Positiivinen vuorovaikutus verkkokurssi linkedin

Opi taitavaksi vuorovaikuttajaksi neljässä viikossa

✅ Opit ottamaan haltuun sosiaaliset tilanteet ja astumaan esiin ihmisten välisessä vuorovaikutuksessa – omana itsenäsi
✅ Opit esiintymään eduksesi ja tekemään vaikutuksen ihmisiin
✅ Saat rohkeutta sekä itseluottamusta – hylkäämällä rajoittavat uskomuksesi itsestäsi
✅ Et juutu enää konflikteihin vaan opit ratkaisemaan ristiriidat rakentavasti

Positiivinen vuorovaikutus on neljän viikon kurssi sinulle, joka haluat kehittää karismaasi, itseluottamustasi ja vaikutusvaltaasi ihmisten välisissä suhteissa. Kurssin valmentajana toimii ihmissuhdeterapeutti Jonna Närhi.

Mikäli haluat tulla kuulluksi ja saada vastakaikua omille tarpeillesi, niin tämä kurssi on sinulle. Positiivinen vuorovaikutus auttaa menestymään kaikissa sosiaalisissa suhteissa, kuten uralla, yrittäjyydessä, verkostoituessa, parisuhteessa ja perhe-elämässä. Opit johtamaan tilanteita, vetämään rajasi ja toimimaan omien arvojesi mukaisesti.

Saat selkeyttä ja määrätietoisuutta ihmisten väliseen vuorovaikutukseen. Kurssin avulla pääset eroon peloista, esiintymiskammosta, huijarisyndroomasta, haitallisesta kontrolloinnista, päsmäämisestä ja liiallisesta kiltteydestä. Opit tuomaan oman persoonasi vahvuudet esiin vuorovaikutuksessa. Sosiaalinen mukavuusalueesi laajenee.

Nettialustalla käytävän kurssin (toimii myös älypuhelimissa) pääset aloittamaan vaikka heti! Kurssin viikko-osiot voit käydä täysin omaan tahtiisi ja kaikki materiaalit ovat käytössäsi vuoden ajan ostopäivästä.

Positiivinen vuorovaikutus -verkkokurssi sisältää:

Yli 60 korkeatasoista videota. 
Ihmiskohtaamisten huippuasiantuntija, Jonna Närhi, käy läpi Positiivisen vuorovaikutuksen läpi Aasta Ööhön innostavasti ja selkeästi käytännön kautta!

Kurssi toimii myös älypuhelimella ja kulkee mukanasi aina.
Inspiroidu kurssista ja käytännön työkaluista vuorovaikutustilanteissa, missä ikinä kuljetkin.

Tärkeimmät harjoitukset saat helposti tulostettavina PDF-tiedostoina. 
Harjoitukset perustuvat kognitiiviseen psykologiaan ja ne ovat tutkitusti hyvin tehokas tapa itsensä kehittämiseeen.

Voit myös kuunnella!
Koska audio on suosittu mediamuoto, olemme tehneet kurssin sisällöistä myös kuunneltavat versiot. Näin voit opiskella ja inspiroitua Positiivisen vuorovaikutuksen -menetelmistä vaikkapa lenkillä tai työmatkalla!

LinkedIn-kampanjan etu. Kirjoita verkkokauppamme kassalla kuponkikoodi:

Linkedin

ja saat 50 euron alennuksen kurssista. Kuponkikoodi on voimassa keskiviikkoon 21.9.2022 asti.

✅ Käy kurssin osat rauhassa läpi ja kertaa niitä, kun tarvitset.

✅ Pääset aloittamaan heti!

✅ Saat automaattisesti tunnukset ja ohjeet kurssille sähköpostiisi heti tilauksen tehtyäsi.

✅ Tee itsestäsi mestaritason vuorovaikuttaja harjoittelemalla missä ja milloin vain!

✅ Kurssi toimii myös älypuhelimella ja voit valita käytkö kurssisisältöjä läpi audio- vai videomuodossa.

✅ Osta täysin riskittä, sinulla on 14 päivän rahat takaisin -takuun, mikäli et jostain syystä ole tyytyväinen ostokseesi.

