Sisältö edellä workshop

Haluatko oppia miten tavoitat ilman maksettua mainontaa toistuvasti yli 100 000 katselijaa lyhytvideoillasi? Tämä on vastaa sitä, että pääsisit suuren TV-kanavan prime timeen kertomaan asiasi!

Lyhytvideoiden avulla Sinusta tulee tuttu ja luotettu asiantuntija. Näkyvyys rakentaa luottamusta. Luotetulta asiantuntijalta on helppo ostaa.

Katso alla olevalta videolta miten me nousimme lyhytvideoiden avulla alamme halutuimpien asiantuntijoiden joukkoon.

Sisältö edellä workshopissa käymme läpi sen miten Sinä voit tehdä saman!

Miksi tämä workshop?

Esiinny eduksesi. Luo luottamuksellinen side yleisöösi antamalla brändillesi kasvot. Workshopissa opit esiintymään rohkeasti ja tuomaan oman persoonasi parhaat puolet esiin kameran edessä.

Kerro se tarinalla. Sitouta kohderyhmäsi koukuttavalla tarinankerronnalla. Workshopissa opit luomaan sisältöä, joka herättää mielenkiintoa ja keskustelua.

Toteuta ja myy! Workshop tarjoaa sinulle kaiken tarvittavan tiedon siitä miten toteutat teknisesti korkealaatuisia lyhytvideoita ja johdatat yleisösi ostamaan sinulta.

Mitä opit?

🎯 Luomaan koukuttavaa sisältöä.

🎯 Tuomaan oman persoonasi rohkeasti mukaan sisällöntuotantoon.

🎯 Tekemään teknisesti korkealaatuisia lyhytvideoita.

🎯 Workshopissa käymme kattavasti läpi sisällöntuotannon työvaiheet.

🎯 Keskitymme erityisesti TikTokiin, mutta voitte hyödyntää workshopin oppeja kaikessa lyhytvideotuotannossa, kuten Youtube, Instagram, Facebook, Linkedin.

Kenelle workshop sopii?

✅ Yrittäjät

✅ Yritysten markkinoinnista ja viestinnästä vastaavat henkilöt

✅ Julkiset toimijat ja yhteisöt

✅ Vaikuttajat, jotka haluavat saada lyhytvideonsa lentoon

Workshop ei vaadi aikaisempaa kokemusta lyhytvideotuotannosta.

Vaikuta lyhytvideoilla

Järjestämme torstaina 29.6. kello: 10-16 ainutlaatuisen workshopin.

Jokainen on oman yrityksensä paras asiantuntija itse, joten sosiaalisessa mediassa kannattaa käyttää omaa autenttista ääntään. Mikäli sisällöntuotannon ulkoistaa mainos- tai digitoimistolle, niin rahaa saa lyödä pöytään tuhansia, tai kymmeniä tuhansia euroja… ja toivoa, että toimisto löytää oikean tavan puhutella Sinun yleisöäsi.

Itse kuvaamme oman lyhytvideotuotantomme hyvälaatuisella kännykkäkameralla, emmekä ole investoineet laitteisiimme satasia enempää.

Koulutuksen avulla opit tekemään korkealaatuisia videoita, joissa herätät yleisön kiinnostuksen tarinan kautta. Opit lunastamaan yleisösi luottamuksen, jolloin kauppaa on helppo tehdä.

Jos haluat alan parhaan koulutuksen ja valmentajat menestyäksesi itse lyhytvideoilla, niin tule mukaan! Kukaan muu ei Suomessa järjestä tämän kaltaista koulutusta, jossa valmentajilla itsellään on näin vahvat referenssit.

Nostimme itse puolessa vuodessa oman TikTok-kanavamme nollasta yli 21 000 seuraajaan ja hankimme miljoonia näyttöjä videoillemme, joten voimme aidosti sanoa, että tiedämme mitä ja mistä valmennamme.

Tämä inspiroiva koulutuspäivä antaa huikeasti energiaa ja perspektiiviä omaan vuorovaikutukseen kameran edessä. Päivän aikana käymme läpi myös koukuttavan tarinankerronnan kaavat ja teknisesti korkealaatuisten videoiden tuottamisen.

Workshop-päivä soveltuu kaikille, jotka haluavat saada lisää ammatillista näkyvyyttä brändilleen, tuotteelleen tai palvelulleen. Workshopista on hyötyä niin aloittelijoille, kuin markkinoinnin ammattilaisillekin.

Workshopiin voit osallistua etänä tai paikan päällä Lahdessa (rajoitettu osallistujamäärä), Askotalolla. Askotalo sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella. Pihalla on runsaasti parkkipaikkoja ja Lahden matkakeskus on muutaman minuutin kävelymatkan päässä kohteesta.

