Puhutko rakkauden kieltä? Rakkauden kielet haaste!

“Iso suositus! Todella hauska tapa luoda yhteyttä parisuhteessa!”

Hyväntuulinen parisuhdepaketti Sinulle ja Hänelle

Rakkauden kielet

Tee parisuhteestasi mestariteos!

Etuhinta 68 € (norm. 118 €) on voimassa vain sunnuntaihin 14.7.2020 klo: 23:59 asti!

“Sä olet mun kesähitti, joka jyrää!”

Rakkauden kielet on täysin uudenlainen viikottainen parisuhdehaaste. Haasteen avulla tuotte parisuhteestanne parhaat puolet esiin – helpolla tavalla. Tällä matkalla löydätte lisää intohimoa, yhteyttä ja mikä tärkeintä, pidätte hauskaa!

On ollut hyvä saada joka viikko parisuhteelle oma erityinen hetki ❤️ Tuntuu, että olemme päässeet paljon lähemmäs toisiamme ❤️ Odotamme kovasti jälleen ensi viikon haastetta.

Sytytä liekki 💖

Olipa kyseessä parisuhteenne vuosipäivä, juhla tai vain sydämellinen yllätys, anna tavallista suurempi huomionosoitus kumppanillesi. Lahja, joka ruokkii suhdettanne. Sellainen, joka saa sukat pyörimään jaloissa!

Miksi Rakkauden kielet on täydellinen lahja?

  • Aidon merkityksellinen: Rakkauden kielet parisuhdehaaste saa sinut näyttämään, kuinka todella arvostat kumppaniasi.
  • Ihana yllätys: Hän ei takuulla odota tätä, mikä tekee tästä romanttisimman lahjan ikinä!
  • Juhlistakaa parisuhdematkaanne: Erityiset hetket tekevät rakkaustarinastanne ikimuistoisen ja vahvistavat suhdetta.

Sydämen lahja 💖

Rakkauden kielten tilauksen yhteydessä saat kauniin digitaalisen lahjakortin kumppanillesi. Tämä lahjakortti antaa hänelle oman pääsyn haasteeseen, jolloin voitte molemmat lähteä tälle matkalle yhdessä.

Osoita rakkautesi lahjalla, joka kestää koko vuoden. ❤️

~ Jonna

Yksi haasteista oli niin kuuma, että olen vieläkin ihan seitsemännessä taivaassa!

Parisuhde- ja seksuaaliterapeutin laatiman Rakkauden kielet parisuhdehaasteen avulla pidätte yllä suhteenne kipinää viikottain! Lisäksi saat kauniin digitaalisen lahjakortin kumppanillesi, jonka avulla hän saa pääsyn tähän parisuhdepakettiin! Oletko valmis panostamaan henkilöauton bensatankillisen hinnan elämäsi tärkeimpään ihmissuhteeseen?

TULE MUKAAN:

✅ Maksat parisuhdepaketista vain kertamaksun. Voitte käydä haasteet koska haluatte ja missä haluatte!

✅ Turvallinen maksu ja monipuoliset maksutavat (MobilePay, pankkimaksu, korttimaksu, lasku ja osamaksu)

✅ Saat automaattisesti tunnukset ja ohjeet kurssille sähköpostiisi. Pakettiin kuuluu omat tunnukset kumppanillesi (saat myös kauniin digitaalisen lahjakortin rakkaallesi, jonka voit antaa lahjaksi)

✅ Voitte aloittaa koska haluatte ja käydä tehtävät omaan tahtiinne

✅ Osta täysin riskittä, sinulla on 21 päivän rahat takaisin takuu

✅ Kaupan päälle saatte täysin ilmaiseksi pääsyn Rakkauskirjeitä kurssille (arvo 39 €), Hehkua petipuuhiin (arvo 49 €) sekä 3 PÄIVÄN PARISUHDEHAASTEEN (arvo 39 €)

Turvallinen maksu ja 100% tyytyväisyystakuu

Tuotteen alin hinta on ollut viimeisen 30 päivän aikana 68 €.

Rakkauden kieltä ❤️

KOKEMUKSIA

★★★★★

Tosi hyvä parisuhdehaaste! Ollaan tykätty erittäin paljon tästä ja saatu uusia ideoita viettää aikaa. Erityisbonuksena tuli se että tässä on oikeesti ihania noi tuhmemmat haasteet 😉

Tommi ja Jaana

★★★★★

Eipä parisuhteen hoitaminen niin vaikeaa ollutkaan, kun vain saatiin tämä työkalu siihen. Kannatti tulla mukaan 😍 Kiitos!