Turvallinen maksu ja 100% tyytyväisyystakuu

Kurssin valmentajana toimii vuorovaikutuksen asiantuntija Jonna Närhi

Jonna Närhi, parisuhdeterapeutti

Hei, olen Jonna Närhi! Toimin hyvinvointi- ja terveysalan yrittäjänä, puhujana, vuorovaikutusvalmentajana sekä ihmissuhde- ja pariterapeuttina. Valmentamisen, kouluttamisen ja terapiapalveluiden lisäksi olet saattanut lukea ihmissuhteisiin liittyviä asiantuntijahaastatteluitani eri medioista (mm. Helsingin Sanomat, IltalehtiIlta-SanomatTrendi-lehti, Me Naiset).

Pariterapeuttina olen jatkuvasti huomannut, että KAIKESSA ihmisten välisessä kanssakäymisessä vuorovaikutus on avain. Olen tuonut nämä työkalut, joita olen vuosia kehittänyt, kaikkien käyttöön Positiivinen vuorovaikutus -verkkovalmennuksessa.

Taustaltani olen parisuhde- ja seksuaaliterapeutti, seksologi ja sairaanhoitaja. Lisäksi olen kouluttautunut mm. Mindfulness- ja NLP-ohjaajaksi (neurolingvistinen ohjelmointi on toimintamalli, jonka avulla muutetaan ajattelutapaa, jotta voidaan toimia eri tilanteissa parhaalla mahdollisella tavalla).

Positiivisen vuorovaikutuksen peruselementit ovat samat niin työkavereiden kesken, harrastusporukalla, kuin parisuhteessa ja liike-elämässä.

Meidän kaikkien oma velvollisuutemme on tuoda paras panoksemme hyvien ihmissuhteiden eteen. Vastalahjaksi saamme hyvän elämän.

Hyvät vuorovaikutustaidot ovat yksinkertaisempia kuin yleensä kuvittelemme. Ihmissuhdetaidot ovat myös täysin opeteltavissa olevia asioita.

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan kehittämään omia vuorovaikutustaitojasi!

Haluatko Positiivisen vuorovaikutuksen valmennuksen yrityksellesi livenä (mahdollisuus myös hybridi- ja webinaaritapahtumaan)? Voit tilata verkkokurssin myös isommalle henkilömäärälle. Pyydä tarjous 050 305 2629 tai jonna@intohimohuoltamo.com.

Palautetta Positiivinen vuorovaikutus -valmennuksesta:

En tiennyt, että näin konkreettisia työkaluja on olemassa itsensä kehittämiseen! Mahtava valmennus!

Koulutus antoi itseluottamusta ihmisten kohtaamiseen. Käytän edelleen joka päivä koulutuksen anteja. Itseluottamukseni nousee ja näen jatkuvasti enemmän mahdollisuuksia.

Jonna, haluan kiittää sua kurssista, joka antoi mulle uskomattoman paljon ❤️❤️❤️

Olen tehnyt yli 20 vuotta töitä myyjänä ja kouluttajana. Jonnan koulutus antoi minulle uutta syvyyttä aiheeseen. Ihmisten kohtaaminen on empatialaji ja vaatii sitä myös itseään kohtaan. Tämän kurssin tulisi olla pakollinen setti kaikille myynnin ja asiakaspalvelun kanssa työskenteleville.

Mulla oli lapsuus, johon kuului paljon pelkoa. Oon kärsinyt myös olemattomasta itsetunnosta. Koulutuksen myötä oon siivonnut omia haitallisia uskomuksiani.

Vahva suositus tälle kurssille!

Hyvät työkalut.

Kurssi ei ole sliipattua jargonia, vaan lämminhenkistä ja käytännöllistä menoa.

Kirjoitin kurssin alussa paperille mun oman lähtötason. Nyt kuukauden päästä kirjoitin siihen viereen mikä on parantunut… no oikeastaan kaikki

7/5 tähteä tälle!

Jonna onnistui siirtämään asennetta siinä määrin minuun, että tällä energialla päästään vaikka seinän läpi! On mukavaa ettei tarvitse enää vain tyytyä, vaan tilanteissa voi ottaa itse ohjat.

Kurssi ylitti kaikki odotukset.

Jos haluaa oppia kohtaamaan muut ihmiset ja johtamaan tilanteita, niin tämä kurssi on tosi hyvä!