Kurssin valmentajina toimivat vuorovaikutusvalmentaja ja terapeutti Jonna Närhi, sekä käsikirjoittamisen ja videotuotannon ammattilainen Eliel Arkki.

Meilä on kolme eri vaihtoehtoa siitä miten voit koulutukseen osallistua.

Webinaari-pakettiin kuuluu itse live-webinaarin lisäksi kurssin materiaalit, sekä webinaarin videotallenne, jonka linkki lähetetään kaikille osallistujille muutaman päivän päästä workshopin päättymisestä.

Lähikoulutukseen osallistujat saavat lisäksi kaupan päälle 30 minuutin henkilökohtaisen sisältö- tai esiintymissparrauksen (aika sovitaan erikseen).

Kolmantena vaihtoehtona meillä on All Stars valmennuspaketti, jossa saat räätälöidyn valmennusohjelman ja pääset käymään videoiden tekemisen läpi juuri Sinun tarpeisiisi räätälöitynä kahden valmentajan kanssa. All Stars valmennuksessa teemme siis yhdessä valmiita videoita, joita voit käyttää omassa viestinnässäsi ja markkinoinnissasi!

Käytä tämä tilaisuus osaamisesi kehittämiseen ja ala tekemään sometuotantoasi itse.

Varaa paikkasi workshopiin nyt ja maksa haluamallasi tavalla

Voit varata lippusi Sisältö edellä workshopiin kätevästi verkkokaupassamme. Tilauksen jälkeen saat automaattisesti kuitin, tilausvahvistuksen ja ohjeet workshopiin osallistumiselle suoraan sähköpostiisi.

✅ Turvallinen maksu
✅ Lähes kaikki maksutavat, myös osamaksu
✅ Saat lipun ja kuitin sähköpostiisi automaattisesti heti tilauksen jälkeen

Mikäli Sinulla on tilauksesta kysyttävää, niin voit soittaa meille 050 305 2629 tai lähettää sähköpostia info@intohimohuoltamo.com.

Tilausprosessi on suojattu ja turvallinen. Verkkokaupamme maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin.

Mikäli haluat tilata koulutuksen isommalle porukalle tai räätälöitynä omalle yrityksellesi, niin soita Jonnalle 050 305 2629 tai pyydä tarjous info@intohimohuoltamo.com.

Valitse itsellesi sopiva workshop

Meillä on kolme vaihtoehtoa workshopiin, joista voit valita itsellesi sopivimman. Workshopin voi käydä kätevästi webinaarina tai voit tulla paikan päälle Lahteen, jossa voit myös verkostoitua upean porukan kanssa. Kolmantena vaihtoehtona tarjoamme juuri Sinulle räätälöityä valmennuskokonaisuutta.

Kampanja-alennukset ovat voimassa 15.6.2023, klo: 23:59 asti (tai kunnes paikat loppuvat).

Vaihtoehto 1:

Webinaari

Opi menestyvien lyhytvideoiden tekeminen.

Sisältää:
Pääsy online-workshopiin (29.6. klo: 10 alkaen)
Workshopin tallenne (katsottavissa 12 kk)
Koulutusmateriaalit digitaalisesti

Kampanjahinta vain 129 € + alv 24 %

Norm. 259 € + alv 24 %

Vaihtoehto 2:

Lähikoulutus (paikkoja rajoitetusti)

Kaikki mitä tarvitset menestyvien lyhytvideoiden tekemiseen!
Lähikoulutukseen kuuluu myös henkilökohtainen sparraus ja mahdollisuus verkostoitua kasvuhaluisten yrittäjien kanssa.

Sisältää:

Workshopin paikan päällä lähivalmennuksena (29.6. klo: 10 alkaen, Askonkatu 9 A, Lahti)
Workshopin tallenne (katsottavissa 12 kk)
Koulutusmateriaalit

⭐️ Lähikoulutukseen osallistujat saavat lisäksi bonuksena 30 minuutin henkilökohtaisen sparrauksen valitsemansa valmentajan kanssa. Näin pääset varmasti hyvään alkuun omassa lyhytvideotuotannossasi. Sparraus voidaan käydä etänä tai studiollamme. Ajankohta sparraukselle sovitaan erikseen. Sparrauksen arvo erikseen ostettuna ilman workshopia on 99 € + alv.

Kampanjahinta vain 199 € + alv 24 %

Norm. 399 € + alv 24 %

Vaihtoehto 3:

All Stars valmennus (vain kaksi paikkaa jäljellä!)

