Rohkeasti rakkaudessa parisuhdekurssi

Parisuhdekurssi

Tee parisuhteestasi voimavara

Parempi kommunikaatio välillenne

Tarjous on voimassa sunnuntaihin 21.7.2022, klo: 23:59 asti

Rohkeasti rakkaudessa on parisuhdekurssi verkossa

Rohkeasti rakkaudessa parisuhdekurssin avulla opitte rakentavan kommunikaation parisuhteessanne. Kurssi sopii sinulle, jos haluat rakentaa vahvaa yhteyttä kumppaniisi ja tuoda positiiviset vuorovaikutustavat parisuhteeseesi, jotka kannattelevat läpi koko elämän. Kurssin valmentajana toimii parisuhde- ja seksuaaliterapeutti, seksologi Jonna Närhi.

Nettialustalla käytävän parisuhdekurssin pääset aloittamaan vaikka heti ja se on paras lahja mitä voit antaa parisuhteellesi!

💚 Opi ajattelutapa, jonka avulla saat ihmissuhteesi kukoistamaan
💚 Luo uusi visio parisuhteellesi tunnistamalla omat ja kumppanisi todelliset tarpeet
💚 Saat konkreettiset työkalut siihen, miten muutat konfliktit rakentaviksi keskusteluiksi
💚 Opitte toimimaan tiiminä parisuhteessa ja tukemaan toisianne
💚 Kurssin harjoitusten avulla lisäätte läheisyyttä välillenne
💚 Saat ammattilaisen laatimat käytännön työkalut ja askelmerkit parisuhteenne kehittämiseen

Rohkeasti rakkaudessa parisuhdekurssi

Rohkeasti rakkaudessa -parisuhdekurssin avulla opit tunnistamaan, niin omat, kuin kumppanisi tarpeet paremmin. Kurssin avulla opitte kommunikoimaan rakentavasti ja löydätte sitä kautta rakkaudellisemman yhteiselämän.

Rohkeasti rakkaudessa parisuhdekurssi

Rohkeasti rakkaudessa -menetelmä sopii sinulle, joka haluat parantaa yhteyttä kumppaniisi, vaikka parisuhteelle ei tuntuisi jäävän riittävästi aikaa.

Askel askeleelta etenevä Rohkeasti rakkaudessa -parisuhdekurssi on jaettu kahdeksalle viikolle. Kurssi käydään nettialustalla (toimii myös älypuhelimissa). Hyvien tulosten saavuttaminen vaatii 1-2 tunnin panostamista viikossa kurssin sisältöihin ja harjoituksiin. Kurssi on suunniteltu niin, että sen voi käydä läpi osana arkea.

Vahvista yhteyttä ja intohimoa parisuhteessasi. Saat mukaan kauniin digitaalisen lahjakortin, jonka voit antaa kumppanillesi romanttisena eleenä, vaikkapa vuosilahjaksi. Merkityksellinen lahja sitouttaa parisuhteen kehittämiselle ja saa sukat pyörimään jaloissa 💖

Pariterapeutilla käyminen on keskihinnaltaan noin 150 euroa / kerta. Kurssipakettimme on terapiaistuntoja huomattavasti huokeampi ja joustavampi ratkaisu. Saat kokeneen ammattilaisen laatimat valmiit askelmerkit ja harjoitukset, joista vastaanotolla joutuisit maksamaan merkittäviä summia!

118 €
198 €

Koko paketin hinta erikseen ostettuna on 325 €. Etusi arvo on 207 €.

Tuotteen alin hinta on ollut viimeisen 30 päivän aikana 118 €

✅ Turvallinen maksu ja lähes kaikki maksutavat (Mobilepay, kortit, lasku, osamaksu)

✅ Saat automaattisesti tunnukset ja ohjeet kurssille sähköpostiisi

✅ Saat omat tunnukset kurssille myös kumppanillesi (saat kauniin digitaalisen kortin lähetettäväksi sähköpostilla, jossa on ohjeet omien tunnusten lunastamiseen)

✅ Kurssit pääset aloittamaan vaikka heti

✅ Osta täysin riskittä, sinulla on 14 päivän rahat takaisin -takuu, mikäli et jostain syystä ole tyytyväinen ostokseesi.

Turvallinen maksu ja 100% tyytyväisyystakuu

Bonuskurssit lisätään automaattisesti Rohkeasti rakkaudessa -parisuhdekurssin tilaukseesi.

Parisuhdekurssi netissä, mistä on kyse?

Lähes jokaisen parisuhteessa on ristiriitoja. Ymmärrämme toistemme sanat toisin, kuin ne on tarkoitettu. Tunnemme ettei meitä ja tarpeitamme kuunnella. Ajaudumme konflikteihin, mykkäkouluun ja etäälle toisistamme. Meillä on paha mieli, sanomme liikaa tai emme sano enää mitään silloin, kun olisi syytä avata suunsa.