Kun otat kurssin opit käytäntöön:

✅ Parannat yhteistyökykyjäsi, itseluottamustasi ja kohtaamistaitoja

✅ Kehität empaattisia taitojasi – empatian kautta ymmärrät toisia ihmisiä paremmin ja voit vastata heidän tarpeisiinsa

✅ Saat rohkeutta ja itsevarmuutta ja opit tuomaan oman persoonasi esiin ihmisten välisessä kanssakäymisessä

✅ Lisäät onnellisuuttasi hyvillä ihmissuhdetaidoilla.Laajennat kasvualuettasi sosiaalisissa tilanteissa, eli opit toimimaan monipuolisemmin ja vastaamaan erilaisiin haasteisiin – myös sellaisiin, jotka tällä hetkellä tuntuvat jopa mahdottomilta

✅ Opit tulemaan kaikenlaisten ihmisten kanssa toimeen.Vahvistat itsetuntemusta ja itseluottamusta, jotka ovat perusta kaikelle sosiaalisille kanssakäymiselle

✅ Rakennat positiiviset vuorovaikutustaidot oman itsesi kautta, etkä ripusta itsetuntoasi minkään ulkoisen tekijän varaan, kuten työsuoritukseen, sosiaaliseen mediaan tai toiseen ihmiseen

✅ Julkinen esiintyminen helpottuu

✅ Ihmiset alkavat kiinnostua mielipiteistäsi

Tämä kurssi sopii sinulle, jos:

✅ Olet valmis muuttamaan vanhoja tapojasi.

✅ Haluat lisää positiivisuutta elämääsi.Haluat uskallusta laajentaa ihmissuhteitasi.

✅ Haluat luoda uusia ihmissuhteita.Haluat löytää omankaltaisesi ”heimon”, eli ihmisiä, joilla on yhteisiä asioita kanssasi.

✅ Haluat lisää vaikutusvaltaa ihmissuhteissasi.

✅ Haluat oppia pois jännityksestä, joka tulee sosiaalisissa tilanteissa.

Tämä kurssi taas ei sovi sinulle mikäli:

❎ Et ole valmis ottamaan vastuuta omasta oppimisestasi ja käytöksestäsi vuorovaikutustilanteissa.

❎ Haluat kaiken nyt ja heti, etkä hyväksy sitä, että kehitys tapahtuu askel kerrallaan, eikä taikaiskusta – harjoittelemalla ja omaksumalla kurssin oppeja käytäntöön (saat meiltä turvalliset askelmerkit kehittymiseen, joita kulkemalla pääset takuuvarmasti eteenpäin, mutta heti huomenna et tule olemaan mestaritason vuorovaikuttaja, vaan kehitys tapahtuu viikkojen aikan).

Kurssikuvaus

Hyvien ihmissuhteiden avulla saamme rakennettua hyvän elämän – saat tukea ja osaat tukea muita! Ihmissuhteet tuovat enemmän mahdollisuuksia niin työssä, vapaa-ajalla, kuin rakkaudessa.

Omaksumalla kurssin opit, Positiivinen vuorovaikutus tulee sinun sisältäsi ja sillä on suora yhteys onnellisuuteesi. Näiden avulla voit muuttaa elämääsi merkittävästi. Uskallat ottaa osaa sosiaalisiin tilanteisiin ja opit huomioimaan myös muut ihmiset samalla.

Vakuuttavuutesi, viehätysvoimasi ja rohkeutesi kasvaa.

Hyvällä vuorovaikutuksella päädyt vääjäämättä hyvien ihmisten ympäröimäksi. Hyvät ihmissuhteet ja hyvä kommunikaatio ei ole nöyristelyä. Se tarkoittaa sitä, että osaat kommunikoida määrätietoisesti ja vakuuttavasti.

Opit ymmärtämään omat ja muiden tarpeet vuorovaikutustilanteissa.

Kurssin opit ja harjoitukset viet helposti osaksi omaa arkeasi, jolloin saat kurssista käytännön hyödyn oppimalla positiiviseksi vuorovaikuttajaksi!

Kurssi on jaettu neljään viikkoon, joista jokainen sisältää runsaasti pienempiin teemoihin jaettuja videoita (videot voit myös kuunnella kätevästi älypuhelimella, vaikkapa lenkillä). Sen lisäksi voit ladata PDF-muotoisia, helposti tulostettavia, harjoituksia jokaiselta viikolta. Kaikki kurssin osiot opettavat positiivista vuorovaikutusta innostavalla ja ymmärrettävällä tavalla. Kurssi on rento, eikä vaadi ryppyotsaista suorittamista, mutta antaa aidot työkalut positiiviseen vuorovaikuttamiseen juuri sinun lähtökohdistasi käsin!

Saat ammattilaisen laatimat pohjustukset, valmiit askelmerkit ja harjoitukset.

