Itsevarma esiintyjä – Myy myymättä valmennus, 21.2.2024

Alkuperäinen hinta oli: 319,92 €.Nykyinen hinta on: 133,92 €. sis. ALV

Tuotetunnus (SKU): 86 Osasto: Avainsana tuotteelle

Itsevarmuutta vuorovaikutukseen

Kaikki sopimukset tehdään lopulta ihmisten välillä ja vuorovaikutus on tähän avain. “Itsevarma esiintyjä – Myy myymättä” -valmennuksessa opit olemaan enemmän kuin tuotteesi ja palvelusi. Valmennus vahvistaa esiintymistaitojasi, opit tehokkaita vuorovaikutusstrategioita ja autamme sinua rakentamaan luonnollisen ja vaikuttavan myyntitavan. Opit, kuinka voit olla itsevarma ja vakuuttava jokaisessa kohtaamisessasi, oli se sitten ammatillinen tai henkilökohtainen. Käymme läpi itsevarman esiintymisen, tehokkaat hissipuheet ja luonnekkaan vuorovaikutuksen. Opit myymään ideasi, ajatuksesi, palvelusi ja tuotteesi “myymättä”!

Taatusti vaikuttavan tehoaamupäivän aikana panostamme itsevarmaan esiintymiseen, vaikuttavaan kehonkieleen ja vuorovaikutustaitoihin, jotka ovat olennaisia myynnin ja vaikuttamisen kannalta.

Päivämäärä: Keskiviikko, 21.2.2024, klo 9:00 – 11:30 Paikka: Askonkatu 9 A, 15100 Lahti Hinta: 248 € + alv verkkokaupan kautta ilmoittautuneille (sisältää Lahden parhaan valmennusaamiaisen ja koulutusmateriaalit) Valmentajat: Jonna Närhi ja Mia Paunonen, valmentajien esittelyt löydät sivun loppuosasta Lisätiedot ja ilmoittautuminen: Jonna Närhi, 050 305 2629 tai jonna@goodpower.fi

Shopping Cart
Scroll to Top