Olemme kaksi toisillemme vierasta – omassa parisuhteessamme ja omassa elämässämme.

Jatkuessaan ristiriidoista seuraa ero tai arki, jossa parisuhde on suoritus ja juutumme pelkiksi matkustajiksi omassa elämässämme.

Tyypillisesti ristiriitoihin herätään liian myöhään ja eriaikaisesti – suhteen osapuolet eivät lähde yhtä aikaa kehittämään parisuhdettaan. Tilastollisesti miehet ovat huonompia näkemään suhteen ongelmia ja heille suhteen kriisiytyminen tulee useimmiten yllätyksenä.

Rohkeasti rakkaudessa -parisuhdekurssi palauttaa yhteyden välillenne. Kurssin voitte käydä omaan tahtiinne missä ja milloin teille sopii. Rohkeasti rakkaudessa -parisuhdekurssi on suunniteltu niin, että muutokset voidaan saada liikkeelle suhteen toisen osapuolen toimesta.

Ottamalla aloitteen parisuhteen kehittämisessä, myös toinen osapuoli tulee helposti mukaan huomatessaan rakentavia positiivisia tapoja keskinäisessä kohtaamisessanne.

Muutoksen keskiössä ovat parisuhteen rakentavat tavat ja hyvä kommunikaatio, jotka ovat täysin opeteltavissa olevia asioita.

Parisuhde on elämämme tärkein ihmissuhde. Parisuhteemme tulisi olla voimavara, meidän moottorimme ja turvasatamamme! Mikäli tunnet, että parisuhteesi kaipaa pienempää tai isompaa huoltoa, niin on aika liittyä mukaan Rohkeasti rakkaudessa -parisuhdekurssille!

Tervetuloa mukaan meidän onnellisten joukkoon!

Tutustu parisuhdekurssin valmentajaan

Jonna Närhi

✅ Seksuaali- ja parisuhdeterapeutti
✅ Seksologi
✅ Sairaanhoitaja (AMK)
✅ Mindfulness-ohjaaja
✅ NLP-valmentaja

Esittely pidemmillä puheilla…

Hei! Minä olen Jonna Närhi.

Olen koulutettu parisuhde- ja seksuaaliterapeutti, seksologi, hyvinvointi- ja terveysalan yrittäjä ja puhuja.

Olen myös suuren ja suurenmoisen uusperheen äiti.

Olet saattanut lukea parisuhteeseen- ja seksiin liittyviä asiantuntijahaastatteluitani eri medioista (mm. Ilta-Sanomat, Iltalehti, Me Naiset, Trendi-lehti). Minulla on myös suosittu TikTok-kanava, Se rohkeampi tili.

Taustaltani olen myös perhetyöhön erikoistunut sairaanhoitaja. Lisäksi olen kouluttautunut mm. Mindfulness-ohjaajaksi ja NLP-valmentajaksi (neurolingvistinen ohjelmointi on toimintamalli, jonka avulla muutetaan ajattelutapaa, jotta voidaan toimia eri tilanteissa parhaalla mahdollisella tavalla).

Parisuhteemme on se ihmissuhde, jonka tulisi antaa meille voimavaroja arjen haasteisiin.

Parisuhdetaidot ovat yksinkertaisempia, kuin yleensä kuvittelemme. Nämä taidot, joilla saat parisuhteesi vuorovaikutuksen ja läheisyyden kukoistamaan, ovat myös täysin opeteltavissa olevia asioita.

Meidän kaikkien oma velvollisuutemme on tuoda paras panoksemme sen eteen.

Palautetta Rohkeasti rakkaudessa -parisuhdekurssista

Syvällistä asiaa koko kurssin ajan, mutta asiat oli selitetty niin hyvin, että ne pystyi ymmärtämään. Ymmärrän nyt paljon paremmin molempien meidän tarpeita.

Valmentajan asenteesta kymmenen pistettä!

Onneksi lähdin kurssille, vaikka tuntui vaikealta aluksi ottaa apua vastaan. Yllättävän nopeasti tilanteemme helpottui, kun lähdettiin käymään kurssia läpi. Enää ei tunnu siltä, että minua ymmärretään väärin.

Meillä on ollut vaikeita asioita suhteessa. Parisuhdekurssin myötä opittiin, että ne vaikeudetkin voi kääntää voimavaraksi.

Kurssille lähteminen oli yksi elämän parhaita päätöksiä!

Valmennus oli erittäin tarpeellinen, että päästiin eteenpäin tilanteessa ja saatiin rohkeutta edetä. Valmennus myös auttoi hahmottamaan omaa tilannetta. Valmentajasta välittyi aito kiinnostus asiaamme kohtaan ja koimme aidosti saavamme apua.