VIIKKO 1

Oman taajuuden säätäminen Positiiviseen vuorovaikutukseen ja haitallisista ajatusmalleista irti päästäminen

✅ Tee pysyvät muutos – näin saat juurrutettua kurssin sisällöt pysyviksi tavoiksi

✅ Perustekniikat Positiiviseen vuorovaikutukseen, näin saat vietyä läpi haluamasi asiatVuorovaikutuksen eri tyylit

✅ Oman kasvualueen laajentaminen sosiaalisissa tilanteissaNäin olet miellyttävämpi – olemalla oma itsesi

✅ Näin pääset eroon jännityksestä sosiaalisissa tilanteissa

Katso ensimmäisen viikon osiot:

VIIKKO 2

Tekniikat Positiiviseen vuorovaikutukseen

✅ Kutsutaan toinen kuulemaan, mitä haluat hänelle kertoa

✅ Rytmitys, argumentointi ja päämäärät

✅ Kehonkieli

✅ Näin menet suoraan asiaan – ja se hyödyttää kaikkia osapuolia

✅ Väärinkäsitysten minimointi

✅ Vaikuta luonnollisella katsekontaktilla

✅ Small talk – se on helpompaa, kuin luulet!

Katso toisen viikon osiot:

VIIKKO 3

Positiivisesta vuorovaikutuksesta pysyvä tapa

✅ Kuinka olla aidosti läsnä?

✅ Näin kysyt mitä tarvitset ja haluatKuinka pyydät apua

✅ Opit sanomaan ei

✅ Opit paremman vuorovaikutuksen asettamalla rajoja

✅ Opit johtamaan pomottamatta

Kolmannen viikon osiot:

VIIKKO 4

Ratkaise hankalat tilanteet (ja ihmiset) Positiivisen vuorovaikutuksen avulla

✅ Erilaiset tekniikat hankalista tilanteista ja ihmisistä selviytymiseen

✅ Opit viemään keskustelun takaisin raiteilleen

✅ Näin saat lisää aikaa keskustelussa

✅ Opit miten sinulta ei ikinä lopu puheenaiheet kesken

✅ Näin motivoit itsesi pitämään yllä Positiivista vuorovaikutusta arjessasi ja tekemään siitä elämäntavan

Neljännen viikon osiot:

Kurssin materiaalit ovat käytössäsi vuoden ostopäivästä.

Paljonko Positiivinen vuorovaikutus -kurssi maksaa?

Ensinnäkään emme ole itse löytäneet näin kattavaa vuorovaikutuskurssia mistään, joka Positiivinen vuorovaikutus -verkkovalmennus on.

Yleinen hintahaarukka vuorovaikutustaitojen koulutuksista on muutamasta satasesta useaan tuhanteen euroon. Vuorovaikutustaitojen valmennuksista pyydetään merkittäviä summia rahaa ja suurin osa niistä on keskittynyt ammattimaiseen myynnin ja esimiestehtävissä toimivien henkilöiden sparraamiseen.

Positiivisen vuorovaikutuksen -kurssin avulla opit taidot, joiden avulla itsevarmat ja pidetyt vuorovaikuttajat ovat päässeet pitkälle.

Me Intohimohuoltamolla haluamme, että nämä arjen ns. pehmeät taidot ovat jokaisen saavutettavissa ja halusimme säätää hinnan niin, että mahdollisimman monella on mahdollisuus päästä käsiksi parempaan vuorovaikutukseen ja täydempään elämään – positiivisten vuorovaikutustaitojen kautta!

Positiivisen vuorovaikutuksen -kurssin hinta on normaalisti 119 euroa.

Koko Suomi tarvitsee lisää positiivista vuorovaikutusta! Positiiviset vuorovaikutustaidot luovat hyvän kehän – hyödyt itse ja samalla hyödytät kaikkia ympärilläsi olevia ihmisiä!

Näin tilaus toimii!

Lisää tuote ostoskoriin painikkeesta ja mene kassalle (ostoskärryn kuva ylävalikossa). Täytä tietosi ja valitse maksutapa. Heti tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi kirjautumislinkin ja salasanan, josta pääset kurssialueelle.

Kurssialueelle sinulla on vuoden pääsy ostopäivästä. Kurssialueen materiaalit voit vapaasti ladata omaan käyttöösi. Käytössäsi ovat yleisimmät maksutavat, kuten verkkopankkimaksu, pankkikortti, mobiilimaksut ja osamaksu. Maksutavan pääset valitsemaan verkkokaupan kassalla.