Aino

★★★★★

Neljä eri kategoriaa toi sopivasti vaihtelua haasteisiin. Haasteet ovat riittävän helppoja lähteä tekemään.

Wille

★★★★★

Ihanaa nähdä uusia puolia miehestäni.

Senja

★★★★★

Tuntuu siltä, kuin kehoni ja mieleni olisi herännyt uudelleen tähän parisuhteeseen ❤️

Sanna

★★★★★

En edes ajatellut, että voisimme olla näin seikkailumielisiä ja kokeilla näin paljon uusia asioita.

Hanna

★★★★★

Hauska ja kepeä haastepaketti toi meille kaipaamaamme laatuaikaa. Molemmat meistä oikein odottaa, että koska päästään seuraavaan haasteen pariin! Toimii ruuhkavuosissakin!

Harri

★★★★★

On ollut hyvä saada joka viikko parisuhteelle oma erityinen hetki ❤️ Tuntuu, että olemme päässeet paljon lähemmäs toisiamme ❤️ Odotan kovasti jälleen ensi viikon haastetta.

Eerika

★★★★★

Nyt on helpompi nähdä oma kumppani miehenä ja itsensä naisena, eikä pelkkinä vanhempina.

Malla

Palautteet on saatu sähköisen arviointilomakkeen kautta.

Turvallinen maksu ja 100% tyytyväisyystakuu

Mitä rakkauden kieltä sinä puhut? Entä kumppanisi?

Parisuhde on helppo nakki! Teoriassa. Todellisuudessa jokaisessa parisuhteessa on…

Kiirettä arjen ja velvollisuuksien pyörteissä.

Väärinymmärryksiä. Voitte haluta samoja asioita, mutta ilmaisette itseänne eri tavoin!

Toinen saattaa tuntea itsensä rakastetuksi kosketuksen kautta, siinä missä toinen kaipaa syvällisempää keskustelua. Osa meistä osoittaa rakkauttaan tekojen kautta – kuten keitin kahvit tai ajoin nurmikon. Osa voi kaivata säpinää – kokemalla yhdessä uusia asioita!

Rakkauden kielet parisuhdehaasteen avulla parisuhteen vaaliminen ja kehittäminen sujuu saumattomasti. Löydätte uusia tapoja saada yhteyttä välillenne. Opitte näyttämään parhaat puolenne toisillenne. Pääsette tuntemaan saman hurmoksen, jota tunsitte suhteenne alkuvaiheessa!

Nauttikaa siis 12 teemasta 52 viikkotehtävästä! Jokainen viikko tarjoilee uuden hauskan ja merkityksellisen parisuhdehaasteen.

Rakkauden kielet on jaettu neljään kategoriaan. Jokainen näistä on tulvillaan ihania tapoja antaa ja vastaanottaa rakkautta. Usko minua, näiden avulla tulet todella laajentamaan parisuhteenne keinoja intohimon ja yhteyden ylläpitämisessä!

Pääsette tutustumaan seuraaviin rakkauden ilmaisutapoihin…

Miltä kuulostaisi kokemuksellinen lähimatkailu parhaassa seurassa, ikiomat festarit tai vaikkapa parisuhdepeli, joka voi johtaa ihan mihin vain? Nämä haasteet palauttavat ilon ja kepeyden parisuhteeseen!

Rauhoittukaa yhdessä ja hengittäkää toistenne tahtiin. Istuttakaa yhteinen unelmanne ja katsokaa kuinka se kasvaa. Näiden haasteiden avulla pääsette todella sukeltamaan syvään ja luottamukselliseen yhteyteen.

Hypätkää mukaan kutkuttaviin aikuisten leikkeihin! Kiusoitelkaa toisianne äärirajoille, kokeilkaa uusia tapoja nauttia. Paljastelkaa ja tulkaa paljastetuksi! Näiden haasteiden avulla fantasianne käyvät todella toteen!

Flirttailkaa ohimennen ja hoitakaa hommat kotiin yhdessä! Aamupala sänkyyn, tiistaina! Rakkauden reseptejä. Ihana viesti yllättävässä paikassa. Arjenkin keskellä voitte pienelläkin panostuksella saada aikaiseksi upeita hetkiä. Näiden tehtävien avulla opitte näkemään sen, että jokainen päivä on täynnä mahdollisuuksia luoda parisuhdeparhautta!