Jonna, sun parisuhdekurssi auttoi meitä laatimaan yhteiset tavoitteet.

Opittiin sanoittamaan omia tuntemuksia ja tarpeita ilman ilman, että toinen loukkaantuu.

Kurssi antoi hyviä oivalluksia parisuhteen kommunikaatioon ja opit menivät käyttöön.

Uskallettiin vihdoinkin puhua meidän seksielämästä avoimesti. Siihen on tullut parannusta sen jälkeen, kun opittiin kommunikoimaan turvallisesti toisillemme.

Tajuttiin kuinka paljon meidän olettamukset ovat estäneet meidän parisuhteen kehittymistä. Oli tosi paljon asioita mitä luultiin vaan.

Kurssi palautti meidän yhteyden. Tuntuu kuin olisimme tutustuneet uudelleen ja rakkaus vain paranee. Kurssin myötä olen opetellut kertomaan tarpeeni miehelleni “oikein” ja asiat menevät nykyisin perille asti.

Kurssipalautteet ovat kerätty palautelomakkeilla sivustomme kautta ja sähköpostitse.

Rohkeasti rakkaudessa parisuhdekurssi sisältää:

Video- ja äänimateriaalit

Avaamme teorian parempaan kommunikaatioon parisuhteessa ja annamme työkalut parisuhteen kehittämiseen. Tarjoamme video- ja äänimateriaalit, jotka voit käydä läpi omaan tahtiisi. Olemme tiivistäneet asiat kerronnallisesti ytimekkäiksi kokonaisuuksiksi, joissa kerromme olennaisen.

Harjoitukset

Tärkeimmät harjoitukset saat helposti tulostettavina PDF-tiedostoina. Harjoitukset perustuvat kognitiiviseen psykologiaan ja ne ovat tutkitusti hyvin tehokas tapa itsensä kehittämiseeen.

Tuki

Pääset halutessasi liittymään mukaan suljettuun keskusteluryhmään, jossa parisuhde- ja seksuaaliterapeutti, seksologi Jonna Närhi vastaa kysymyksiin.

Kurssikuvaus

Kaikki osiomme tähtäävät parempaan kommunikaatioon, yhteyteen ja rakkaudellisempaan elämään. Parisuhde on moottori, jonka huollamme kurssin aikana viemään meitä pitkälle tulevaisuuteen. Opettelemme uutta ajattelutapaa ja harjoittelemme parisuhteen arjen toimivuutta. Ottamalla kurssin opit käyttöön, muutos tulee olemaan pysyvä.

Viikko 1: Pöytä puhtaaksi – Opit mitkä asiat vaikuttavat käytökseemme ja miten voimme muuttaa käytösmalleja.

Viikko 2: Menikö tunteisiin? – Löydät todelliset tarpeet tunteiden alta ja opit hallitsemaan vihastumisen mekanismia.

Viikko 3: Huono kommunikaatio ja väärät tulkinnat – Opit rakentavaa kommunikaatioyhteyttä.

Viikko 4: Yhdessä erilaiset – Löydät keinoja, joiden avulla molemmat suhteen osapuolet tulevat kuulluiksi ja tarpeet tyydytetyiksi.

Viikko 5: Elämän suurin salaisuus – Tässä osiossa rakennamme yhteisen tulevaisuuden. Mitä kaikkea siihen kuuluu? Opettelemme työkalun, jolla saamme suunnan kohti tavoitteitamme.

Viikko 6: Miten tuoda itseään esiin? – Nyt voimme tehdä parisuhteestamme sellaisen, kuin haluamme ja ottaa ohjat käsiimme.

Viikko 7: Positiivisuus – Tällä viikolla valmennaudut positiiviseen vireeseen! Elämä, jossa on iloa ja energiaa, peilautuu ympärillemme ja saamme takaisin samaa.

Viikko 8: Opit käytäntöön – Yhteenveto parisuhdekurssin opeista ja saatte työkirjan (ladattava PDF-tiedosto), josta löytyvät kaikki harjoitukset.

Parisuhde eloon pikana!

Kun tilaat parisuhdekurssipaketin nyt, saat kaupan päälle parisuhdeterapeutti, seksologi Jonna Närhen valmentaman 3 PÄIVÄN PARISUHDEHAASTEEN (etusi arvo on 39 euroa)!

3 päivän parisuhdehaaste logo

Haluatko parisuhteeseesi ripeästi uutta eloa, parempaa kommunikaatiota ja läheisyyttä? Intohimohuoltamon 3 PÄIVÄN PARISUHDEHAASTE on nimensä mukaisesti kolmen päivän haaste, pikakurssi, joka herättelee parisuhteenne horroksesta!