Kaikissa tilaukseen liittyvissä kysymyksissä voit soittaa meille numeroon 050 305 2629, tai kysyä sähköpostilla info@intohimohuoltamo.com

Tilausprosessi on suojattu ja turvallinen. Verkkokaupamme maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin.

Visma Pay
Turvallinen maksu ja 100% tyytyväisyystakuu

Miten kirjaudun kurssille?

Tehtyäsi tilauksen, saat käyttäjätunnuksen ja salasanan sähköpostiisi automaattisesti. Salasanasi löytyy sähköpostista, joka on lähetetty otsikolla:
Sinulle on luotu tili Intohimohuoltamo sivustolla!

Kurssille pääset kirjautumaan ylävalikon “Oma tili” -kohdasta tai sivujemme alareunasta löytyvästä oikoreitistä

Unohtuneen salasanan pääset muuttamaan kirjautumissivulta, kohdasta ”salasana unohtunut”, jolloin löydät ohjeet salasanan palauttamiseksi sähköpostistasi, jonka olet ilmoittanut tilauksen yhteydessä.

Mitä saat, kun tulet mukaan Positiivisen vuorovaikutuksen -verkkokurssille?

Kurssilla saat vastauksen mm. seuraaviin kysymyksiin:

✅ Miten poistat jännityksen ja lopetat panikoinnin sosiaalisissa tilanteissa (esimerkiksi esiintymisjännitys)

✅ Miten opit suostuttelemaan, niin että keskustelukumppanisi ”keksii itse” haluamasi lopputuloksen

✅ Miten saat lisää itseluottamusta

✅ Mitä tehdä, jotta tulet kuulluksi

✅ Mitä tehdä, kun kohtaat hankalia ihmisiä

✅ Miten lopetat muiden katsomisen alas- tai ylöspäin

✅ Miten saat seuraa, jossa viihdyt

✅ Miten pystyt tulemaan toimeen kaikkien ihmisten kanssa

✅ Mitä tehdä, kun sosiaalinen ympyräsi ei tue sinua

✅ Miten poistat vastakkainasettelun ihmissuhteistasi

✅ Miten poistat ujouden

✅ Miten poistat liian määräilyn ja päsmäämisen

✅ Miten saada pysyviä tuloksia aikaan vuorovaikutustaidoissa

✅ Miten oppia uutta vuorovaikutustaidoissa

✅ Miten oppia rohkeutta ja aloitekykyä

✅ Miten oppia ratkaisemaan konfliktitilanteet

✅ Miten saat äänesi kuuluviin

✅ Miten opit lieventämään jännitystä sosiaalisissa tilanteissa

✅ Miten opit kohtaamaan erilaiset vuorovaikutustilanteet

✅ Miten opit vastaamaan haastaviin vuorovaikutustilanteisiin, saat tekniikat esimerkiksi jankkaavien ihmisten kanssa pärjäämiseen

✅ Miten opit luomaan yhteyden ihmisiin

✅ Miten opit ohjailemaan keskustelujasi haluamaasi suuntaan ilman, että sinun tarvitsee itse olla suuna ja päänä.Miten opit kohtaamaan toisen ihmisen statuksesta ja tilanteesta riippumatta – ihmisenä.

✅ Miten opit tekemään vaikutuksen keneen tahansa ihmiseen.

Positiivisen vuorovaikutuksen avulla:

✅ Opit tuntemaan itsesi, arvosi ja tavoitteesi

✅ Opit toimivat työkalut rakentavaan vuorovaikutukseen kenen tahansa ihmisen kanssa

✅ Opit olemaan oma itsesi (kukaan muu et voisikaan olla) ja hyödyntämään sitä karismaattisesti voimavarana vuorovaikutustilanteissa

✅ Kehität vuorovaikutustaitojasi ja ihmistuntemustasi

✅ Opit ottamaan ohjat käsiisi vuorovaikutustilanteissa, kuitenkin niin, että myös muut saavat tuoda näkemyksensä esille

✅ Opit ratkaisemaan konfliktitilanteet

✅ Opit työkalut yhteyden rakentamiseen ihmisten kanssa

✅ Opit rakentamaan hyvää oloa itsellesi, jotta voit rakentaa sitä myös muiden ihmisten kanssa

✅ Opit kertomaan tunteistasi ja tarpeistasi ihmisille niin, että on saat niihin vastinetta

✅ Opit pois syyttelystä ja uhriutumisesta löydät ratkaisuja haastaviin vuorovaikutustilanteisiin

Liity mukaan 100% ilman riskiä!

