Uudet toimitilat

Ihana muutos!

29.4.2023 | Jonna Närhi, parisuhdeterapeutti, seksuaaliterapeutti, seksologi ja vuorovaikutusvalmentaja

Jotta pääsemme eteenpäin ja kykenemme kehittymään, tarvitsemme muutosta. Nimittäin, mikään ei muutu, jos kaikki on kuten ennenkin.

Saatamme haluta muutosta, mutta sen käytäntöön vieminen voi tuntua raskaalta, koska joudumme astumaan aivan uudelle maaperälle. Helpoin tapa tehdä haluamansa muutos, ja vauhdittaa sitä – on muuttaa jotain muuta samalla. Vaikka itsensä uuteen ympäristöön. Tutkimusten mukaan fyysinen muuttaminen on oikotie myös ihmisen omalle muuttumisleikille, uudistumiselle.

Itse tein näin ja voin kertoa, että kyllä se toimii! Muutimme toimistomme ja vastaanottoni uusiin tiloihin (voi pojat mikä työ, mutta kannatti).

Lipaston päällä Venus, uusi kollegamme!

Viehättävän terapiatilani löydät Lahden matkakeskuksen läheisyydestä osoitteesta Askonkatu 9, Lahti. Paikalle on helppo kulkea ja historiallinen punatiilinen rakennus on tunnelmallinen. Toki palvelen myös etänä entiseen tapaan.

Uudet tilat toimivat hienosti myös pienryhmävalmennuksille. Kalenteriin ilmestyykin pian paljon vuorovaikutukseen, kuin myös intohimoisempiin ihmissuhteisiin liittyviä koulutuksia. Miltäpä kuulostaisi vaikka Suomen taitavimman Kinbaku mestarin valmentama eroottisen sidonnan kurssi?

Uusi ympäristö antaa meille heti uuden mahdollisuuden tuulettaa ja voimme haastaa vanhoja toimintatapojamme. Se, että teemme jotakin eri lailla kuin ennen (koska näemme ne eri tavalla uudessa ympäristössä) – mahdollistaa uudistumisen.

Siis jos kaipaat elämääsi muutosta, niin muuta ympäristöä, jossa vietät aikaasi. On se sitten uusi maali seinään, rojujen siivoaminen nurkista tai muuttaminen.

Ajan parisuhdeterapiaan tai seksuaaliterapiaan voi varata täältä. Tuttuun tapaan olette tervetulleita yksin tai yhdessä päivittämään omia näkökantojanne parisuhteestanne, seksuaalisuudestanne ja itsestänne. Kuten aikasemminkin, palvelen kaikkia terapia-asiakkaitani henkilökohtaisesti,

Tervetuloa!

Ja loppuun vielä muutama fiiliskuva uudesta ympäristöstä.

Rakastan tätä porraskäytävää, jota kautta pääset toimistollemme! Sisäpihan puolelta meiltä löytyy myös liikuntarajoitteisille parkkipaikka ja hissi aivan terapiatilan läheisyydestä.
Askotalossa on monipuoliset palvelut, kuten kattavat kokoustilat, kahvila ja lounasravintola. Talossa on kivasti kunnioitettu vanhan tehtaan historiaa.

~ Jonna

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart

Parisuhteen check-list

 

 Täytä alla olevaan lomakkeeseen nimesi ja sähköpostiosoitteesi ja lähetän sinulle laatimani parisuhteen tarkistuslistan.


~ Jonna Närhi
Parisuhde- ja seksuaaliterapeutti

Kiitos! Lähetän sinulle 30 min sisällä sähköpostiisi linkin parisuhteen Check Listiin!

Scroll to Top