Päivä 1:  Ensimmäisenä päivänä selvitämme mikä on teille tärkeää parisuhteessanne, jotta voitte tuoda lisää näitä asioita keskinäiseen suhteeseenne. Ensimmäisen päivän harjoituksena on “Unelmien parisuhde”.

Päivä 2: Kommunikaatio, avain onneen. Toisen päivän harjoituksessa pääsette pelaamaan leikkimielistä roolipeliä, jota varten opetan teille aktiivista kuuntelua ja small talkia.

Päivä 3: Läheisyys. Ilman kosketusta parisuhteenne voisi olla kuten mikä tahansa ystävyyssuhde. Kolmantena päivänä opetan teille yksinkertaisen harjoituksen, jonka avulla saatte lisää läheisyyttä parisuhteeseenne. Läheisyys lisää yhteyttä ja luottamusta välillenne.

Haaste sisältää kahdeksan 1-4 minuutin videota ja kolme ladattavaa tehtävää. Kurssi on tarkoituksella tiivis – näin ollen ei ole mitään syytä olla hyppäämättä mukaan päivittämään parisuhdetta.

Kaikille pareille sopiva 3 PÄIVÄN PARISUHDEHAASTE osoittaa myös, että parisuhteen kehittäminen voi olla hauskaa ja rentoa!

Hehkua petipuuhiin

Kun tilaat parisuhdekurssipaketin nyt, saat kaupan päälle parisuhdeterapeutti, seksologi Jonna Närhen valmentaman Hehkua petipuuhiin verkkokurssin (sisältää myös PDF-oppaan, etusi arvo on 49 euroa)!

Neljän päivän intensiivinen kurssi sisältää suhteenne intohimoa lisääviä harjoituksia, videojohdannot ja ladattavan työkirjan!

💚 Harjoitusten avulla saatte muutamassa päivässä eloa vällyjen väliin.
💚 Kurssin avulla selvitämme omat rajat ja sen, olisiko aika kokeilla jotain uutta.
💚 Kurssi sopii erinomaisesti myös niille, joiden intiimielämä on nuutunut ja jotka haluavat herätellä intohimoa eloon.
💚 Selvitätte mitä haluatte petipuuhissa ja voitte inspiroitua kokeilemaan jotain uutta!
💚 Kurssiin sisältyy ladattava PDF-kirja, Pikaopas parempiin petipuuhiin!

Kun otat parisuhdekurssin opit käytäntöön…

💚 Saat tasapainoisen parisuhteen.
💚 Molemmat parisuhteesi osapuolet saavat arvostusta ja kunnioitusta toisiltaan.
💚 Toimivassa parisuhteessa molemmat voivat hyvin, stressitasot laskevat ja parisuhde antaa voimaa sekä toimii arjen moottorina.
💚 Koko perhe voi paremmin ja kaikki teidän ympärillänne, koska te kaksi voitte hyvin.
💚 Tiimihenkenne kantaa teitä ja teidän on helpompi kohdata asiat yhdessä.
💚 Ette tunne enää yksinäisyyttä parisuhteessa.
💚 Parisuhteestasi tulee voimavara!

Rohkeasti rakkaudessa parisuhdekurssi sopii sinulle, jos…

💚 Haluat kehittää parisuhdettasi.
💚 Elät ruuhkavuosia, eikä sinulla ole liikaa aikaa.
💚 Olet valmis kohtaamaan sekä omasi, että kumppanisi tarpeet.
💚 Olet valmis antamaan parisuhteesi kehittämiselle aikaa 1-2 tuntia viikossa, kahdeksan viikon ajan.
💚 Haluat päästä eroon ”ikuisuusriidoista”.
💚 Olet valmis muuttamaan ja ravistelemaan vanhoja tottumuksia.
💚 Tämä sopii myös sinulle, joka haluat kehittää parisuhdettasi, mutta kumppanisi ei ole valmis vielä tulemaan mukaan. Halu muutokseen ei ole aina samanaikaista. Kurssi on hyödyllinen, vaikka vain suhteen toinen osapuoli osallistuisi siihen. On tärkeää, että muutos saadaan liikkeelle.

Tämä kurssi taas ei sovi sinulle, jos…

❌ Et ole valmis antamaan 1-2 tuntia aikaa parisuhteellesi viikossa, kahdeksan viikon ajan.
❌ Et ole valmis ottamaan omaa vastuuta parisuhteestasi ja sen hyvinvoinnista, vaan oletat, että vain toisen täytyy muuttaa omaa toimintaansa.

Toimiva parisuhdekurssi, joka tuo sinulle voimavaroja!

Kurssialueella aukeaa uusi teema joka viikko – kahdeksan viikon ajan. Koska uusien tapojen oppiminen vie aikaa, on kurssi teemoitettu, niin että kulkemalla kurssin ohjaamaa polkua pystyt juurruttamaan uusia tapoja ja tottumuksia arkeesi. Sinulle aukeaa kerran viikossa uuden teeman mukainen teoriaosuus ja suhteesi vuorovaikutusta vahvistavat harjoitukset.

