Seksuaaliterapia

Mikäli sinulla on jo asiakatili sivustolla intohimohuoltamo.com – Kirjaudu sisään ennen tilausta >

Vastaanotolla teitä palvelee parisuhde- ja seksuaaliterapeutti Jonna Närhi.

Varaa aikasi:

Lähivastaanottoni palvelee uusissa toimitiloissa Askonkatu 9 A, 15100 Lahti.

Rauhallinen vastaanottotilani sijaitsee kävelymatkan päästä (noin 550 m) Lahden matkakeskuksesta. Pihassa on myös parkkipaikkoja. Uuden toimipisteen esittelyyn voit tutustua tästä blogikirjoituksesta.

Loading...

Vastaanotolle olet tervetullut yksin tai kumppanin kanssa.  Tilauksen tehtyäsi saat automaattisesti varausvahvistuksen, kuitin ja ohjeet sähköpostiisi. Etävastaanottomme toimii suojatulla yhteydellä tietokoneen tai mobiililaitteen selaimella, eikä vaadi erillisiä asennuksia. Lähivastaanottomme palvelee Lahdessa osoitteessa Tapparakatu 13.

Mikäli haluat mieluummin puhelinajan, niin varaa etäaika. Kirjoita “puhelinaika” ajanvarauksen lisätietoihin ja soitan sinulle varattuna ajankohtana.

Tilausprosessi on suojattu ja turvallinen. Vastaanotollamme on vahva yksityisyydensuoja ja salassapitovelvollisuus.

Hinnasto parisuhdeterapia ja seksuaaliterapia

Etävastaanotto ja puhelinajat

45 minuuttia
Päivä (klo: 9-17) 109 €
Ilta (klo: 17-21) 139 €

60 minuuttia
Päivä (klo: 9-17) 129 €
Ilta (klo: 17-21) 159 €

90 minuuttia
Päivä (klo: 9-17) 169 €
Ilta (klo: 17-21) 199 €

Lähivastaanotto

45 minuuttia
Päivä (klo: 9-17) 119 €
Ilta (klo: 17-21) 149 €

60 minuuttia
Päivä (klo: 9-17) 139 €
Ilta (klo: 17-21) 169 €

90 minuuttia
Päivä (klo: 9-17) 179 €
Ilta (klo: 17-21) 209 €

Kaikki hinnat sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron (24%).

Varauksen siirtäminen tai peruuttaminen

Ajan voi siirtää veloituksetta vuorokausi ennen varattua tapaamista soittamalla meille numeroon 050 305 2629, tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@intohimohuoltamo.com, jossa ilmenee peruutettava aika ja puhelinnumerosi.

Jos haluat peruuttaa ajan kokonaan, palautamme 50% maksusta, mikäli peruutus tehdään vähintään vuorokausi ennen varattua aikaa. Ilmoita peruutuksesi sähköpostiimme info@intohimohuoltamo.com. Sähköpostissa tulee ilmetä peruutettava aika, varaajan nimi, puhelinnumero ja tilinumero maksun palautusta varten.

Ilman peruutusta lunastamattomille varauksille emme palauta maksua.

Näin tilaus toimii

Parisuhdeterapian ja seksuaaliterapian vastaanotolle olet tervetullut yksin, tai kumppanin kanssa. Vastaanotolla sinua palvelee parisuhde- ja seksuaaliterapeutti, seksologi Jonna Närhi.

Varaamalla ajan saat ohjeet  sähköpostiisi. Mikäli varaat ajan etäterapiaan, saat linkin antamaasi sähköpostiisi, jolla pääset tapaamiseen sovittuna aikana. Etäterapiamme toimii turvallisella, suojatulla yhteydellä kännykän tai tietokoneen selaimessa, eikä vaadi erillisiä asennuksia.

Varaukset maksetaan verkkokaupan kautta. Tilausprosessi on suojattu ja turvallinen. Voit maksaa verkkopankin kautta, pankkikorteilla, mobiilimaksuna, laskulla sekä osamaksulla. Hinnaston löydät varauskalenterin alta.

Mikäli varaat ajan ensimmäistä kertaa, järjestelmä luo sinulle automaattisesti käyttäjätunnuksen ja salasanan, josta pääset tarkastelemaan varattuja aikojasi. Kirjautumisohjeet lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiin tilauksen jälkeen. Saat sähköpostiin myös muistutuksen ajanvarauksesta.

Kaikissa tilaukseen liittyvissä kysymyksissä voit soittaa meille numeroon 050 305 2629, tai kysyä sähköpostilla info@intohimohuoltamo.com.

Verkkokaupamme maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin.

Visma Pay Intohimohuoltamo

Kysy lisää

Jos jokin asia jäi mietittymään, niin voitte soittaa Jonna Närhelle numeroon 050 305 2629 tai lähettää sähköpostia jonna@intohimohuoltamo.com

Shopping Cart
Scroll to Top