Puhutko rakkauden kieltä? Rakkauden kielet haaste!

Hyväntuulinen parisuhdepaketti Sinulle ja Hänelle

Rakkauden kielet

Tee parisuhteestasi mestariteos!

Rakkauden kielet on täysin uusi viikottainen parisuhdehaaste. Haasteen avulla tuotte parisuhteestanne parhaat puolet esiin – helpolla tavalla. Tällä matkalla löydätte lisää intohimoa, yhteyttä ja mikä tärkeintä, pidätte hauskaa!

🔓 Avaa 12 teemaa ja 52 innostavaa parisuhdehaastetta
🎯 Haasteet on laatinut parisuhdeterapeutti Jonna Närhi
💘 Pääsette aloittamaan vaikka heti

Tilauksen mukana saatte kauniin digitaalisen lahjakortin kumppanillenne, jonka avulla hän saa myös omat tunnukset haasteeseen. Tämä on täydellinen romanttinen lahja, jonka avulla teet varmasti vaikutuksen.

Bonus! Tilatessasi nyt, pääsette mukaan täysin veloituksetta 39 € arvoiselle Rakkauskirjeitä kurssille.

🎁 Anna paras lahja kumppanillesi (paljon vaikuttavampi, kuin kukat tai mustikkapiirakka)
✨ Helppo tapa lisätä kutkuttavaa kipinää parisuhteeseen
😄 Nauttikaa yhdessä hauskoista haasteista ja aktiviteeteista
❤️🔍 Syvennätte yhteyttä välillänne
⏳ Viettäkää laatuaikaa yhdessä – kaikki haasteet on suunniteltu niin, että ne sopivat myös ruuhkavuosiin ja ovat helppoja kenen tahansa toteuttaa
💓 Tuntekaa perhosia vatsanpohjassa – aivan kuten suhteenne alkuaikoina!
🌱 Rakkauden kielet haasteen avulla hoidatte ja vaalitte parisuhdettanne

Tämä haaste on helppo ja hauska tapa muistuttaa parisuhteen olemassaolosta. Haaste opettaa, että parisuhdetta voi hoitaa arjessa – kepeällä ja hauskalla tavalla, ilman kurttuotsaisuutta. Rakkauden kielet pitää yhteyttä yllä ja näin vältytte parisuhteen karikoilta.

Jokainen tehtävä antaa mahdollisuuden tehdä ne joko spontaanisti nopealla aikataululla tai voitte tehdä tehtävistä parisuhdematkanne spektaakkeleita.

🔥 Tule mukaan! 🔥

Intohimoa, yhteyttä ja ikimuistoisia hetkiä yhdessä!

Tämä parisuhdehaaste sai kiitettävän arvosanan testiryhmältämme ja julkistamme sen nyt koko Suomelle! Maksat parisuhdehaasteesta vain kertamaksun. Voitte käydä haasteet koska haluatte ja missä haluatte!

★★★★★

On ollut hyvä saada joka viikko parisuhteelle oma erityinen hetki ❤️ Tuntuu, että olemme päässeet paljon lähemmäs toisiamme ❤️ Odotamme kovasti jälleen ensi viikon haastetta.

Vanessa ja Peku

Paljonko olet valmis panostamaan parisuhteeseesi? Pariterapeutilla käyminen on keskihinnaltaan noin 150 euroa / kerta. Nyt pääset mukaan tähän haasteeseen mukaan ruokakassin hinnalla. Parisuhde- ja seksuaaliterapeutin laatiman Rakkauden kielet parisuhdehaasteen avulla pidätte yllä suhteenne kipinää viikottain!

Rakkauden kielet

Parisuhdehaaste

53 €

(norm. 98 €)

✅ Turvallinen maksu ja monipuoliset maksutavat (MobilePay, pankkimaksu, korttimaksu, lasku ja osamaksu)

✅ Saat automaattisesti tunnukset ja ohjeet kurssille sähköpostiisi

✅ Pääsette aloittamaan kurssin heti halutessanne!

✅ Osta täysin riskittä, sinulla on 21 päivän rahat takaisin takuu

✅ Kaupan päälle saatte täysin ilmaiseksi pääsyn Rakkauskirjeitä kurssille (arvo 39 €)

Tarjous on voimassa sunnuntaihin 10.12.2023, klo: 23:59 asti.

Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 53 €.

Turvallinen maksu ja 100% tyytyväisyystakuu

Kuinka tilaus toimii?