Kurssialueelle pääset vuoden ajan ostostasi, joten sinulla on runsaasti aikaa kerrata materiaaleja.

Onko kurssi hintansa arvoinen?

Rohkeasti rakkaudessa -parisuhdekurssi on terapiaistuntoja huomattavasti huokeampi ja joustavampi ratkaisu. Pariterapeutilla käyminen, kahdeksan viikon ajan, kerran viikossa, on keskihinnaltaan 1200 euroa (150 euroa / kerta). Saat kokeneen ammattilaisen laatimat valmiit askelmerkit ja harjoitukset, joista vastaanotolla joutuisit maksamaan merkittäviä summia! Lisäksi voit ladata kaikki materiaalit itsellesi talteen ja osallistujille on tarjolla myös pariterapeutin tuki.

Näin tilaus toimii!

Lisää tuote ostoskoriin painikkeesta ja mene kassalle (ostoskärryn kuva ylävalikossa). Täytä tietosi ja valitse maksutapa. Heti tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi kirjautumislinkin ja salasanan, josta pääset kurssialueelle.

Kurssialueelle sinulla on vuoden pääsy kurssin alkamisesta. Kurssialueen materiaalit voit vapaasti ladata omaan käyttöösi. Käytössäsi ovat yleisimmät maksutavat, kuten verkkopankkimaksu, pankkikortti, mobiilimaksut ja osamaksu. Maksutavan pääset valitsemaan verkkokaupan kassalla.

Kaikissa tilaukseen liittyvissä kysymyksissä voit soittaa meille numeroon 050 305 2629, tai kysyä sähköpostilla info@intohimohuoltamo.com.

Tilausprosessi on suojattu ja turvallinen. Verkkokaupamme maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin.

Visma Pay Intohimohuoltamo
Turvallinen maksu ja 100% tyytyväisyystakuu

Miten kirjaudun kurssille?

Tehtyäsi tilauksen, saat käyttäjätunnuksen ja salasanan sähköpostiisi automaattisesti. Salasanasi löytyy sähköpostista, joka on lähetetty otsikolla:
Sinulle on luotu tili Intohimohuoltamo -sivustolla!

Kursseillesi pääset kirjautumaan ylävalikon “Oma tili” -kohdasta tai sivujemme alareunasta löytyvästä oikoreitistä “Kirjaudu kurssille”.

Unohtuneen salasanan pääset muuttamaan kirjautumissivulta, kohdasta ”salasana unohtunut”, jolloin löydät ohjeet salasanan palauttamiseksi sähköpostistasi, jonka olet ilmoittanut tilauksen yhteydessä.

“Kurssi, jonka jokaisen tulisi käydä kerran elämässään”

Rohkeasti rakkaudessa -parisuhdekurssi on vastuullisen ammattilaisen laatima. Yleisesti pariterapiaan hakeudutaan vasta sitten, kun parisuhteen ongelmat ovat jo kärjistyneet. Kalliissa terapiassa (joka vaatii jo paljon kalenterin järjestelyä) joudutaan usein keskittymään oireiden hoitamiseen, sen sijaan, että ongelmien juurisyy löydettäisiin ja alettaisiin hoitamaan sitä. Rohkeasti rakkaudessa -parisuhdekurssin pääset aloittamaan välittömästi, eikä teidän tarvitse jonottaa hyvälle pariterapeutille.

Rohkeasti rakkaudessa -parisuhdekurssin harjoitukset kartoittavat keskinäiset arvonne. Harjoitusten avulla teille selviää myös mitä te oikeasti haluatte parisuhteeltanne, jotta voitte tuoda lisää tarvitsemianne asioita suhteeseenne. Kun rakennamme vuorovaikutusta aitojen tarpeiden kautta, vahvistamme parisuhteen perustat, jotka kestävät – vaikka loppuelämän!

Rohkeasti rakkaudessa -parisuhdekurssilla voitte säilyttää oman anonymiteetin ilman, että teidän täytyy pelätä arkaluontoisten asioidenne päätymistä bittiarkistoihin ja alttiiksi hakkereille.

Mitä saan Rohkeasti rakkaudessa -parisuhdekurssista?

Kurssilla saat vastauksen mm. seuraaviin kysymyksiin:

💚 Miten poistat negatiiviset vuorovaikutustavat parisuhteessanne.

💚 Miten poistat vastakkainasettelun väliltänne.

💚 Miten poistat pettymykset parisuhteesta.

💚 Miten lopetatte olettamisen ja päivitätte parisuhteenne tähän päivään.

💚 Miten saat oman äänesi kuuluviin parisuhteessasi.