Tässä ON kurkistus 12 kuukausiteemaan ja 52 kutkuttavaan haasteeseen, jotka tämä paketti sisältää:

Takaisin intohimoon!
  • Romantiikan reseptit
  • Kuumaakin kuumempaa kiusoittelua
  • Fiilis kuin ensitreffeillä!
  • Kehujen paraati
Näyttämö on teidän
Cupidon kielet
Rakkauden ikiliikkuja
Syvemmän yhteyden aika
Rakkauden tiimi
Onnelliset yhdessä
Kaikki on kulmasta kiinni
Herkulliset unelmat
Remontoitua romantiikkaa
Meidän kahden juhlaa!
Ikuinen rakkaustarina

Tutustu Jonnaan, parisuhdehaasteen kehittäjään

Jonna Närhi

✅ Seksuaali- ja parisuhdeterapeutti
✅ Seksologi
✅ Sairaanhoitaja (AMK)
✅ Vuorovaikutusvalmentaja
✅ Mindfulness-ohjaaja
✅ NLP-valmentaja

Hei! Minä olen Jonna Närhi.

Olen koulutettu parisuhde- ja seksuaaliterapeutti, seksologi, hyvinvointi- ja terveysalan yrittäjä ja puhuja.

Olen myös suuren ja suurenmoisen uusperheen äiti.

Olet saattanut lukea parisuhteeseen- ja seksiin liittyviä asiantuntijahaastatteluitani eri medioista (mm. Ilta-Sanomat, Iltalehti, Me Naiset, Trendi-lehti). Minulla on myös suosittu TikTok-kanava, Se rohkeampi tili.

Parisuhdeterapeuttina olen kuullut lukemattomilta pareilta saman ongelman

Parisuhteen laatuaika tarkoittaa Netflixiä sohvalla ja arki toistaa itseään. Ajatellaan, että ideat ja aika ei riitä siihen, että parisuhteesta saataisiin iloa ja romantiikka irti – sitä samaa mitä oli parisuhteen alkualkoina!

Rakkauden kielien haasteet tuntuvat ihanalta peliltä. Haasteiden avulla saatte jälleen näitä kutkuttavia tuntemuksia välillenne! Lisäksi halusin tuoda esiin sen, että meillä kaikilla on oma rakkauden kielemme. Tämän haasteen avulla pääset löytämään parhaat puolet jokaisesta rakkauden kielestä.

Heittäytykää siis mukaan meidän onnellisten joukkoon ja ottakaa vastaan Rakkauden kielet parisuhdehaaste! Rakkaustarinanne ansaitsee sen <3

~ Jonna

Miksi liittyä mukaan?

  • Lisää romantiikkaa parisuhteeseen
  • Opi vuorovaikuttamaan uusilla rakkaudellisilla, merkityksellisillä tavoilla
  • Sytytä jälleen liekki, joka oli suhteenne alussa

Bonuskurssit! Tilatessasi nyt Rakkauden kielet pääset veloituksetta mukaan peräti kolmelle parisuhdekurssille.

Rakkauskirjeitä

kuusi kirjettä rakkaudelliseen yhteyteen

Rakkauden kieli sanoiksi

Tilatessasi Rakkauden kielet kurssin nyt, saat kaupan päälle pääsylipun uuteen kurssiimme Rakkauskirjeitä. Rakkauskirjeitä verkkokurssin avulla opitte ilmaisemaan itseänne ja tunteitanne kirjeissä – jotka ovat varmasti merkityksellisiä.

Tule mukaan kurssille joka herättää ihanimmat hetket eloon ja ohjastaa teitä luomaan kestäviä muistoja. Kurssilla unelmoidaan myös rohkeasti tulevaisuudesta.

Sanotaan, että se lisääntyy mihin kiinnitämme huomiomme. Rakkauskirjeissä käymme läpi kuusi teemaa – kuudessa kirjeessä, jotka pääsette kirjoittamaan. Nämä sanat kestävät läpi aikojen!

Teidän ei tarvitse olla kirjoittajia osallistuaksenne tälle kurssille – saatte ohjeet siihen, että miten pääsette reflektoimaan itseänne kirjoittamisen avulla. Oikeinkirjoitus ja kaunokirjallinen osaaminen on toissijaista tunnetaitojen kanssa. Kirjoitustaitonne ja ilmaisunne kehittyy matkan varrella!