Rakkauden kieltä ❤️

Testiryhmämme palautteita:

★★★★★

Tosi hyvä parisuhdehaaste! Ollaan tykätty erittäin paljon tästä ja saatu uusia ideoita viettää aikaa. Erityisbonuksena tuli se että tässä on oikeesti ihania noi tuhmemmat haasteet 😉

Tommi ja Jaana

★★★★★

Eipä parisuhteen hoitaminen niin vaikeaa ollutkaan, kun vain saatiin tämä työkalu siihen. Kannatti tulla mukaan 😍 Kiitos!

Aino

★★★★★

Neljä eri kategoriaa toi sopivasti vaihtelua haasteisiin. Haasteet ovat riittävän helppoja lähteä tekemään.

Wille

★★★★★

Ihanaa nähdä uusia puolia miehestäni.

Senja

★★★★★

Tuntuu siltä, kuin kehoni ja mieleni olisi herännyt uudelleen tähän parisuhteeseen ❤️

Sanna

★★★★★

En edes ajatellut, että voisimme olla näin seikkailumielisiä ja kokeilla näin paljon uusia asioita.

Hanna

★★★★★

Hauska ja kepeä haastepaketti toi meille kaipaamaamme laatuaikaa. Molemmat meistä oikein odottaa, että koska päästään seuraavaan haasteen pariin! Toimii ruuhkavuosissakin!

Harri

★★★★★

On ollut hyvä saada joka viikko parisuhteelle oma erityinen hetki ❤️ Tuntuu, että olemme päässeet paljon lähemmäs toisiamme ❤️ Odotan kovasti jälleen ensi viikon haastetta.

Eerika

★★★★★

Nyt on helpompi nähdä oma kumppani miehenä ja itsensä naisena, eikä pelkkinä vanhempina.

Malla

Palautteet on saatu sähköisen arviointilomakkeen kautta.

Mitä rakkauden kieltä sinä puhut? Entä kumppanisi?

Parisuhde on helppo nakki! Teoriassa. Todellisuudessa jokaisessa parisuhteessa on…

Kiirettä arjen ja velvollisuuksien pyörteissä.

Väärinymmärryksiä. Voitte haluta samoja asioita, mutta ilmaisette itseänne eri tavoin!

Toinen saattaa tuntea itsensä rakastetuksi kosketuksen kautta, siinä missä toinen kaipaa syvällisempää keskustelua. Osa meistä osoittaa rakkauttaan tekojen kautta – kuten keitin kahvit tai ajoin nurmikon. Osa voi kaivata säpinää – kokemalla yhdessä uusia asioita!

Rakkauden kielet parisuhdehaasteen avulla parisuhteen vaaliminen ja kehittäminen sujuu saumattomasti. Löydätte uusia tapoja saada yhteyttä välillenne. Opitte näyttämään parhaat puolenne toisillenne. Pääsette tuntemaan saman hurmoksen, jota tunsitte suhteenne alkuvaiheessa!

Nauttikaa siis 12 teemasta 52 viikkotehtävästä! Jokainen viikko tarjoilee uuden hauskan ja merkityksellisen parisuhdehaasteen.

Rakkauden kielet on jaettu neljään kategoriaan. Jokainen näistä on tulvillaan ihania tapoja antaa ja vastaanottaa rakkautta. Usko minua, näiden avulla tulet todella laajentamaan parisuhteenne keinoja intohimon ja yhteyden ylläpitämisessä!

Pääsette tutustumaan seuraaviin rakkauden ilmaisutapoihin…

Miltä kuulostaisi kokemuksellinen lähimatkailu parhaassa seurassa, ikiomat festarit tai vaikkapa parisuhdepeli, joka voi johtaa ihan mihin vain? Nämä haasteet palauttavat ilon ja kepeyden parisuhteeseen!

Rauhoittukaa yhdessä ja hengittäkää toistenne tahtiin. Istuttakaa yhteinen unelmanne ja katsokaa kuinka se kasvaa. Näiden haasteiden avulla pääsette todella sukeltamaan syvään ja luottamukselliseen yhteyteen.

Hypätkää mukaan kutkuttaviin aikuisten leikkeihin! Kiusoitelkaa toisianne äärirajoille, kokeilkaa uusia tapoja nauttia. Paljastelkaa ja tulkaa paljastetuksi! Näiden haasteiden avulla fantasianne käyvät todella toteen!