💚 Mitä tehdä, jos kommunikaatio ei toimi.

💚 Mitä tehdä, jos tunnet yksinäisyyttä parisuhteessasi.

💚 Mitä tehdä, kun haluat palauttaa yhteyden parisuhteeseesi.

💚 Mitä tehdä, kun haluat lopettaa riitelyn kierteen.

💚 Mitä tehdä, jos aika ei tahdo riittää parisuhteelle.

💚 Miten saat parisuhteesi toimimaan paremmin, vaikka kumppanisi ei lähtisi kurssille mukaan.

💚 Miten saat parisuhteesi yhteyden takaisin, vaikka olisitte kriisissä.

💚 Miten saat aikaa parisuhteelle, vaikka olet kiireinen ja keskellä ruuhkavuosia.

💚 Miten saat parisuhteestasi voimavaran, vaikka nyt koet paljon negatiivisuutta suhteessasi.

💚 Miten opit kommunikoimaan rakentavasti, vaikka teillä olisi nyt riitelyä, mykkäkoulua ja vetäytymistä.

Rohkeasti rakkaudessa parisuhdekurssin avulla:

💚 Opit tuntemaan itsesi, arvosi ja tavoitteesi.

💚 Opit kertomaan tunteistasi ja tarpeistasi kumppanillesi.

💚 Opit toimivia työkaluja rakentavaan kommunikaatioon.

💚 Opitte pois syyttelystä ja löydätte ratkaisuja parisuhteenne ongelmiin.

💚 Kehitätte parisuhdettanne ilman kalliita terapiaistuntoja – turvallisesti kotona!

💚 Löydätte aidon yhteyden välillenne teorian ja harjoitusten myötä.

💚 Teistä tulee kumppaninne kanssa tiimi, joka osaa kohdata vaikeudet yhdessä.

💚 Opitte seisomaan omilla jaloillanne ja tuottamaan itse itsellenne hyvää, jotta voitte tuoda hyvää myös parisuhteeseen.

Kysymyksiä ja vastauksia


Voiko Rohkeasti rakkaudessa -parisuhdekurssin tehdä omassa tahdissa?

Kyllä vain! Kaikilla meillä on oma rytmimme ja Rohkeasti rakkaudessa -parisuhdekurssin sisällöt ja harjoitukset voit käydä läpi juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii.

Kuinka pitkään kurssin materiaalit ovat käytössäni?

Kaikki rohkeasti rakkaudessa -parisuhdekurssin materiaalit ovat käytössäsi kokonaisen vuoden kurssin alkamispäivästä lähtien.

Kuuluuko koulutukseen live-osuuksia?

Ei. Halusimme tehdä parisuhdekurssin sellaiseksi, että se ei sido sinua/teitä aikaan tai paikkaan.

Onko valmennuksessa Facebook-ryhmä?

Kyllä, saat pääsyn suljettuun Facebook-ryhmään, jonka jäsenyys on ikuinen ostettuasi kerran kurssin! Myös kumppanisi on tervetullut ryhmään. Ryhmässä voi käydä luottamuksellisesti keskustelua ja saada vertaistukea. Ryhmässä voi esittää myös suoraan mieltä askarruttavia kysymyksiä parisuhde- ja seksuaaliterapeutti, seksologi Jonna Närheltä.

Kuinka pitkään parisuhdekurssi kestää?

Rohkeasti rakkaudessa -parisuhdekurssi kestää kahdeksan viikkoa ja materiaalit ovat käytössäsi vuoden verran. Rohkeasti rakkaudessa -parisuhdekurssi tuo rakentavia käytösmalleja parisuhteeseesi (samat mallit toimivat myös kaikissa muissa ihmissuhteissasi) ja parhaat oppimisen tulokset saadaan aikaiseksi, kun kurssi käydään osissa. Kahdeksan viikkoa on riittävä aika omaksua uusia, rakentavia, tapoja aidosti ja tuoda ne mukaan arkeen. Mikäli noudatatte kahdeksan viikon ohjelmaa, tulette varmasti huomaamaan eron arjessanne.

Onko Rohkeasti rakkaudessa -parisuhdekurssilla henkilökohtaista valmennusta?

Ei ole, mutta kurssille osallistujat voivat kysyä neuvoja suljetussa Facebook-ryhmässä ja kysyä sähköpostilla neuvoja kurssin valmentajalta, joka vastaa kysymyksiin koosteissa (kysyjien henkilöllisyyttä ei paljasteta). Kaikki kurssille osallistujat saavat halutessaan mahdollisuuden myös varata aikoja yksilö- ja pariterapiaan huomattavalla alennuksella.

Tyytyväisyystakuu 100%

Palaute Rohkeasti rakkaudessa -parisuhdekurssista on ollut hyvin positiivista ja annamme kurssille 30 päivän täyden tyytyväisyystakuun.