Tämä sopii Sinulle, joka haluat varmistaa onnistumisesi ja päästä työstämään Suomen parhaiden valmentajien kanssa omia lyhytvideoitasi. Workshopin jälkeen pääset mukaan juuri Sinulle laadittuun valmennusohjelmaan kahden valmentajan voimin. Valmennuksessa tartumme toimeen ja teemme kanssasi yhdessä sisältöä lyhytvideokanavillesi, jolloin pääset kokemaan koko prosessin alusta loppuun asti. Kaikki tämä räätälöitynä juuri Sinun tarpeidesi mukaan!

Sisältää:
Workshopin paikan päällä lähivalmennuksena (29.6. klo: 10 alkaen, Askonkatu 9 A, Lahti)
Workshopin tallenne (katsottavissa 12 kk)
Koulutusmateriaalit

⭐️ All stars valmennukseen kuuluu 3 X 2 tunnin henkilökohtainen workshop kahden valmentajan kanssa!

All Stars workshopissa teemme yhdessä lyhytvideoita. Hiomme esiintymisesi toimivaksi, konseptoimme, käsikirjoitamme ja editoimme valmiita videoita, joilla pääset tuomaan oman asiantuntevuutesi ja myymäsi palvelun esiin. Valmennuksen aikana omaksut parhaat käytännöt jatkaaksesi itse omaa videotuotantoasi. Pelkän valmennuksen arvo ilman Sisältö edellä Workshop päivää on 1560 €.

Kampanjahinta vain 990 € + alv 24 %

Norm. 1 959 € + alv 24 %

Workshopin valmentajat

Jonna Närhi, seksuaaliterapeutti

Jonna Närhi

Jonna tunnetaan vuorovaikutuskouluttajana, somevaikuttajana ja terapeuttina. Jonna opettaa rohkeaa esiintymistä, perisuomalaisen vaatimattomuuden hylkäämistä ja sitä kuinka uskallat laittaa itsesi likoon kameran edessä. Jonnan kanssa löydät omat vahvuutesi ja innostut jatkuvasta itsesi kehittämisestä.

Jonnan asiantuntijahaastatteluita voit lukea täältä. Jonna tunnetaan myös suositun Positiivinen vuorovaikutus valmennuksen kouluttajana.

Kysy lisää: 050 305 2629 tai jonna@intohimohuoltamo.com

Eliel Arkki

Mies kameran takana. Eliel on pitkän linjan markkinointiammattilainen ja hänellä on vankka kokemus mainostoimistotyöskentelystä AD:na ja kirjoittajana, sekä työstä valtakunnallisten medioiden parissa.

Eliel opettaa koukuttavien tarinoiden käsikirjoittamisen salaisuudet ja teknisesti korkealaatuisten lyhytvideoiden tekemisen. Elielin kanssa työskennellessä löydät nopeasti kulmat, joiden avulla luot omasta viestistäsi vetovoimaisen.

Kysy lisää: 044 745 2183 tai eliel@intohimohuoltamo.com

Meidän tarina

Tarkistimme juuri, että olemme julkaisseet 74 TikTok videoita, joiden yhteenlaskettu katsojakertojen määrä on reilut 9401800. Siis yli yhdeksän miljoonaa näyttökertaa! Tämä kaikki puolessa vuodessa.

Rahaa tämän saavuttamiseksi olemme käyttäneet 0 €.

Lokakuussa 2022 teimme TikTok-videon, joka oli ensimmäinen meidän vasta perustetulla tilillämme.

Tällä yhdellä postauksella tavoitimme alle viikossa yli puoli miljoonaa suomalaista katselijaa! Videossa näimme selkeän kaavan ja teimme muutaman videon lisää, jotka keräsivät nopeasti satoja tuhansia näyttökertoja kukin.

Vaikka aloitimme pyöreästä nollasta seuraajasta, niin meillä on nyt yli 21 tuhatta TikTok fania ja edelleenkin useat videomme tavoittavat satojatuhansia katselukertoja. Tämä siitäkin huolimatta, että TikTokin algoritmi on niin sanotusti vaikeutunut lähiaikoina. TikTok ja lyhytvideoita käyttävät somet kannattaa ottaa haltuun nyt, sillä suosion kasvaessa myös menestyminen vaikeutuu jatkuvasti.

Vaikka TikTok mielletään nuorten kanavaksi, niin siellä on mahdollisuus tavoittaa myös aikuiset laajalla peitolla. Esimerkiksi meidän tilimme seuraajistamme 60 % on yli 25 vuotiaita.

Tämä tunnettuus auttaa huomattavasti luottamuksen rakentamisessa yleisöön, jonka avulla kauppaa on helppo tehdä.