Flirttailkaa ohimennen ja hoitakaa hommat kotiin yhdessä! Aamupala sänkyyn, tiistaina! Rakkauden reseptejä. Ihana viesti yllättävässä paikassa. Arjenkin keskellä voitte pienelläkin panostuksella saada aikaiseksi upeita hetkiä. Näiden tehtävien avulla opitte näkemään sen, että jokainen päivä on täynnä mahdollisuuksia luoda parisuhdeparhautta!

Tässä ON kurkistus 12 kuukausiteemaan ja 52 kutkuttavaan haasteeseen, jotka tämä paketti sisältää:

Takaisin intohimoon!
  • Romantiikan reseptit
  • Kuumaakin kuumempaa kiusoittelua
  • Fiilis kuin ensitreffeillä!
  • Kehujen paraati
Näyttämö on teidän
Cupidon kielet
Rakkauden ikiliikkuja
Syvemmän yhteyden aika
Rakkauden tiimi
Onnelliset yhdessä
Kaikki on kulmasta kiinni
Herkulliset unelmat
Remontoitua romantiikkaa
Meidän kahden juhlaa!
Ikuinen rakkaustarina

Bonuskurssi! Tilatessasi nyt Rakkauden kielet pääset veloituksetta mukaan 39 € arvoiselle Rakkauskirjeitä kurssille.

Rakkauskirjeitä

kuusi kirjettä rakkaudelliseen yhteyteen

Rakkauden kieli sanoiksi

Tilatessasi Rakkauden kielet kurssin nyt, saat kaupan päälle pääsylipun uuteen kurssiimme Rakkauskirjeitä. Rakkauskirjeitä verkkokurssin avulla opitte ilmaisemaan itseänne ja tunteitanne kirjeissä – jotka ovat varmasti merkityksellisiä.

Tule mukaan kurssille joka herättää ihanimmat hetket eloon ja ohjastaa teitä luomaan kestäviä muistoja. Kurssilla unelmoidaan myös rohkeasti tulevaisuudesta.

Sanotaan, että se lisääntyy mihin kiinnitämme huomiomme. Rakkauskirjeissä käymme läpi kuusi teemaa – kuudessa kirjeessä, jotka pääsette kirjoittamaan. Nämä sanat kestävät läpi aikojen!

Teidän ei tarvitse olla kirjoittajia osallistuaksenne tälle kurssille – saatte ohjeet siihen, että miten pääsette reflektoimaan itseänne kirjoittamisen avulla. Oikeinkirjoitus ja kaunokirjallinen osaaminen on toissijaista tunnetaitojen kanssa. Kirjoitustaitonne ja ilmaisunne kehittyy matkan varrella!

Kirjeet kirjoitetaan sydämestä, tutkailemalla itseään, omia unelmiaan – myös niitä joita on vaikea sanoa ääneen.

Tervetuloa Rakkauskirje -haasteeseen! Valmistaudu lähtemään parisuhteen muutosmatkalle, joka avaa syvimmät tunteenne ja unelmanne. Tässä haasteessa tutkimme rakkauden ja arvostuksen ilmaisemista sydämen kautta kirjoitettujen sanojen avulla. Kurssin ohjeiden mukaisesti opit kirjoittamaan merkityksellisiä, voimakkaita rakkauskirjeitä, jotka vahvistavat sielunyhteyttänne ja yhteisiä unelmianne.

Kurssin voit käydä läpi valitsemassasi aikataulussa. Rakkauskirjeitä kurssi lisätään automaattisesti tilaukseesi, kun tilaat Rakkauden kielet parisuhdehaasteen.

Rakkauskirjeitä sisältää:

Viikko 1: Sukellus rakkaustarinaamme

Aloitamme kirjoittamalla koskettavan kirjeen. Pääsette matkalle muistoihin ja löydätte kauniita hetkiä, virstanpylväitä ja kokemuksia, jotka ovat muokanneet suhdettanne. Tämä kirje antaa teille perspektiiviä matkallenne ja opitte samalla tuomaan esiin tuntemuksianne kirjoittamisen muodossa.

Viikko 2: Tulevaisuus on meidän!
Viikko 3: Rohkeaa liekehdintää
Viikko 4: Kiitollisena meistä
Viikko 5: Luovaa rakkautta!
Viikko 6: Uuden alku

Tutustu Jonnaan, parisuhdehaasteen kehittäjään

Jonna Närhi

✅ Seksuaali- ja parisuhdeterapeutti
✅ Seksologi
✅ Sairaanhoitaja (AMK)
✅ Vuorovaikutusvalmentaja
✅ Mindfulness-ohjaaja
✅ NLP-valmentaja

Hei! Minä olen Jonna Närhi.