Mikäli koet, että kurssista ei ole sinulle hyötyä, saat rahasi takaisin! Riittää, kun laitat meille postia osoitteeseen info@intohimohuoltamo.com ja kerrot palauttavasi tuotteen.

Liity siis rohkeasti mukaan, et voi menettää mitään!

100% Tyytyväisyystakuu

Jäikö kysyttävää?

Jos sinulla jäi kysyttävää Rohkeasti rakkaudessa -parisuhdekurssistamme, voit soittaa meille numeroon 050 305 2629, tai kysyä sähköpostilla info@intohimohuoltamo.com.

Mitä enää odotat?

Tule mukaan meidän onnellisten joukkoon!

Parisuhdeterapeutti ja seksuaaliterapeutti Jonna Närhi

Parisuhdeterapeutti Jonna Närhi mediassa

Ihana eka kerta peffahommissa (Iltalehti Plus)

Tyypillinen syy pettää: ”Valitettavan yleistä” (Iltalehti Plus)

Miksi ihmeessä 54-vuotias on kiinnostunut 18-vuotiaan seurasta baarissa? (Iltalehti)

Näin saat suihkuavan huipentuman (Ilta-Sanomat Extra)

50+ neitsyt ja häpeän tunne (Ilta-Sanomat Extra)

Kolmiodraama: Samin käytös pöyristyttää ohjelman katsojia – Pariterapeutti näkee yllättävän tulokulman (Iltalehti)

Näin kosketat naisen pyhintä ja saat hänet kehräämään nautinnosta (Iltalehti Plus)

Tästä syystä huonosti kohteleva kumppani haluaa olla kanssasi (Iltalehti Plus)

Tällaista on introvertin kanssa sängyssä (Iltalehti Plus)

Soolonautintoa miehille (Iltalehti Plus)

Pariterapeutti Jonna Närhi pohtii, millainen Kanye Westin ja Bianca Censorin parisuhdedynamiikka on (Iltalehti)

Mikä on onnellisen suhteen menestysresepti? (Me Naiset)

Parisuhteen alkuvaihe saattaa paljastaa, onko suhde vaarassa päättyä eroon (Me Naiset)

Saako parisuhteessa olla salaisuuksia (Helsingin Sanomat)

Tekoälytyttöystävä, uhka vai mahdollisuus? (Ilta-Sanomat)

Tästä syystä sooloseksi kannattaa (MeNaiset: kaupallinen yhteistyö Sinful)

Lemmentaidoilla on väliä (Keskipohjanmaa)

Kannattelijan rooli on raskas (Iltalehti Plus)

”Mulla on toinen” (Iltalehti Plus)

Kannattaako suhdetta jatkaa vai erota? (Ilta-Sanomat)

Känniseksin plussat ja miinukset (Iltalehti)

Onko parisuhteessa pakko puhua tunteista? (Me Naiset)

Sarjapettäjät (Iltalehti)

Introvertin sängyssä (Iltalehti)

Katseleeko kumppanisi muita somessa? Onko hän pettänyt joskus? Onko syytä huoleen? (Iltalehti)

Onnellisen parisuhteen salaisuus, rakasta itseäsi ylitsevuotavasti (Me Naiset).

Puhutko kettuillen? Näin pääset tavasta eroon (Kotiliesi)

Seksi­elämä kuolee yleensä kahdesta syystä – Pari­terapeutti neuvoo, miten tilanne korjaantuu (Helsingin Sanomat)

Parisuhdeterapeutti kertoo miten pitää oman parisuhteensa kunnossa. (Ilta-Sanomat)

Kehon salakieli. Onko toinen kiinnostunut vai ei? Miten häntä pitäisi lukea? (Iltalehti)

13 minuuttia kahdesti päivässä takaa onnellisen parisuhteen – sen sijaan yksi arkinen tapa on silkkaa myrkkyä rakkaudelle (Ilta-Sanomat)

Kun seksihalut katoavat parisuhteessa (Iltalehti)

Trauman oireet (Iltalehti)

Tälläinen deittiviestittely toimii (Iltalehti)

Pehmeä tamponi sopii myös seksiin (Iltalehti)

Suihkuava tuleminen (Ilta-Sanomat)

Entä jos? Moni perheellinenkin fantasioi menneisyyden ihastuksistaan (Helsingin Sanomat)

Tutkitko kumppanisi kännykkää salaa? (Me Naiset)

Miksi menneisyyden ihastuksesta voi olla vaikea päästä yli (Me Naiset)

Täydentävätkö vastakohdat toisiaan, vai pitäisikö kumppanin kanssa olla mahdollisimman paljon yhteistä? (Me Naiset)

Parisuhde tarvitsee uuden kyselykauden (Trendi-lehti)