Kirjeet kirjoitetaan sydämestä, tutkailemalla itseään, omia unelmiaan – myös niitä joita on vaikea sanoa ääneen.

Tervetuloa Rakkauskirje -haasteeseen! Valmistaudu lähtemään parisuhteen muutosmatkalle, joka avaa syvimmät tunteenne ja unelmanne. Tässä haasteessa tutkimme rakkauden ja arvostuksen ilmaisemista sydämen kautta kirjoitettujen sanojen avulla. Kurssin ohjeiden mukaisesti opit kirjoittamaan merkityksellisiä, voimakkaita rakkauskirjeitä, jotka vahvistavat sielunyhteyttänne ja yhteisiä unelmianne.

Kurssin voit käydä läpi valitsemassasi aikataulussa. Rakkauskirjeitä kurssi lisätään automaattisesti tilaukseesi, kun tilaat Rakkauden kielet parisuhdehaasteen.

Rakkauskirjeitä sisältää:

Viikko 1: Sukellus rakkaustarinaamme

Aloitamme kirjoittamalla koskettavan kirjeen. Pääsette matkalle muistoihin ja löydätte kauniita hetkiä, virstanpylväitä ja kokemuksia, jotka ovat muokanneet suhdettanne. Tämä kirje antaa teille perspektiiviä matkallenne ja opitte samalla tuomaan esiin tuntemuksianne kirjoittamisen muodossa.

Viikko 2: Tulevaisuus on meidän!
Viikko 3: Rohkeaa liekehdintää
Viikko 4: Kiitollisena meistä
Viikko 5: Luovaa rakkautta!
Viikko 6: Uuden alku

BONUS 2: 💚 3 PÄIVÄN PARISUHDEHAASTE verkkokurssi (norm. 39 €)

Parisuhde eloon pikana!

Kun tilaat parisuhdekurssipaketin nyt, saat kaupan päälle parisuhdeterapeutti, seksologi Jonna Närhen valmentaman 3 PÄIVÄN PARISUHDEHAASTEEN (etusi arvo on 39 euroa)!

3 päivän parisuhdehaaste logo

Haluatko parisuhteeseesi ripeästi uutta eloa, parempaa kommunikaatiota ja läheisyyttä? Intohimohuoltamon 3 PÄIVÄN PARISUHDEHAASTE on nimensä mukaisesti kolmen päivän haaste, pikakurssi, joka herättelee parisuhteenne horroksesta!

Päivä 1: Unelmien parisuhde

Ensimmäisenä päivänä selvitämme mikä on teille tärkeää parisuhteessanne, jotta voitte tuoda lisää näitä asioita keskinäiseen suhteeseenne. Ensimmäisen päivän harjoituksena on “Unelmien parisuhde”.

Päivä 2: Roolipeli
Päivä 3: Luottamus

Haaste sisältää kahdeksan 1-4 minuutin videota ja kolme ladattavaa tehtävää. Kurssi on tarkoituksella tiivis – näin ollen ei ole mitään syytä olla hyppäämättä mukaan päivittämään parisuhdetta.

Kaikille pareille sopiva 3 PÄIVÄN PARISUHDEHAASTE osoittaa myös, että parisuhteen kehittäminen voi olla hauskaa ja rentoa!

BONUS 3: 💚 Hehkua petipuuhiin (norm. 49 €)

Hehkua petipuuhiin

Kun tilaat parisuhdekurssipaketin nyt, saat kaupan päälle parisuhdeterapeutti, seksologi Jonna Närhen valmentaman Hehkua petipuuhiin verkkokurssin (sisältää myös PDF-oppaan, etusi arvo on 49 euroa)!

Neljän päivän intensiivinen kurssi sisältää suhteenne intohimoa lisääviä harjoituksia, videojohdannot ja ladattavan työkirjan!

💚 Harjoitusten avulla saatte muutamassa päivässä eloa vällyjen väliin.
💚 Kurssin avulla selvitämme omat rajat ja sen, olisiko aika kokeilla jotain uutta.
💚 Kurssi sopii erinomaisesti myös niille, joiden intiimielämä on nuutunut ja jotka haluavat herätellä intohimoa eloon.
💚 Selvitätte mitä haluatte petipuuhissa ja voitte inspiroitua kokeilemaan jotain uutta!
💚 Kurssiin sisältyy ladattava PDF-kirja, Pikaopas parempiin petipuuhiin!