Olen koulutettu parisuhde- ja seksuaaliterapeutti, seksologi, hyvinvointi- ja terveysalan yrittäjä ja puhuja.

Olen myös suuren ja suurenmoisen uusperheen äiti.

Olet saattanut lukea parisuhteeseen- ja seksiin liittyviä asiantuntijahaastatteluitani eri medioista (mm. Ilta-Sanomat, Iltalehti, Me Naiset, Trendi-lehti). Minulla on myös suosittu TikTok-kanava, Se rohkeampi tili.

Parisuhdeterapeuttina olen kuullut lukemattomilta pareilta saman ongelman

Parisuhteen laatuaika tarkoittaa Netflixiä sohvalla ja arki toistaa itseään. Ajatellaan, että ideat ja aika ei riitä siihen, että parisuhteesta saataisiin iloa ja romantiikka irti – sitä samaa mitä oli parisuhteen alkualkoina!

Rakkauden kielien haasteet tuntuvat ihanalta peliltä. Haasteiden avulla saatte jälleen näitä kutkuttavia tuntemuksia välillenne! Lisäksi halusin tuoda esiin sen, että meillä kaikilla on oma rakkauden kielemme. Tämän haasteen avulla pääset löytämään parhaat puolet jokaisesta rakkauden kielestä.

Heittäytykää siis mukaan meidän onnellisten joukkoon ja ottakaa vastaan Rakkauden kielet parisuhdehaaste! Rakkaustarinanne ansaitsee sen <3

~ Jonna

Tyytyväisyystakuu 100%

Palaute Rakkauden kielet parisuhdehaasteesta on ollut hyvin positiivista ja annamme sinulle laajennetun 21 päivän täyden tyytyväisyystakuun.

Liity siis rohkeasti mukaan, et voi menettää mitään!

100% Tyytyväisyystakuu

Rakkauden kielet on helppo tapa boostata parisuhdetta

⌚️ Joustavuus: Tehkää haasteet missä ja milloin itse valitsette!

🎯 Ammattilaisen opastama: Parisuhde- ja seksuaaliterapeutti Jonna Närhi on auttanut tuhansia pareja kohti rakkaudellisempaa parisuhdetta. Jonna tietää mikä saa parisuhteen liekehtimään!

🚀 Koska vain ja missä vain: Haaste toimii millä tahansa laitteella – tietokoneella, tabletilla ja älypuhelimella.

📄 Saat myös tulostettavat lomakkeet jokaiselle kuukausiteemalle: Näiden avulla voitte seurata edistymistänne viikkohaasteissa. Tästä on apua parisuhdematkanne reflektoinnissa ja saavutustenne juhlistamisessa!

Heittäydy mukaan tähän haasteeseen!

Turvallinen maksu ja 100% tyytyväisyystakuu

Osallistumalla Rakkauden kielet parisuhdehaasteen voitte odottaa seuraavaa:

❤️ Syvennätte sidettänne ja yhteyttänne
💬 Löydätte uusia tapoja kommunikoida ja ilmaista rakkautta
💑 Tutustutte läheisyyden ja romantiikan eri puoliin
🎉 Täytätte suhteenne jännityksellä, seikkailulla ja hauskuudella
🙏 Lisäätte kiitollisuutta ja arvostusta toisianne kohtaan

Mitä hyötyä osallistumisesta on?

💚 Tutustutte yhdessä rakkauden eri ilmaisutapoihin. Haasteiden avulla vaalitte keskinäistä tunnesidettänne.

💚 Opitte ymmärtämään kumppaninne tarpeita ja rakkauden kieliä, mikä vähentää konflikteja.

💚 Piristystä suhteeseen! Sytyttäkää kipinä uudelleen hauskoilla yhteisillä seikkailuilla.

💚 Vaalikaa fyysistä yhteyttä, joka sytyttää intohimon! Opitte myös uusia tapoja ilmaista intiimiä rakkauttanne.

💚 Luotte henkistä yhteyttä oivaltavalla tavalla. Tämä edistää keskinäistä ymmärrystä ja rakkautta.

💚 Tämä haaste joustaa oman elämänne mukaan! Käykää haasteet koska teille itsellenne sopii parhaiten.

💚 Paras mahdollinen asiantuntijaohjaus! Hyötykää parisuhdeterapeutti Jonna Närhen laajasta tietämyksestä seksologian, sosiaalisen vuorovaikutuksen, mindfulnessin ja NLP-valmennuksen aloilla.