Itsetunto ja kehonkieli vuorovaikutuksessa (Iltalehti)

Itsekäs seksi tuhoaa seksielämän (Iltalehti)

Epäterve parisuhde murentaa itsetuntoa: tunnista 8 merkkiä (Iltalehti)

Mitä treffeille kannattaa kertoa itsestään ja selvittää toisesta? (Iltalehti)

Pelileski – kun pelaamisesta tulee ongelma parisuhteessa (Iltalehti)

Tunnistatko koteloituneen trauman? (Iltalehti)

Lapsi syntyi, seksielämä kuoli. Miehet kertovat lässähtäneestä seksielämästään. Seksuaaliterapeutti kertoo, kuinka ratkaista seksiongelmat. (Iltalehti)

Kotityöt ovat suomalaisparien yleisin riidanaihe. Parisuhdeterapeutti Jonna Närhi neuvoo pariskuntia sopimaan kotitöistä jopa kirjallisesti. (Iltalehti)

Mitä pettämisestä seuraa? (Iltalehti)

Parisuhdeterapeutti tunnistaa vastaanotollaan ihmiset, jotka todennäköisimmin päätyvät eroon. (Iltalehti)

Seksillä on monta terveyshyötyä seksuaaliterapeutti sanoo – ja antaa siihen vinkin (Ilta-Sanomat)

Unohtumaton seksikerta! Parisuhde- ja seksuaaliterapeutti Jonna Närhen mukaan muiden kokemuksista kuuleminen voi toimia hyvänä keskustelunherättäjänä omassa parisuhteessa. (Ilta-Sanomat)

Kuusi vinkkiä iloiseen kevätseksiin (Ilta-Sanomat)

Kiinnostaako eroottinen sidonta? Seksuaaliterapeutin kuusi vinkkiä aloittamiseen. (Ilta-Sanomat)

3 hykerryttävää harjoitusta, jotka voivat mullistaa suhteesi ja seksielämäsi (Ilta-Sanomat)

Kahden viikon seksihaaste poisti paineita sekä lisäsi kokeilunhalua ja hyvää oloa. (Ilta-Sanomat)

Kokeile nautintoa lisäävää harjoitusta – parisuhdeterapeutti: ”Loistava, kiusoitteleva esileikki (Ilta-Sanomat)

Kokeile kutkuttavaa 14 päivän seksihaastetta – seksuaaliterapeutti: ”Lupaan, että huomaat eron” (Ilta-Sanomat)

Kakalla käyminen uuden kumppanin läsnä ollessa ja siitä ahdistuminen on monille tuttua – mutta silti sitkeä tabu, vahvistaa parisuhdeterapeutti Jonna Närhi. (Me Naiset)

Mustasukkaisuuden taustalla voi olla huono itsetunto, epävarmuus tai menettämisen pelko. Pää pinoaa erilaisia skenaarioita, parisuhdeterapeutti kertoo. (Ilta-Sanomat)

Parisuhdeterapeutti kertoo miten mustasukkaisuus näkyy hänen vastaanotollaan. (Ilta-Sanomat)

Mistä mustasukkaisuus kumpuaa? Parisuhdeterapeutti vetää rajat ja antaa harjoituksen. (Ilta-Sanomat)

Viestein ja puhelimessa ei kannata kiistellä, parisuhdeterapeutti sanoo. (Ilta-Sanomat)

Kuljetko suhteessasi autopilotilla? Se ei ole etenkään pitkissä suhteissa ihan harvinaista, tietää parisuhdeterapeutti. (Ilta-Sanomat)

”Jos omaa kumppania kohtelee kuin lasta, intohimo katoaa varmasti” täräyttää parisuhdeterapeutti.

Uusperheen kaikki lapset kasvavat samoilla säännöillä. (Uutissuomalainen, useita julkaisuja)

Hyppää mukaan Jonna Närhen valmentamalle Rohkeasti rakkaudessa parisuhdekurssille!

Ilmaisvalmennus:

Tyynnytä tunnemyrsky hipaisulla

 

Opetan teille mindfulness-harjoituksen, joka on kuin taikatemppu!

Harjoituksen avulla voimme pelkällä hipaisulla palauttaa ankkuroidun ihanan tunnetilan itsellemme.

Harjoitus auttaa kohtaamaan minkä tahansa tilanteen, kun tarvitset lämpöä ja rohkaisua negatiivisten tunteiden tilalle.

Kirjoita sähköpostisi alle ja minä lähetän sinulle harjoituksen!

 

Jonna Närhi

Parisuhde- ja seksuaaliterapeutti, ihmissuhdevalmentaja, NLP- ja mindfulness-ohjaaja

Kiitos! Tarkista sähköpostisi päästääksesi mukaan!

Scroll to Top