa olla salaisuuksia (Helsingin Sanomat)

Tekoälytyttöystävä, uhka vai mahdollisuus? (Ilta-Sanomat)

Tästä syystä sooloseksi kannattaa (MeNaiset: kaupallinen yhteistyö Sinful)

Lemmentaidoilla on väliä (Keskipohjanmaa)

Kannattelijan rooli on raskas (Iltalehti Plus)

“Mulla on toinen” (Iltalehti Plus)

Kannattaako suhdetta jatkaa vai erota? (Ilta-Sanomat)

Känniseksin plussat ja miinukset (Iltalehti)

Onko parisuhteessa pakko puhua tunteista? (Me Naiset)

Sarjapettäjät (Iltalehti)

Introvertin sängyssä (Iltalehti)

Katseleeko kumppanisi muita somessa? Onko hän pettänyt joskus? Onko syytä huoleen? (Iltalehti)

Onnellisen parisuhteen salaisuus, rakasta itseäsi ylitsevuotavasti (Me Naiset).

Puhutko kettuillen? Näin pääset tavasta eroon (Kotiliesi)

Seksi­elämä kuolee yleensä kahdesta syystä – Pari­terapeutti neuvoo, miten tilanne korjaantuu (Helsingin Sanomat)

Parisuhdeterapeutti kertoo miten pitää oman parisuhteensa kunnossa. (Ilta-Sanomat)

Kehon salakieli. Onko toinen kiinnostunut vai ei? Miten häntä pitäisi lukea? (Iltalehti)

13 minuuttia kahdesti päivässä takaa onnellisen parisuhteen – sen sijaan yksi arkinen tapa on silkkaa myrkkyä rakkaudelle (Ilta-Sanomat)

Kun seksihalut katoavat parisuhteessa (Iltalehti)

Trauman oireet (Iltalehti)

Tälläinen deittiviestittely toimii (Iltalehti)

Pehmeä tamponi sopii myös seksiin (Iltalehti)

Suihkuava tuleminen (Ilta-Sanomat)

Entä jos? Moni perheellinenkin fantasioi menneisyyden ihastuksistaan (Helsingin Sanomat)

Tutkitko kumppanisi kännykkää salaa? (Me Naiset)

Miksi menneisyyden ihastuksesta voi olla vaikea päästä yli (Me Naiset)

Täydentävätkö vastakohdat toisiaan, vai pitäisikö kumppanin kanssa olla mahdollisimman paljon yhteistä? (Me Naiset)

Parisuhde tarvitsee uuden kyselykauden (Trendi-lehti)

Itsetunto ja kehonkieli vuorovaikutuksessa (Iltalehti)

Itsekäs seksi tuhoaa seksielämän (Iltalehti)

Epäterve parisuhde murentaa itsetuntoa: tunnista 8 merkkiä (Iltalehti)

Mitä treffeille kannattaa kertoa itsestään ja selvittää toisesta? (Iltalehti)

Pelileski – kun pelaamisesta tulee ongelma parisuhteessa (Iltalehti)

Tunnistatko koteloituneen trauman? (Iltalehti)

Lapsi syntyi, seksielämä kuoli. Miehet kertovat lässähtäneestä seksielämästään. Seksuaaliterapeutti kertoo, kuinka ratkaista seksiongelmat. (Iltalehti)

Kotityöt ovat suomalaisparien yleisin riidanaihe. Parisuhdeterapeutti Jonna Närhi neuvoo pariskuntia sopimaan kotitöistä jopa kirjallisesti. (Iltalehti)

Mitä pettämisestä seuraa? (Iltalehti)

Parisuhdeterapeutti tunnistaa vastaanotollaan ihmiset, jotka todennäköisimmin päätyvät eroon. (Iltalehti)

Seksillä on monta terveyshyötyä seksuaaliterapeutti sanoo – ja antaa siihen vinkin (Ilta-Sanomat)

Unohtumaton seksikerta! Parisuhde- ja seksuaaliterapeutti Jonna Närhen mukaan muiden kokemuksista kuuleminen voi toimia hyvänä keskustelunherättäjänä omassa parisuhteessa. (Ilta-Sanomat)

Kuusi vinkkiä iloiseen kevätseksiin (Ilta-Sanomat)

Kiinnostaako eroottinen sidonta? Seksuaaliterapeutin kuusi vinkkiä aloittamiseen. (Ilta-Sanomat)

3 hykerryttävää harjoitusta, jotka voivat mullistaa suhteesi ja seksielämäsi (Ilta-Sanomat)

Kahden viikon seksihaaste poisti paineita sekä lisäsi kokeilunhalua ja hyvää oloa. (Ilta-Sanomat)

Kokeile nautintoa lisäävää harjoitusta – parisuhdeterapeutti: ”Loistava, kiusoitteleva esileikki (Ilta-Sanomat)

Kokeile kutkuttavaa 14 päivän seksihaastetta – seksuaaliterapeutti: ”Lupaan, että huomaat eron” (Ilta-Sanomat)

Kakalla käyminen uuden kumppanin läsnä ollessa ja siitä ahdistuminen on monille tuttua – mutta silti sitkeä tabu, vahvistaa parisuhdeterapeutti Jonna Närhi. (Me Naiset)

Mustasukkaisuuden taustalla voi olla huono itsetunto, epävarmuus tai menettämisen pelko. Pää pinoaa erilaisia skenaarioita, parisuhdeterapeutti kertoo. (Ilta-Sanomat)

Parisuhdeterapeutti kertoo miten mustasukkaisuus näkyy hänen vastaanotollaan. (Ilta-Sanomat)

Mistä mustasukkaisuus kumpuaa? Parisuhdeterapeutti vetää rajat ja antaa harjoituksen. (Ilta-Sanomat)

Viestein ja puhelimessa ei kannata kiistellä, parisuhdeterapeutti sanoo. (Ilta-Sanomat)

Kuljetko suhteessasi autopilotilla? Se ei ole etenkään pitkissä suhteissa ihan harvinaista, tietää parisuhdeterapeutti. (Ilta-Sanomat)

”Jos omaa kumppania kohtelee kuin lasta, intohimo katoaa varmasti” täräyttää parisuhdeterapeutti.

Uusperheen kaikki lapset kasvavat samoilla säännöillä. (Uutissuomalainen, useita julkaisuja)

Shopping Cart

Ilmaisvalmennus:

Tyynnytä tunnemyrsky hipaisulla

 

Opetan teille mindfulness-harjoituksen, joka on kuin taikatemppu!

Harjoituksen avulla voimme pelkällä hipaisulla palauttaa ankkuroidun ihanan tunnetilan itsellemme.

Harjoitus auttaa kohtaamaan minkä tahansa tilanteen, kun tarvitset lämpöä ja rohkaisua negatiivisten tunteiden tilalle.

Kirjoita sähköpostisi alle ja minä lähetän sinulle harjoituksen!

 

Jonna Närhi

Parisuhde- ja seksuaaliterapeutti, ihmissuhdevalmentaja, NLP- ja mindfulness-ohjaaja

Kiitos! Tarkista sähköpostisi päästääksesi mukaan!

Scroll to Top