💚 Täyttäkää parisuhteenne keskinäisillä kokemuksilla ja ilolla!

Kenelle tämä sopii

✅ Ihanteellinen pareille, jotka haluavat vahvistaa suhdettaan
✅ Täydellinen kiireisille pareille, jotka haluavat saada kaiken irti toisistaan
✅ Sopii erinomaisesti teille, jotka haluatte lisätä jännitystä ja kipinää!
✅ Pakko kokeilla ikuisille romantikoille, jotka etsivät lisää rakkaudellisia tuntemuksia
✅ Täydellinen teille, jotka haluatte ymmärtää kumppanianne syvällisellä tasolla

Kenelle tämä ei sovi

❌ Heille, jotka eivät ole valmiita käyttämään muutamaa tuntia viikossa parisuhteeseensa

Kysymyksiä ja vastauksia

Kuinka kauan tilaukseni on voimassa?
Miten palautusoikeus toimii?
Onko tämä hintansa arvoinen?
Meillä on pieniä lapsia ja kiireiset työt. Miten ehdimme käydä tämän läpi?
Meillä on kaikki hyvin, kannattaako tämä silti?
Suhteemme on kriisissä. Onko tästä apua?
Minulla on jokin muu kysymys

Rakkaustarinanne ansaitsee tämän!

Tarttukaa hetkeen ja heittäytykää mukaan tähän hyvän tuulen parisuhdehaasteeseen!

Turvallinen maksu ja 100% tyytyväisyystakuu

Parisuhdeterapeutti Jonna Närhi mediassai mediassa

Kiinnostaako eroottinen sidonta? Seksuaaliterapeutin kuusi vinkkiä aloittamiseen. (Ilta-Sanomat)

3 hykerryttävää harjoitusta, jotka voivat mullistaa suhteesi ja seksielämäsi (Ilta-Sanomat)

Kahden viikon seksihaaste poisti paineita sekä lisäsi kokeilunhalua ja hyvää oloa. (Ilta-Sanomat)

Kokeile nautintoa lisäävää harjoitusta – parisuhdeterapeutti: ”Loistava, kiusoitteleva esileikki (Ilta-Sanomat)

Kokeile kutkuttavaa 14 päivän seksihaastetta – seksuaaliterapeutti: ”Lupaan, että huomaat eron” (Ilta-Sanomat)

Kakalla käyminen uuden kumppanin läsnä ollessa ja siitä ahdistuminen on monille tuttua – mutta silti sitkeä tabu, vahvistaa parisuhdeterapeutti Jonna Närhi. (Me Naiset)

Mustasukkaisuuden taustalla voi olla huono itsetunto, epävarmuus tai menettämisen pelko. Pää pinoaa erilaisia skenaarioita, parisuhdeterapeutti kertoo. (Ilta-Sanomat)

Parisuhdeterapeutti kertoo miten mustasukkaisuus näkyy hänen vastaanotollaan. (Ilta-Sanomat)

Mistä mustasukkaisuus kumpuaa? Parisuhdeterapeutti vetää rajat ja antaa harjoituksen. (Ilta-Sanomat)

Viestein ja puhelimessa ei kannata kiistellä, parisuhdeterapeutti sanoo. (Ilta-Sanomat)

Kuljetko suhteessasi autopilotilla? Se ei ole etenkään pitkissä suhteissa ihan harvinaista, tietää parisuhdeterapeutti. (Ilta-Sanomat)

”Jos omaa kumppania kohtelee kuin lasta, intohimo katoaa varmasti” täräyttää parisuhdeterapeutti.

Uusperheen kaikki lapset kasvavat samoilla säännöillä. (Uutissuomalainen, useita julkaisuja)

Shopping Cart

Ilmaisvalmennus:

Tyynnytä tunnemyrsky hipaisulla

 

Opetan teille mindfulness-harjoituksen, joka on kuin taikatemppu!

Harjoituksen avulla voimme pelkällä hipaisulla palauttaa ankkuroidun ihanan tunnetilan itsellemme.

Harjoitus auttaa kohtaamaan minkä tahansa tilanteen, kun tarvitset lämpöä ja rohkaisua negatiivisten tunteiden tilalle.

Kirjoita sähköpostisi alle ja minä lähetän sinulle harjoituksen!

 

Jonna Närhi

Parisuhde- ja seksuaaliterapeutti, ihmissuhdevalmentaja, NLP- ja mindfulness-ohjaaja

Kiitos! Tarkista sähköpostisi päästääksesi mukaan!

Scroll to Top