Tyytyväisyystakuu 100%

Palaute Rakkauden kielet parisuhdehaasteesta on ollut hyvin positiivista ja annamme sinulle laajennetun 21 päivän täyden tyytyväisyystakuun.

Liity siis rohkeasti mukaan, et voi menettää mitään, mutta voit saada valtavasti!

100% Tyytyväisyystakuu

Rakkauden kielet on helppo tapa boostata parisuhdetta

⌚️ Joustavuus: Tehkää haasteet missä ja milloin itse valitsette!

🎯 Ammattilaisen opastama: Parisuhde- ja seksuaaliterapeutti Jonna Närhi on auttanut tuhansia pareja kohti rakkaudellisempaa parisuhdetta. Jonna tietää mikä saa parisuhteen liekehtimään!

🚀 Koska vain ja missä vain: Haaste toimii millä tahansa laitteella – tietokoneella, tabletilla ja älypuhelimella.

📄 Saat myös tulostettavat lomakkeet jokaiselle kuukausiteemalle: Näiden avulla voitte seurata edistymistänne viikkohaasteissa. Tästä on apua parisuhdematkanne reflektoinnissa ja saavutustenne juhlistamisessa!

Osallistumalla Rakkauden kielet parisuhdehaasteen voitte odottaa seuraavaa:

❤️ Syvennätte sidettänne ja yhteyttänne
💬 Löydätte uusia tapoja kommunikoida ja ilmaista rakkautta
💑 Tutustutte läheisyyden ja romantiikan eri puoliin
🎉 Täytätte suhteenne jännityksellä, seikkailulla ja hauskuudella
🙏 Lisäätte kiitollisuutta ja arvostusta toisianne kohtaan

Mitä hyötyä osallistumisesta on?

💚 Tutustutte yhdessä rakkauden eri ilmaisutapoihin. Haasteiden avulla vaalitte keskinäistä tunnesidettänne.

💚 Opitte ymmärtämään kumppaninne tarpeita ja rakkauden kieliä, mikä vähentää konflikteja.

💚 Piristystä suhteeseen! Sytyttäkää kipinä uudelleen hauskoilla yhteisillä seikkailuilla.

💚 Vaalikaa fyysistä yhteyttä, joka sytyttää intohimon! Opitte myös uusia tapoja ilmaista intiimiä rakkauttanne.

💚 Luotte henkistä yhteyttä oivaltavalla tavalla. Tämä edistää keskinäistä ymmärrystä ja rakkautta.

💚 Tämä haaste joustaa oman elämänne mukaan! Käykää haasteet koska teille itsellenne sopii parhaiten.

💚 Paras mahdollinen asiantuntijaohjaus! Hyötykää parisuhdeterapeutti Jonna Närhen laajasta tietämyksestä seksologian, sosiaalisen vuorovaikutuksen, mindfulnessin ja NLP-valmennuksen aloilla.

💚 Täyttäkää parisuhteenne keskinäisillä kokemuksilla ja ilolla!

Kenelle tämä sopii

✅ Ihanteellinen pareille, jotka haluavat vahvistaa suhdettaan
✅ Täydellinen kiireisille pareille, jotka haluavat saada kaiken irti toisistaan
✅ Sopii erinomaisesti teille, jotka haluatte lisätä jännitystä ja kipinää!
✅ Pakko kokeilla ikuisille romantikoille, jotka etsivät lisää rakkaudellisia tuntemuksia
✅ Täydellinen teille, jotka haluatte ymmärtää kumppanianne syvällisellä tasolla

Kenelle tämä ei sovi

❌ Heille, jotka eivät ole valmiita käyttämään muutamaa tuntia viikossa parisuhteeseensa

Heittäydy mukaan tähän haasteeseen!

Turvallinen maksu ja 100% tyytyväisyystakuu

Kysymyksiä ja vastauksia

Kuinka kauan tilaukseni on voimassa?
Miten palautusoikeus toimii?
Onko tämä hintansa arvoinen?
Meillä on pieniä lapsia ja kiireiset työt. Miten ehdimme käydä tämän läpi?
Meillä on kaikki hyvin, kannattaako tämä silti?
Suhteemme on kriisissä. Onko tästä apua?
Minulla on jokin muu kysymys

Rakkaustarinanne ansaitsee tämän!