Palaute Positiivisesen vuorovaikutuksen kurssista on ollut yksinomaan positiivista ja saat ostollesi täyden 14 päivän rahat takaisin -takuun.

Mikäli koet, että kurssista ei ole sinulle hyötyä, saat rahasi takaisin.

Riittää, kun ilmoitat siitä meille sähköpostiimme info@intohimohuoltamo.com ja kerrot millä nimellä olet kurssin ostanut.

Kysymyksiä ja vastauksia

Voiko Positiivinen vuorovaikutus -kurssin käydä läpi omassa tahdissa?

Kyllä vain! Kaikilla meillä on oma rytmimme ja Positiivinen vuorovaikutus -kurssin sisällöt ja harjoitukset voit käydä läpi juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Kurssiin tarvitset nettiyhteyden, etkä ole sidottuna aikaan tai paikkaan.

Kuinka pitkään kurssin materiaalit ovat käytössäni?

Kaikki kurssin materiaalit ovat käytössäsi kokonaisen vuoden tilauspäivästä lähtien.

Kuuluuko koulutukseen live-osuuksia?

Ei. Halusimme tehdä Positiivinen vuorovaikutus -kurssin sellaiseksi, että se ei sido sinua aikaan tai paikkaan.

Onko Positiivinen vuorovaikutus -kurssilla henkilökohtaista valmennusta?

Kaikki kurssille osallistujat saavat halutessaan mahdollisuuden myös varata aikoja henkilökohtaisiin yksilö- ja ryhmävalmennukseen etuhintaan.

Kuinka pitkään kurssi kestää?

Positiivinen vuorovaikutus -kurssi on jaettu neljän viikon kokonaisuudeksi ja materiaalit ovat käytössäsi vuoden verran.

Kurssi tuo rakentavia malleja vuorovaikutukseen ja käymme läpi myös oman psykologian, jotta uudet tavat tulevat olemaan mahdollisimman itselähtöisiä, sen sijaan, että toistaisimme vain mallista erilaisia fraaseja.

Elefantti on syötävä pieninä palasina, joten parhaat oppimisen tulokset saadaan aikaiseksi, kun kurssi käydään osissa. Neljä viikkoa on vielä pieni aika omaksua uusia, rakentavia, tapoja aidosti ja tuoda ne mukaan arkeen, mutta mahdollinen, jos otat kurssin tosissasi asiaksesi!

Koska materiaalit ovat käytössäsi vuoden verran, kannustamme käymään niitä läpi mieluummin niin, että omaksut yhden asian kerrallaan ja opettelet sen jälkeen uuden.

Olen yrittäjä, onko Positiivinen vuorovaikutus -kurssi vähennyskelpoinen?

Positiivinen vuorovaikutus on todella hyödyllinen työkalupakki sovellettavaksi verkostoitumisessa, myynnissä ja markkinoinnissa. Nämä taidot kuuluvat jokaisen yrittäjän työkalupakkiin. Kun yrittäjä käy omaa ammattitaitoa ylläpitävän ja kehittävän kurssin, niin kulut ovat vähennyskelpoisia.

Alv eritellyn kuitin saat suoraan sähköpostiisi tilattuasi kurssin.

Mitä enää odotat?

Tule mukaan meidän onnellisten joukkoon!

Jos sinulla jäi mitään kysyttävää koulutuksesta, voit soittaa minulle 050 305 2629 (Jonna Närhi).
Kysymykset voi esittää myös sähköpostilla info@intohimohuoltamo.com

Shopping Cart

Ilmaisvalmennus:

Tyynnytä tunnemyrsky hipaisulla

 

Opetan teille mindfulness-harjoituksen, joka on kuin taikatemppu!

Harjoituksen avulla voimme pelkällä hipaisulla palauttaa ankkuroidun ihanan tunnetilan itsellemme.

Harjoitus auttaa kohtaamaan minkä tahansa tilanteen, kun tarvitset lämpöä ja rohkaisua negatiivisten tunteiden tilalle.

Kirjoita sähköpostisi alle ja minä lähetän sinulle harjoituksen!

 

Jonna Närhi

Parisuhde- ja seksuaaliterapeutti, ihmissuhdevalmentaja, NLP- ja mindfulness-ohjaaja

Kiitos! Tarkista sähköpostisi päästääksesi mukaan!

Scroll to Top