Mutta toimiiko tämä sinun alallasi? Hyvä tarina ja näkyvyys toimii aina. Sinä olet asiantuntija. Lukuisten eri alojen edustajat ovat kasvattaneet asiakaskuntaansa ja lisänneet uskottavuuttaan alansa huippuasiantuntijoina lyhytvideoiden avulla. Lyhytvideoiden avulla nostetta bisneksilleen ovat saaneet mm. kauppiaat, ravintoloitsijat, viihdetaiteilijat, valmentajat, suunnittelijat, käsityöläiset, hyvinvointialan yrittäjät, tapahtumajärjestäjät.

Nyt oikeastaan kysymys kuuluukin…

Haluaisitko Sinä tehdä saman?

Olemme purkaneet tämän lyhytvideoiden kaavan ja tuotantoprosessin auttaaksemme myös muita yrityksiä menestymään lyhytvideoiden kentällä. Käytännönläheisen workshopin avulla opit tekemään omaa lyhytvideotuotantoa. Opit tulemaan rohkeasti omana persoonana esiin ja esiintymään ilman kamerapelkoa. Kasvojen antaminen brändillenne lisää luottamusta ja sitouttaa kohderyhmäänne.

Workshopin kouluttajina toimii vuorovaikutusvalmentaja Jonna Närhi ja markkinoinnin ja viestinnän valmentaja Eliel Arkki.

Vuorovaikutuskoulutusten lisäksi Jonna on hyvin tunnettu myös parisuhde- ja seksuaaliterapeuttina, johon TikTokimme on keskittynyt. Eliel on mies kameran takana ja koukuttavan käsikirjoittamisen ammattilainen.

Tule mukaan tähän workshopiin meidän kanssa ja saa lyhytvideosi lentoon! Intensiivinen workshop opettaa sinulle rohkeutta esiintymiseen. Tulet tutuksi yleisölle, jolloin sinulta on helppo ostaa. Lisäksi saat testatut kaavat tehdä sisältöä kanavallesi, joiden avulla voit johtaa asiakkaasi ostopolulle.

Päivän ohjelma

Workshopin aikana opit tekemään koukuttavia lyhytvideoita ja johdattamaan yleisösi ostopolulle. Luottamuksen ja tutuksi tekemisen jälkeen hinta ei ole enää merkittävä tekijä asiakkaasi ostopäätökselle.

Usein kysyttyä

Voinko ostaa useampia lippuja tapahtumaan yritykselleni tai yhteisölleni?

Totta kai! Verkkokauppamme hyväksyy useamman lipun ostamisen. Ilmoita meille vain ennen tapahtumaa osallistujien nimilista.

Voinko tilata koulutuksen räätälöitynä omalle yritykselleni?

Ilman muuta! Pyydä meiltä tarjous soittamalla Jonna Närhelle 050 305 2629 tai sähköpostilla info@intohimohuoltamo.com.

Mitkä ovat peruutusehdot?

Ilmoittautuminen on sitova. Voit luovuttaa lippusi toiselle henkilölle, mikäli estyt itse pääsemästä paikalle. Ilmoita tästä meille etukäteen osoitteeseen info@intohimohuoltamo.com ja kerro viestissä kenelle siirrät lippusi.

Miten löydän perille lähikoulutukseen?

Tässä karttalinkki (Google Maps). Pääset muutamassa minuutissa Lahden matkakeskuksesta kävellen paikalle ja pihassa on myös runsaasti parkkipaikkoja. Rakennukseen on esteetön pääsy.

Jäikö kysyttävää?

Annamme mielellämme lisätietoja koulutuksesta. Soita 050 305 2629 (Jonna Närhi), 044 745 2183 (Eliel Arkki) tai lähetä meille postia info@intohimohuoltamo.com.

Shopping Cart

Ilmaisvalmennus:

Tyynnytä tunnemyrsky hipaisulla

 

Opetan teille mindfulness-harjoituksen, joka on kuin taikatemppu!

Harjoituksen avulla voimme pelkällä hipaisulla palauttaa ankkuroidun ihanan tunnetilan itsellemme.

Harjoitus auttaa kohtaamaan minkä tahansa tilanteen, kun tarvitset lämpöä ja rohkaisua negatiivisten tunteiden tilalle.

Kirjoita sähköpostisi alle ja minä lähetän sinulle harjoituksen!

 

Jonna Närhi

Parisuhde- ja seksuaaliterapeutti, ihmissuhdevalmentaja, NLP- ja mindfulness-ohjaaja

Kiitos! Tarkista sähköpostisi päästääksesi mukaan!

Scroll to Top