Tarttukaa hetkeen ja heittäytykää mukaan tähän hyvän tuulen parisuhdehaasteeseen!

Turvallinen maksu ja 100% tyytyväisyystakuu

Parisuhdeterapeutti Jonna Närhi mediassa

Ihana eka kerta peffahommissa (Iltalehti Plus)

Tyypillinen syy pettää: “Valitettavan yleistä” (Iltalehti Plus)

Miksi ihmeessä 54-vuotias on kiinnostunut 18-vuotiaan seurasta baarissa? (Iltalehti)

Näin saat suihkuavan huipentuman (Ilta-Sanomat Extra)

50+ neitsyt ja häpeän tunne (Ilta-Sanomat Extra)

Kolmiodraama: Samin käytös pöyristyttää ohjelman katsojia – Pariterapeutti näkee yllättävän tulokulman (Iltalehti)

Näin kosketat naisen pyhintä ja saat hänet kehräämään nautinnosta (Iltalehti Plus)

Tästä syystä huonosti kohteleva kumppani haluaa olla kanssasi (Iltalehti Plus)

Tällaista on introvertin kanssa sängyssä (Iltalehti Plus)

Soolonautintoa miehille (Iltalehti Plus)

Pariterapeutti Jonna Närhi pohtii, millainen Kanye Westin ja Bianca Censorin parisuhdedynamiikka on (Iltalehti)

Mikä on onnellisen suhteen menestysresepti? (Me Naiset)

Parisuhteen alkuvaihe saattaa paljastaa, onko suhde vaarassa päättyä eroon (Me Naiset)

Saako parisuhteessa olla salaisuuksia (Helsingin Sanomat)

Tekoälytyttöystävä, uhka vai mahdollisuus? (Ilta-Sanomat)

Tästä syystä sooloseksi kannattaa (MeNaiset: kaupallinen yhteistyö Sinful)

Lemmentaidoilla on väliä (Keskipohjanmaa)

Kannattelijan rooli on raskas (Iltalehti Plus)

“Mulla on toinen” (Iltalehti Plus)

Kannattaako suhdetta jatkaa vai erota? (Ilta-Sanomat)

Känniseksin plussat ja miinukset (Iltalehti)

Onko parisuhteessa pakko puhua tunteista? (Me Naiset)

Sarjapettäjät (Iltalehti)

Introvertin sängyssä (Iltalehti)

Katseleeko kumppanisi muita somessa? Onko hän pettänyt joskus? Onko syytä huoleen? (Iltalehti)

Onnellisen parisuhteen salaisuus, rakasta itseäsi ylitsevuotavasti (Me Naiset).

Puhutko kettuillen? Näin pääset tavasta eroon (Kotiliesi)

Seksi­elämä kuolee yleensä kahdesta syystä – Pari­terapeutti neuvoo, miten tilanne korjaantuu (Helsingin Sanomat)

Parisuhdeterapeutti kertoo miten pitää oman parisuhteensa kunnossa. (Ilta-Sanomat)

Kehon salakieli. Onko toinen kiinnostunut vai ei? Miten häntä pitäisi lukea? (Iltalehti)

13 minuuttia kahdesti päivässä takaa onnellisen parisuhteen – sen sijaan yksi arkinen tapa on silkkaa myrkkyä rakkaudelle (Ilta-Sanomat)

Kun seksihalut katoavat parisuhteessa (Iltalehti)

Trauman oireet (Iltalehti)

Tälläinen deittiviestittely toimii (Iltalehti)

Pehmeä tamponi sopii myös seksiin (Iltalehti)

Suihkuava tuleminen (Ilta-Sanomat)

Entä jos? Moni perheellinenkin fantasioi menneisyyden ihastuksistaan (Helsingin Sanomat)

Tutkitko kumppanisi kännykkää salaa? (Me Naiset)

Miksi menneisyyden ihastuksesta voi olla vaikea päästä yli (Me Naiset)

Täydentävätkö vastakohdat toisiaan, vai pitäisikö kumppanin kanssa olla mahdollisimman paljon yhteistä? (Me Naiset)

Parisuhde tarvitsee uuden kyselykauden (Trendi-lehti)

Itsetunto ja kehonkieli vuorovaikutuksessa (Iltalehti)

Itsekäs seksi tuhoaa seksielämän (Iltalehti)

Epäterve parisuhde murentaa itsetuntoa: tunnista 8 merkkiä (Iltalehti)

