Organisointi ja ajankäyttö, 5.3.2024

Alkuperäinen hinta oli: 319,92 €.Nykyinen hinta on: 307,52 €. sis. ALV

Tuotetunnus (SKU): 86-1 Osasto: Avainsana tuotteelle

Ajanhallinnan mestariksi

Liian usein työssä aikaa tuhraantuu epäselviin vastuualueisiin, suunnittelemattomuuteen, rikkinäisiin puhelimiin ja epäselvään tavoitten asetteluun. Tämä johtaa turhan työn tekemiseen ja kaoottiseen ajankäyttöön. ”Organisointi ja ajankäyttö – Opi järjestelmällisen tekemisen mestariksi” -valmennuksessa opit kirkastamaan tärkeimmät työtehtävsi, tehokkaan ajankäytön delegoinnin ja parantuneen viestinnän kautta.

Tehoaamupäivän aikana opit kuinka jalkautat järjestelmällisyyden osaksi työntekoa. Käymme läpi ajankäytön tehostamisen työkaluilla, jotka voit ottaa heti käyttöösi.

Kenelle?

Valmennus sopii niin johtotehtävissä työskenteliville, kuin asiantuntijatehtävissä toimiville. Myös pienet yritykset ja yksityisyrittäjät hyötyvät koulutuksesta.

 

Päivämäärä: Tiistai, 5.3.2024, klo 9:00 – 11:30 Paikka: Askonkatu 9 A, 15100 Lahti Hinta: 248 € + alv verkkokaupan kautta ilmoittautuneille (sisältää Lahden parhaan valmennusaamiaisen ja koulutusmateriaalit) Valmentajat: Jonna Närhi ja Mia Paunonen Lisätiedot ja ilmoittautuminen: Jonna Närhi, 050 305 2629 tai jonna@goodpower.fi

Shopping Cart
Scroll to Top