Mitä treffeille kannattaa kertoa itsestään ja selvittää toisesta? (Iltalehti)

Pelileski – kun pelaamisesta tulee ongelma parisuhteessa (Iltalehti)

Tunnistatko koteloituneen trauman? (Iltalehti)

Lapsi syntyi, seksielämä kuoli. Miehet kertovat lässähtäneestä seksielämästään. Seksuaaliterapeutti kertoo, kuinka ratkaista seksiongelmat. (Iltalehti)

Kotityöt ovat suomalaisparien yleisin riidanaihe. Parisuhdeterapeutti Jonna Närhi neuvoo pariskuntia sopimaan kotitöistä jopa kirjallisesti. (Iltalehti)

Mitä pettämisestä seuraa? (Iltalehti)

Parisuhdeterapeutti tunnistaa vastaanotollaan ihmiset, jotka todennäköisimmin päätyvät eroon. (Iltalehti)

Seksillä on monta terveyshyötyä seksuaaliterapeutti sanoo – ja antaa siihen vinkin (Ilta-Sanomat)

Unohtumaton seksikerta! Parisuhde- ja seksuaaliterapeutti Jonna Närhen mukaan muiden kokemuksista kuuleminen voi toimia hyvänä keskustelunherättäjänä omassa parisuhteessa. (Ilta-Sanomat)

Kuusi vinkkiä iloiseen kevätseksiin (Ilta-Sanomat)

Kiinnostaako eroottinen sidonta? Seksuaaliterapeutin kuusi vinkkiä aloittamiseen. (Ilta-Sanomat)

3 hykerryttävää harjoitusta, jotka voivat mullistaa suhteesi ja seksielämäsi (Ilta-Sanomat)

Kahden viikon seksihaaste poisti paineita sekä lisäsi kokeilunhalua ja hyvää oloa. (Ilta-Sanomat)

Kokeile nautintoa lisäävää harjoitusta – parisuhdeterapeutti: ”Loistava, kiusoitteleva esileikki (Ilta-Sanomat)

Kokeile kutkuttavaa 14 päivän seksihaastetta – seksuaaliterapeutti: ”Lupaan, että huomaat eron” (Ilta-Sanomat)

Kakalla käyminen uuden kumppanin läsnä ollessa ja siitä ahdistuminen on monille tuttua – mutta silti sitkeä tabu, vahvistaa parisuhdeterapeutti Jonna Närhi. (Me Naiset)

Mustasukkaisuuden taustalla voi olla huono itsetunto, epävarmuus tai menettämisen pelko. Pää pinoaa erilaisia skenaarioita, parisuhdeterapeutti kertoo. (Ilta-Sanomat)

Parisuhdeterapeutti kertoo miten mustasukkaisuus näkyy hänen vastaanotollaan. (Ilta-Sanomat)

Mistä mustasukkaisuus kumpuaa? Parisuhdeterapeutti vetää rajat ja antaa harjoituksen. (Ilta-Sanomat)

Viestein ja puhelimessa ei kannata kiistellä, parisuhdeterapeutti sanoo. (Ilta-Sanomat)

Kuljetko suhteessasi autopilotilla? Se ei ole etenkään pitkissä suhteissa ihan harvinaista, tietää parisuhdeterapeutti. (Ilta-Sanomat)

”Jos omaa kumppania kohtelee kuin lasta, intohimo katoaa varmasti” täräyttää parisuhdeterapeutti.

Uusperheen kaikki lapset kasvavat samoilla säännöillä. (Uutissuomalainen, useita julkaisuja)

Shopping Cart

Ilmaisvalmennus:

Tyynnytä tunnemyrsky hipaisulla

 

Opetan teille mindfulness-harjoituksen, joka on kuin taikatemppu!

Harjoituksen avulla voimme pelkällä hipaisulla palauttaa ankkuroidun ihanan tunnetilan itsellemme.

Harjoitus auttaa kohtaamaan minkä tahansa tilanteen, kun tarvitset lämpöä ja rohkaisua negatiivisten tunteiden tilalle.

Kirjoita sähköpostisi alle ja minä lähetän sinulle harjoituksen!

 

Jonna Närhi

Parisuhde- ja seksuaaliterapeutti, ihmissuhdevalmentaja, NLP- ja mindfulness-ohjaaja

Kiitos! Tarkista sähköpostisi päästääksesi mukaan!

Scroll to Top